2 Fast 2 Furious Kijk een film met het commentaar van de regisseur.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ronde (muziek, TV & Showbizzzz)
Advertisements

De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
TRAININGSVOORBEREIDING
Quentin Tarantino Quentin Tarantino (Knoxville, Tennessee), 27 maart, 1963) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn bekendste films zijn Reservoir Dogs.
Het Techniek- en MotivatieKompas Leerlingen in hun kracht brengen.
Francois Aelbrecht Vakantie films
Crisis interventie De structuur Methoden en technieken.
PERIODE 3: VISUAL FX Digitale Beeldbewerking – 2012/2013.
Natuurlijk Almere Door Anne Taverne, Rik Kapitein, Robert Pastoor en Kyra Dirksen.
….een korte presentatie
TAALPROBLEMEN ODD ONE OUT.
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
Beginnen met actieonderzoek Hoe pak je dat aan?
Presentatie nieuwe media
Nederland na 1945: Cultuur en mentaliteit
EMEG lijst: opdracht 8.
Vraagstelling Op welke manieren kunnen fans hun eigen invulling geven aan een spel door af te wijken van de norm die de makers aan de game meegeven?
Uit de Franse revolutie Gemaakt door Miranda en Jip
Toneel in de Oudheid Tragedie.
28 januari 2010 Ouderavond Schiedam
Tussenpresentatie The City-Eye. Inhoud De applicatie Wat moet er gedaan worden? Behaalde resultaten Wat wordt er niet gerealiseerd Planning Vragen.
Welkom bij Project Nim Documentaire didactiek
Is vrijheid. een illusie. Bart Engelen. Nacht van de Filosofie
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
soaps, toneel film, popmuziek
Fictie hoofdstuk 2 VMBO 3A 27 januari 2014.
1/9 2/9 INHOUD Wat is een referendum precies? Wie zijn de kandidaten? Wat zijn de voordelen van zo’n burgemeestersreferendum? En wat de nadelen? Conclusie.
Wie zijn wij? Welkom Wie ben ik en wat is mijn functie (diegene die de presentatie geeft) Wat doen wij in dit bedrijf? Waarom geef ik deze presentatie?
 Verwachting vooraf  De voorgaande delen 1,2,3,4 & 5 heb ik allemaal gezien, ik wist dus wel aardig wat er ging komen. Al maakt Justin Lin nog 14 delen.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Waarom won CAW Metropool de prijs voor de ‘beste interne campagne’ 2010? BViC Wintercheck.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Zeep fabriek Jeroen Sharon Wendy Dennis 3DC. Introductie thema 1 Als eerst hadden we het idee om een hele hoge toren te maken; heel erg modern met glas.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
Public Design Technologisering Paul van Den Hogen Martino Wullems.
FILMS MAKEN Fictiefilms Documentaires Animatie.
Montage en Nabewerking
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Maken van een film Bedenk een verhaal op basis van de situaties (bv: hoe het niet moet en dan hoe het wel moet.) Humor is belangrijk! Bedenk een plaats.
Geluid Hoofdstuk 4.
Entourage Reviews Bron:
Het verhaal Bella Swan is altijd anders geweest. Ze doet geen enkele moeite om zich aan te passen aan wat de populaire kliek op school dicteert. Wanneer.
Me myself and I .
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Lesbrief Jongerenprogramma Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het.
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Lesbrief Jongerenprogramma Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het.
VAKDIDACTIEK Shaun the sheep dt – college Animatie.
Maak je persoonlijke veranderverhaal
Thema 1 Studie en beroep in beeld Inhoud thema Taak 1 – Project Taak 2 – Werkplek in beeld brengen Taak 3 – Relatie studie en werkplek Centrale.
Film Beschikbare tijd Acteurs en crue Werken aan de film tijdens de muziekles Script Storyboard Ontstaan van een film iMovie op iPad Presentaties met het.
Waking Dreams Dromen in films als aanknopingspunt voor het bespreken van modernisme, postmodernisme en heden.
Lesbrief – Kort Blok 1. Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je ooit al naar het NFF.
Lesbrief – Kort Blok 3. Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je ooit al naar het NFF.
Dit toneeltje werd gespeeld door 2K (28 kleuters die allen zelf een rol hebben gekozen).De foto’s werden gemaakt door juf Liesl van 3K.3K kwam kijken.
Lesbrief – Tony. Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je ooit al naar het NFF geweest?
‘’Tradition is not given’’
De Expressionistische film
B3: Zien hoe media de werkelijkheid kleuren
SCENARIO ROSS WALKER “To make a great film you need three things: the script, the script, and the script.”  — Alfred Hitchcock 1.
Serious soaps Opleiden naar wendbaarheid
De passievrucht De roman versus de film.
Stopmotion.
Kluwer The end of Publishing
De world is changing – get ready voor the future
Dialoog.
De praktijk: kinderen van 0 tot 4 jaar
BLOCKBUSTERS MAKING THE MAGIC BlockBusters daagt de deelnemers uit om hun bedrijfsboodschap in een dynamische en duidelijke film trailer te vertalen.
-Alejandro Gonzalez Inarritu
Transcript van de presentatie:

2 Fast 2 Furious Kijk een film met het commentaar van de regisseur

John Singleton

Commentaar  Gelijk laten zien waar het in de film om draait  Personages met bijpassende auto’s  Spontaan karakter door veel improvisatie en plotselinge veranderingen in het script  Humor toevoegen aan ‘Informatieve scènes’ om de aandacht erbij te houden  Kleine gebaren brengen de boodschap beter over dan dialogen  Veel regels die vereist zijn om de film geschikt te laten zijn voor 12+

Commentaar  Veel technieken opnames raceshots: Echte beelden Op een platform Greenscreen Computer geanimeerd  John Singleton is western fan  veel toepassingen binnen scènes  Publiek deel 1 ‘The Fast And The Furious’ meer dan 40% Spaanssprekend  veel Spaanssprekende personages  Veel medewerkers krijgen een rol als figurant  80% van de cast zijn nieuwkomers

Commentaar  Hoofdrolspeler Paul Walker werd veel betrokken bij het rijden en de stunts  Dit zorgde voor verzekeringstechnische problemen  Van elke auto moesten er vier exemplaren zijn: De werkelijke auto waarin gereden werd Een die gebruikt werd in de studio en voor het green screen Twee reserves voor de stunts