De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Protopics KIS Het individueel behandelplan. Kenmerken Het zorgplan is gemaakt door Protopics en is een integraal onderdeel van Protopics KIS. Het zorgplan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Protopics KIS Het individueel behandelplan. Kenmerken Het zorgplan is gemaakt door Protopics en is een integraal onderdeel van Protopics KIS. Het zorgplan."— Transcript van de presentatie:

1 Protopics KIS Het individueel behandelplan

2 Kenmerken Het zorgplan is gemaakt door Protopics en is een integraal onderdeel van Protopics KIS. Het zorgplan is sinds september 2011 in gebruik Met het zorgplan krijgt de zorgverlener in 1 oogopslag inzicht in de risicofactoren én de motivatie van de patiënt om met deze factoren aan de slag te gaan Samen met de patiënt kan bepaald worden welke risicofactoren worden aangepakt, wat de doelstelling is en binnen welke tijd deze moet worden gehaald. Bij iedere doelstelling kunnen activiteiten worden afgesproken om het doel te gaan halen. De voortgang wordt inzichtelijk met cijfers en grafieken. De voortgang wordt automatisch bepaald op basis van het actuele dossier. De risicofactoren worden continu en automatisch bepaald op basis van het actuele dossier. De huisarts (HIS) krijgt automatisch terugkoppeling van het behandelplan

3 De zorgverlener ziet in het dossieroverzicht in één oogopslag de risicofactoren, in kleur welke aandacht behoeven, maar ook in de groene balkjes de motivatie van de patiënt om er wat aan te doen. In dit voorbeeld is het overgewicht dus een factor om aan te gaan werken samen met de patiënt.

4 Het behandelplan toont dat er nog geen doelen zijn opgesteld om aan 1 van de risicofactoren te gaan werken. Samen met de patiënt stellen we het doel vast om gewicht te gaan verliezen. Immers, de patiënt heeft ernstig overgewicht en is gemotiveerd om hier aan te gaan werken.

5 De patiënt en betrokken zorgverlener stellen samen een SMART doel op. Dus met een meetwaarde en een streefdatum.

6 Op 9 februari is de laatste meetwaarde ingevuld. Deze patiënt heeft reeds 30% van het doel bereikt.

7 Ook in het dossieroverzicht ziet de zorgverlener in één oogopslag de actieve doelen en de voortgang.

8 Het doel kan ook in meer detail worden bekeken. De Quetelet-index wordt hier grafisch weergegeven om in 1 oogopslag de trend te zien. Dit ondersteunt een heldere communicatie met de patiënt


Download ppt "Protopics KIS Het individueel behandelplan. Kenmerken Het zorgplan is gemaakt door Protopics en is een integraal onderdeel van Protopics KIS. Het zorgplan."

Verwante presentaties


Ads door Google