Maandbrief – juni - juli

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een schooldag in groep 1, 2 en
Advertisements

Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.
Groep 1 en 2 In de kleutergroepen worden in januari en juni LVS CITO taal en rekenen afgenomen.
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
Ik ben Mo.
Obs de Werkschuit Informatie avond Groep 1-2a en 1-2 b.
Presentatie Centrum voor Jeugd en Gezin Hattem
Op de informatieavond Continurooster Welkom.
MAART 2013 Wijziging in wet- en regelgeving stamgroepregel bij extra opvang De regels voor het incidenteel of structureel afnemen van een extra dag(deel)
Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20.
De Biezenhof een BAS-school? een BAS-school?. Voorgeschiedenis n maart tot september 2010: Waar willen we naar toe? n september 2010: Presentatie BAS.
Maandbrief – maart – april - mei
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Thuisgroep Robijn 1-2a Ma-di: Juffrouw Nicole Woe-do: Juffrouw Carola Vrij: Om en om Thuisgroep Aquamarijn 1-2b Ma-di: Juffrouw Judy Woe-do: Juffrouw.
Mijn stage bij Wijkenstein Naam: Amanda van de Nieuwegiessen Klas: Grijs Jaar: 4e Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas.
Informatie groep 7a Juf Willeke (ma-di) Juf Marlon (woe-don-vrij)
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Informatieavond groep
Ouderavond klas 2 24 september 2013
Ouderavond klas 1… Hartelijk welkom 1 Ouderavond klas 1 24 september 2013.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Welkom Informatieavond 26 maart Doel: Doel: Aan het einde van deze bijeenkomst zijn jullie in hoofdlijnen geïnformeerd over: de wijze waarop wij.
Welkom bij de ouderavond van groep 7
WELKOM OP PLEINCOLLEGE NUENEN
Maandbrief november december 2012 Vrije dagen in november en december zijn 15 en 16 november zijn de kinderen vrij i.v.m 2 studiedagen Donderdagmiddag.
Ruimte om te leren Onderwijs in Zambia kinderen in Zambia willen naar school!
Project: Superfietsers. Superfietsers?  Kinderen verdienden gedurende de hele basisschool verkeersdiploma’s.  Superfietser is het laatste en moeilijkste.
Groepsverdeling Randvoorwaarden voor de groepsindeling: -de beschikbare formatie (leerkrachten / management, ib, etc) -de aantallen leerlingen.
1. 2 Andere Tijden Vijf-gelijke-schooldagen-model. Agenda voor vanavond: Uitleg van het doel van deze avond. Wat zijn de schooltijden? Hoe ziet een dag.
Project: Superfietsers
Informatieavond groep 8
Ouderavond donderdag 12 juni Programma ouderavond Welkom Toelichting op het proces Praktische zaken Ondersteuning Afsluiting.
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Andere schooltijden op De Wegwijzer?
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
Even voorstellen : Groep 3b
Ouderavond groep 1-2 dinsdag 16 september 2014
Informatie avond groep 8A
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Informatieavond Groep 7-8
P RESENTATIE TSO- TEAM (T USSEN SCHOOLSE O PVANG ) CBS De Wingerd 2014.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
1 Ouderinformatieavond De Sparrenhoek & De Tuinen 22 februari 2012.
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Babbelen met ouders… maar niet zomaar!
Basisschool Op De Horst
Basisschool Op De Horst
Informatieavond groep 8 Maandag 31 augustus – uur Welkom !
Informatieavond 14 september 2015 Uitleg Groep 0/1 Schooljaar
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
WELKOM OP DE INFORMATIE AVOND VAN GROEP 3-4. Even voorstellen Op de maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Janneke voor de klas. Op woensdag en donderdag.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Informatie groepen 1 Schooljaar Inhoud Even voorstellen… Groepsindeling Binnenkomen en uitgaan Dagindeling Werkwijze Doelen Klassenknuffel.
DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot u. U bent van harte welkom met uw kind!
Informatieavond 7 juni verhuizing/verbouwing. Welkom Doel van de informatieavond Nieuw gebouw Organisatie verhuizing Schooltijden Terug in de nieuwe school.
Welkom in groep 4.
Welkom in groep 7! Informatieavond 5 september 2017.
Gesprekkencyclus en overlegstructuur leerlingzorg
Welkom in groep 1.
WELKOM.
Oudercursus.
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
Welkom in groep 6/7!.
Welkom in groep 4.
Transcript van de presentatie:

