Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Stichting ROEP 23 februari 2011
Advertisements

Oog in oog op de Berg Autoriteit, kracht en heerlijkheid …
De les van de graankorrel
Geheimzinnig en onzichtbaar
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
Discipelschap.
9 Ik heb jullie liefgehad, zoals de Vader mij heeft liefgehad
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
Welkom in de samenkomst
In deze dienst zal Ds. H. Prins voorgaan. Na de zegen zingen we Lb. 457 : 1, 2, 4 Schriftlezing: 1 Petrus 1 : 13 – 16 1 Petrus 2 : Tekst: 1 Petrus.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Diaconale bewustwording, een duurzaam proces.
Discipelschap.
IS ER MEER? ONTDEK HET ZELF!.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
“Ik kan dit niet oplossen...” “Ik zal de weg voor jou banen”
Jezus vroeg zijn leerlingen: `Wie is de Mensenzoon volgens de mensen?' Matt 16/13.
In deze dienst zal Ds. de Kimpe voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 397 : 1 – 6 Na de zegen Ps. 111 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 14 : 10 – 17 Tekst:
Romeinen Denken en Dienen.
Van de GENADE vervallen.
Welkom in deze kerkdienst
VEEL VRUCHT DRAGEN JOHANNES 15:1-17.
is groter dan de grootste…
De Grote Opdracht Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de.
Godsdienst 1 1.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
‘voor de kinderen’.
Onze Vader in de hemel.
Pinksteren Nu de Heilige Geest in ons blijft.... Pinksteren Johannes 2:10 ‘Iedereen zet zijn gasten eerst de goede wijn voor en als ze dronken zijn de.
God zegent je zodat je zult heersen 1.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Wat doet de Heilige Geest?
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Op de Berg van God “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal,
Doopdienst 10 november 2013 Koen Minderhoud
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
GROEIEN EN VRUCHT DRAGEN.
Verlangens van God.
God Vertrouwen is Jezus kennen
Preek Tekst: Johannes 20: 5-9.
Pasen - zondag 31 maart 2013 Het graf is open, het nieuwe Leven is opgestaan. Hij die opgestaan is wijst ons de weg door de dood en het open graf heen.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Wandelen met de Ontzagwekkende
de Heilige Geest van de Hemelse God
Preek Lucas 18: 1-17 Preek Lucas 18: 1-17 Slide 1
bisschop aartsbisschop Matteüs 16 Toen Jezus in het gebied van Caesarea Filippi kwam, vroeg hij zijn leerlingen: ‘Wie zeggen de mensen dat.
Zie het lam Gods... Johannes 1:29.
Strijd tegen de zonde?.
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Een relatie met God Hoe dan?.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Marcus 9.
Ik ben de ware wijnstok. Mijn Vader is de landman
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in de samenkomst
Leven zonder ANGST 1.
Vijfde zondag van de 40dagentijd Zondag 22 maart 2015 Judica ‘doe mij recht’ Jeremia 31: De dag zal komen – spreekt de HEER – ik sluit een nieuw.
OverGave(n) Onze gift aan Jezus….
Op hoop van zegen of vol verwachting klopt ons hart?
EEN VOOR ALLEN allen voor één n.a.v. Joh. 16:32-33, Mt. 26:31, Joh. 16:4-7, Hd. 1: mei 2015 R.Rausch © HEMELVAART Evangelische Baptistengemeente.
Wie heeft de regie in mijn leven? Als je bovenmatige inspanning een matig resultaat oplevert…
VREUGDE.
Vertrouwen.
In deze dienst zal Ds. A. Verbree voorgaan Na de zegen zingen we GK 132 : Schriftlezing: Johannes 15 : Tekst: Zondag 33.
1. Wat is het verschil … 3. Nat van binnen naar buiten …
Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat Ga, getuig over Jezus Christus Motivatie - de liefde van God - de eer van Jezus Christus de Heer.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Welkom op 22 jan. Voorganger: Ds. J.P. van Ark Ouderling: Peter Nijhuis Organist: Berto Smelt Lezing: Joh. 14: 8-26 Kol.1:
Les 14 De Zoon bidt Wat doe ik hier vandaag?
Transcript van de presentatie:

Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader.

Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde?

Lucas 18 : 8 Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Geloof???

Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes 14 : 12 Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. Geloof???

Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. Geloof??? GELOOF!!!

Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader.

Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader.

Johannes 14 : 12 – 13 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga. immers naar de Vader. En wat jullie dan in mijn naam vragen, dat zal ik doen,

Johannes 14 : 12 – 17a wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat,. Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. En wat jullie dan in mijn naam vragen, dat zal ik doen, zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt. Wanneer je iets in mijn naam vraagt, zal ik het doen. Dan zal ik de Vader vragen jullie een andere pleitbezorger te geven, die altijd bij je zal zijn: de Geest van de waarheid. Als je mij liefhebt, houd je dan aan mijn geboden. Dan zal ik de Vader vragen jullie een andere pleitbezorger te geven, die altijd bij je zal zijn: de Geest van de waarheid.

Johannes 14 : 12 – 17a wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat,. zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt. Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. En wat jullie dan in mijn naam vragen, dat zal ik doen, zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt. Wanneer je iets in mijn naam vraagt, zal ik het doen. Als je mij liefhebt, houd je dan aan mijn geboden. Dan zal ik de Vader vragen jullie een andere pleitbezorger te geven, die altijd bij je zal zijn: de Geest van de waarheid.

Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader.

Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde?

Lucas 18 : 8 Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Geloof???

Lucas 18 : 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde? Johannes 14 : 12 wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader. Geloof??? GELOOF!!! Gz. 167 : 1 en 2 Na de preek: Gz. 167 : 1 en 2