3 januari 2007 VOLUMES EN GENEALOGIE: de volgende generatie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Doelstellingen In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Contact maken met mensen om wie u geeft U kunt eenvoudig in contact komen met.
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
OPLEIDING IN DE TOEWIJZING VAN WEET U AL WIE UW POTENTIËLE LEIDERS ZIJN?
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Stel u voor: Navigator op uw telefoon!. Maak kennis met Mobile Navigator – altijd en overal!
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
1. Alles wat u nodig hebt om uw onderneming te runnen, vindt u in Office.
TOEWIJZING IN HET KADER VAN DE TR90 TIJDELIJKE AANBIEDING U: 0 Mark GEKOCHT 10 resterend(e) pakket(ten) voor toewijzing Cirkelgroep: zoeken Naam Titel.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
 Overzicht van de verkoopsdoelstellingen  inkomsten van gesloten deals  geschatte inkomsten van lopende deals.
Doelstellingen inrichten in MS Dynamics CRM.  Overzicht van je doelen  Samenvatting van de verkoopsdoelstellingen.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Protopics KIS Het individueel behandelplan. Kenmerken Het zorgplan is gemaakt door Protopics en is een integraal onderdeel van Protopics KIS. Het zorgplan.
Microsoft Word Liesbeth Van Raemdonck. Word openen Klik op de ‘start’-knop, links onderaan Klik op Programs Kies voor MS Word.
VERKOOPCOMPENSATIEPLAN PRESENTATIE
Hoeveelheidsaanpassing II
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Doelstellingen inrichten in MS Dynamics CRM BEKE LUKAS.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Handleiding ClassDojo
Welkom! Klik hier om te beginnen
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Help! Verzuim voorkomen
Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op de volgende knop om de web handleiding te starten. 1.IntroductieIntroductie 2.Juridische.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Onderzoek doen een methodische aanpak
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Blond vs. Donker Juliane Palm Alexandra Bidler Hannah Kort
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Nu Skin EMEA Wealth Maximiser Verkoopcompensatieplan.
Typ hier de titel Geef hier extra gegevens op. Inleiding n Doel van de discussie n Iets over uzelf.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
1 De werkomgeving van autocad instellen nadat we het programma geopend hebben. Klik rechtsonder op workplace switching.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
EMEA Bonus Pool.
Affiliate Menu - Statistiek
Menu affiliate Businesspartner
IWIO – Blok/Toets evaluatie
Cursus 1.3 Reis door de tijd Klas 1 KGT Lesweek 3
Menu - Affiliate Commissie
Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Makkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen
Handleiding Prodas-app
Welkom bij de tutorial Copy to all
Transcript van de presentatie:

3 januari 2007 VOLUMES EN GENEALOGIE: de volgende generatie

We weten dat velen van u gebruik maken van de tool 'Volumes en Genealogie'. We weten ook dat deze tool gemakkelijker zou kunnen zijn in het gebruik en dat hij nuttigere gegevens zou kunnen bevatten. Daarom hebben we de tool verbeterd en een nieuwe naam gegeven.

Maak kennis met de GPS: Navigator... GPS staat voor Goals, Performance, Success (doelen, prestaties, succes). De GPS: Navigator brengt u waar u wilt zijn.

Belangrijkste kenmerken van de nieuwe GPS: Navigator Geeft een overzicht van de huidige V&G-gegevens. Maakt het mogelijk om doelen te stellen en deze te visualiseren. Presenteert demografische informatie per land en niveau. Geeft onmiddellijk de geschiedenis weer van dertien maanden. Maakt het mogelijk om van iedere willekeurige gegevensset een interactieve grafiek te maken. Toont de gemiddelde aantallen per Executive. Creëert uw eigen, persoonlijke Cirkelgroepscorekaart. Geeft een Cirkelgroepscorekaart van alle Breakaway Executives uit uw downline. Geeft een Scorekaart van uw totale organisatie.

Dankzij het dashboardformaat ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie.

Personal Scorecard (Persoonlijke Scorekaart): hiermee kunt u zien hoeveel distributeurs, LOI's en Executives u in een bepaalde periode (twee, drie, zes of dertien maanden) persoonlijk hebt gesponsord. Om meer maanden te bekijken, klikt u op '3 maanden', '6 maanden' of '13 maanden'. Om van een bepaald onderdeel een grafiek te maken, klikt u op het grafiekicoontje.

Personal History (Persoonlijke geschiedenis) toont de gegevens (PSV, GSV, actieve lijnen en commissies) van de laatste dertien maanden. Om de grafiek gemakkelijker leesbaar te maken, kunt u op Display Trend Line (Trendlijn weergeven) of Zero Scale (Nulschaal) klikken. U kunt inzoomen op een bepaald gedeelte van de grafiek door uw muis over het scherm te slepen. U kunt terugkeren naar de oorspronkelijke weergave door op de rechtermuisknop te klikken.

Het venster Personal Activity (Persoonlijke activiteit) geeft een overzicht van uw volumes in de huidige maand. Tevens kunt u uw pinniveau van de huidige en vorige maand zien. En u kunt uw maandelijkse, jaarlijkse en gemidddelde commissiebedrag zien.

In het venster GSV-status ziet u in één oogopslag hoever u het door u gestelde doel genaderd bent. Als u uw doel invoert en op Save (Opslaan) klikt, zal de GPS: Navigator uw doel onthouden als u in de toekomst inlogt.

En u kunt alle demografische informatie per Cirkelgroep of Totale organisatie bekijken. Het venster Demographics (Demografische informatie) toont u gegevens per Country (Land) en Level (Niveau), zodat u een beter overzicht hebt van uw onderneming.

De Total Organization ScoreCard (Scorekaart 'Totale organisatie') laat zien hoe het met uw hele organisatie gaat. De Circle Group ScoreCard (Scorekaart 'Cirkelgroep') laat zien hoe het met uw eigen groep gaat.

U kunt van alle meeteenheden een grafiek maken en ze opsplitsen in landen.

Het overzicht Organization Volume (Organisatievolume) is handig om te zien wat uw commissiebedrag ongeveer zal zijn. Het overzicht Averages (Gemiddelden) kan u helpen om doelen te stellen voor uw organisatie. Als uw gemiddelde aantal nieuwe distributeurs stijgt, ziet u dat dit een enorme impact heeft op uw organisatie.

Om voor iedere Executive in uw downline een Circle Group Summary (Cirkelgroep- overzicht) te bekijken, klikt u op de link 'S' ('O') op de Executive Breakaway pagina.

Wilt u weten wat iets betekent? Klik op een willekeurige meeteenheid en er verschijnt automatisch een verklarende woordenlijst.

We hopen dat u veel plezier zult hebben van de nieuwe functies van de GPS: Navigator.