Maandbrief – juni - juli Groepsverdeling: nieuwe schooljaar 2 Groepen 0. 1 Peuterspeelzaal. Groep 1/ 2 a Groep 1/ 2 b Groep 3/5. Groep 4. Groep 6. Groep 7/8. Schakelgroep nieuwkomers. Binnenkort volgt meer informatie over welke leerkracht in welke groep komt.   Op tijd komen: De school begint om half 9 en vanaf 10 voor half 9 is de deur open. Wilt u er op letten dat de kinderen op tijd komen!   Ziek melden: Wilt u uw kind ziek melden tussen 08.15 en 08.45? Het telefoonnummer dat u moet bellen is: 010-2762280. Koningsspelen We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag. Helaas werkte het weer niet mee.Gelukkig hebben we gebruik kunnen maken van de gymzaal in pier 80. De kinderen hadden veel plezier. Alle kinderen kregen een T-shirt ,medaille en certificaat. Op onze site kunt u de foto's bekijken. Verhuizing: In de week vóór de zomervakantie gaan we verhuizen. De groepen 3 t/m 8 & schakelgroep komen allemaal boven in het gebouw aan de van Duylstraat. Intern gaan al deze klassen naar een ander lokaal. De peuters en kleuters blijven in hun eigen lokaal op de begane grond aan de van Duylstraat. Medicijngebruik: Groepsleerkrachten mogen geen medicijnen verstrekken aan kinderen (ook geen paracetamol of aspirine) .Heeft uw kind wél medicijnen nodig onder schooltijd ,dan dient u eerst een verklaring in te vullen. Medicijnen mogen niet in de klas aanwezig zijn. Informatie groepsverdeling: Er komt een informatie avond met uitleg over de combinatie groep 3/5 U krijgt hier voor een uitnodiging Afscheid van groep 8 Op 12 juli nemen we afscheid van de leerlingen van groep 8 en de leerlingen van de schakelgroep die naar het voortgezet onderwijs gaan. Bij dit afscheid zijn ook de leerlingen en ouders van de kinderen van groep 7 welkom. Groep 0/peuters De groepen 0 en de peuters zijn nu ook lekker Fit. De leidsters hebben een lekker Fit cursus gevolgd zodat ze nu de lekker Fit lessen kunnen geven aan de peuters. We spelen dan leuke spelletjes buiten en in het speellokaal waarbij we heel veel bewegen. Ook komt er volgend schooljaar een moestuin voor de peuters zodat ze hun eigen groenten kunnen verbouwen. De ouders kunnen nog een bijeenkomst over gezond eten en bewegen bijwonen, maar dat zal waarschijnlijk in het volgende schooljaar plaats vinden. Groeten van het team het Driehoekje 1 en 2 Rapport Op donderdag 11 juli zijn de rapportgesprekken over uw kind/kinderen. U krijgt van de leerkracht van uw kind/kinderen een uitnodiging met het tijdstip waarop u verwacht wordt . Extra vrije dagen kleuters vrijdag 7 juni Vrijdag 28 juni Vakantie 17 juli is de laatste dag voor de vakantie , zoals ieder jaar wordt deze dag ingevuld met een gezellig feest. Het nieuwe schooljaar start op 2 september.

Schoolplein: We krijgen een groen schoolplein!   Schoolplein: We krijgen een groen schoolplein! Er worden stroken gemaakt langs het plein die gevuld worden met hortensia's en ander groen. Ook komen er andere bomen langs het schoolplein. De bedoeling is dat dit in oktober gerealiseerd is. Er wordt gewerkt aan vergroening van de wijk. Een groep bewoners is bezig met een strook groen langs de Schie . Er worden bomen en planten geplant. Kinderen van O.B.S De Driehoek gaan op school 30km bordjes maken . Veilig en leefbaar: Wij willen meewerken aan een veilige en leefbare wijk. Wij zijn daarom betrokken bij het project “ voor de buurt door de buurt .” Zij hebben zeer goede ideeën om de buurt veiliger en schoner te krijgen. Heeft u ook ideeën komt u dan gerust langs op een van de buurtavonden die plaatvinden in onze school . Te weten: Stap binnen bij de jeugdverpleegkundige van het CJG! Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Jamila Faloun. Ik werk als jeugdverpleegkundige in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Delfshaven. Samen met jeugdarts Tati Rodriguez ben ik verbonden aan basisschool de Driehoek. Opvoeden is voor iedere ouder een uitdaging. Soms brengt dit vragen met zich mee over de gezondheid, opvoeding of verzorging van uw kind. Bijvoorbeeld over voeding, beweging, slapen, luisteren of (faal)angst. De jeugdverpleegkundige luistert naar u en denkt graag met u mee! Vanaf februari 2012 start ik met een inloopspreekuur op de Driehoek. Dit houdt in dat u op een vaste ochtend in de maand, zonder afspraak bij ons kunt binnenlopen met uw vragen. Ook kinderen en leerkrachten zijn welkom op het inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is van 08.30 tot 09.30. Data waarop de jeugdverpleegkundige aanwezig is: Vrijdag 12 april 2013 Vrijdag 07 juni 2013 Vrijdag 12 juli 2013 De jeugdverpleegkundige die aan de school verbonden is: Jamila Faloun en bereikbaar via 010 -4444605 of j.faloun@cjgrijnmond.nl. Ga voor meer informatie over het CJG of voor opvoedinformatie naar www.cjgrijnmond.nl. Schoolreis : Op maandag 17 juli gaan de kinderen op schoolreis. De kinderen van groep 3 4 en 5 en schakelgroep gaan naar de Efteling . De kinderen van groep 1/ 2 gaan naar het speelparadijs de Jungle Meer informatie ontvangt u in een brief. De groepen 6 ,7 en acht hebben deze dag gewoon les. Schoolfonds Helaas hebben we moeten constateren dat er voor sommige kinderen nog geen schoolfonds betaald is. De kinderen voor woe niet betaald is kunnen niet mee op schoolreis. Natuurlijk heeft u nog heel even de tijd om dit alsnog te doen.