Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Advertisements

In oerkroeg schiller, te aalten
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
Bezoek een LAN-party Marciano Timmermans CE2A. Observeer het publiek tijdens je bezoek De LAN-party die ik bezocht het betrefde het spel ‘Call of Duty:
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Jongeren willen een eigen leven
B RUIDSMODESHOW M ERRIE M IE. V RIJDAG 9 NOVEMBER Oost- Souburg, Zeeland.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Verdienmodel Hrieps festival
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
World of Warcraft Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
The Moon is Big Rats on Rafts. Recensie over het album Recensie niet verkeerd, kwam overeen met eigen mening. Ik kon de band alleen van naam, niet van.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Glow.
Glow.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
Naam: Adrine Bandari Klas: 4hna Vak: CKV Opdracht: activiteit – DJ Moz’Art – ISH Ain't no party, like a Mozart-party.
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Presentatie studiecoaching
JUSTIN BIEBER.
Inspirationpoint Valkenswaard.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger.
Sjors Ijspelder & Florentijn Marinissen Talpa
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen Volg een week het nieuws.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
Donderdag 3 februari was Frieda haar laatste echte werkdag. De onthaalcollega’s hadden het onthaal prachtig versierd en tijdens de ganse namiddag kwamen.

Het jungle feest.
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Recensie Zo moet het! Dat zei Frank Sanders na afloop van de première van Shrek. De directeur van een academie.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf en in hoeverre zijn die uitgekomen?  Welke verwachtingen hadden de bezoekers?  Hoe goed heeft de organisatie.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
Auto-biografie Stef Gerards H4D CKV. Architectuur, Reizen Ik let eigenlijk alleen op de architectuur als ik op reis ben Verleden: Veel gereisd. Heden:
Op zoek naar emotie. Hoe belangrijk is muziek op dit moment t.o.v. het verleden? Technologie is veranderd VB: Slaven, Grieken. Meerdere stijlen ontwikkeld.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
Een lach op het gezicht van kinderen in Nederland.
Transcript van de presentatie:

Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder

Verwachting Leuke sfeer Veel publiek Vooral ouderen (55+) Veelal zelfde nummers/muziek

Ervaring Er hing een hele gezellige sfeer, dit kwam mede dankzij het lekker weer. ‘s middags waren er vooral ouderen (55+). ‘s avonds kwamen er meer jongeren In de middag waren er voor pure Jazz bandjes. ‘s avonds kwamen er ook pop/rock bandjes. Mede hierdoor veranderde ook het publiek

Verschil De ervaring was ongeveer hetzelfde als de verwachting. Alleen hadden we niet verwacht dat de doelgroep ‘s middags anders was dan ‘s avonds. Het was een hele gezellig dag en de sfeer was ook optimaal.