A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Het Biersprookje of hoe werd Overgenomen door de Amerikanen *
Plaatje vrienden op een bank
Pepermans (Anders bekeken, anders gedacht). Waar blijft da volk na?
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Fotoalbum door De woonboot Pps clara.
Louis.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
Kindermoment.
Waarom naar de kerk (gemeente) gaan
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Een romantisch sprookje
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Bekijk de 3voor12 website in combinatie met lees een recensie en beoordeel deze.
Godsdienst 1.
The Moon is Big Rats on Rafts. Recensie over het album Recensie niet verkeerd, kwam overeen met eigen mening. Ik kon de band alleen van naam, niet van.
5 e EMEG item Door Mathijs van Zantvoort. Posthoornkerk in Amsterdam Lange rij toen we daar waren We mochten ‘maar’ 15 minuten naar binnen De troon.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
EEN VERRASSING KRIJGEN
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Pasen & Pinksteren op één dag!
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
Nu kon de heks niet meer toveren, en Jorinde stond weer voor hem.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
1 Gen 37:3 En Israël (Jacob) had Jozef lief boven al zijn zonen, omdat hij hem een zoon des ouderdoms was; en hij maakte hem een pronkgewaad. 4 Toen zijn.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Hartelijk welkom World Servants! Jaarthema: Levensecht.
Wat heerlijk om een schat te vinden!
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
Ontmoetingen op de VIA DOLOROSA. Simon van Cyrene Countee Cullen Hij sprak geen enkel woord tot mij en toch riep hij mijn naam. Hij gaf geen enkel teken.
Van Sam Wie is de nieuwste bekende rapper van dit moment? Eminem 50 Cent Obie Trice.
Recensie CD Mumford & Sons Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Mijn verjaardag..
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
BONSAI Mijn Leven….
BONSAI Met mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Stijlvormen beeldspraak, hyperbool, understatement, (anti)climax, retorische vraag, eufemisme, spot, woordspeling, tegenstelling, paradox.
Is het allemaal goud dat er blinkt? Bij al ons bouwwerk in de gemeente? Het spannende van deze tekst: Wat gebeurt er als het vuur erover gaat?
7 December Agnietenhof Tiel
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Ieue - Jireh Genesis 22: En het gebeurde na deze dingen dat de God (Elohim) Abraham op de proef stelde. Hij zei tegen hem: Abraham! Hij zei: Zie,
Transcript van de presentatie:

A$ap Rocky

Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP

recensie m maar meteen met de deur in huis te vallen: A$AP Rocky stelde teleur. Bij vlagen was de show vermakelijk, maar goed was het absoluut niet. Om te beginnen duurde de show maar een kleine 50 minuten. Dat hoeft geen probleem te zijn als het 50 minuten goede kwaliteit is, maar daar was geen sprake van. De nummers waren allemaal drastisch ingekort en een groot deel van de raps stond op band. Er waren maar een paar momenten waarin A$AP Rocky echt rapte. Het was ook opvallend dat de 2 ondersteunende mc’s (beide uit de A$AP Mob) veel beter waren Jammer, want de man bezit zeker talent. En nu we het toch over andere rappers hebben: waar was A$AP Ferg? Hij stond wel op de affiche, maar was nergens te bekennen.A$AP Rocky Gelukkig waren er ook wat hoogtepunten. Wild for the Night veranderde de Melkweg in een enorme moshpit en afsluiter Fuckin’ Problems was ook een feest. De rest van de show kwam echter niet boven de middelmaat uit. Of het kwam door de Amsterdamse genotsmiddelen, laksheid of onkunde blijft helaas een raadsel. Normaal gesproken neem ik wat meer tijd voor een recensie, maar dat lijkt me in dit geval echt niet nodig. A$AP Rocky zal echt zijn best moeten doen om met een betere en vooral gepassioneerdere show te komen of hij kan beter thuisblijven.

Mijn mening Ben het eens met de recensie: Asap stelde wat tereur en ik vond hem niet zo goed te verstaan. Verder vond ik de ‘’Hitjes’’ jammer Asap gaf zelf aan te komen om een Party de bouwen, helaas had hij daar een ander idee van dan ikzelf.

LONG LIVE ASAP