Hartelijk welkom.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Gesprekjes….
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Bijbeltekst: 1 Samuël 20: 1-17
Ik wens je De kracht van god.
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
Opkomen voor jezelf.
De Drama Driehoek.
Eens Ja Klopt Oneens Nee Klopt niet. Ik kijk naar de voice of Holland.
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Pikante afwas !! Ik stop ermee. Die hele bereiding van deze maaltijd!!!
Voorbij & Do Met enkele foto’s van Giovanni.
Mijn gegevens op het web!?
toolbox deco-procedure
Powerpoint gemaakt door
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Kindermoment.
Seksualiteit: gave van God
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Blijf bij mij Jolink.
die niet om jou zou huilen.
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
Woord van Leven April 2014.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Bier beter dan een vrouw?
De christelijke boodschap
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Meneertje Blij en Somber
Moraliteit Les 2 Ethiek – Moraliteit – Les 2 Datum:
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/7 HEER, U BENT ALTIJD BIJ MIJ (Tekst & muziek: Marcel Zimmer) 1.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/5 Heer, U bent altijd bij mij (Marcel Zimmer) 1. Heer, U doorgrondt.
Ik zal me even in het kort voorstellen….
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
Godsdienst 1 1.
Is het allemaal wel waar?
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Welkom in deze ochtenddienst Voorganger: Ds. H. de Bruijne
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Een bericht speciaal voor jouw m’n
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Welkom op onze thema-avond
Leven in vrijheid Vrijheid heeft te maken met: in je element zijn… Als mens ben je vrij als je leeft in het ‘element’ waar jij voor gemaakt en bedoeld.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Interpreteren van data
Psalm 23 van een fanatieke TV-kijker Klik door naar volgende scherm.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
CanDo Coaching.
Hoeveel levensgevaarlijke fratsen haalt deze jongen bij het verkeerslicht uit? Geen Een Twee.
Preek Johannes 9:39 God wint, dat kun je zien ..
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Wat is de zin van het leven?
Mijn Ogen.
Zingen Vers 1 Laat ons nu vrolijk zingen! Komt, heft uw liedren aan
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
“de liefde van God”.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Goeiemorgen, Ken jij de school achter bomen?
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool in groep 7B
539 kom nu is de tijd, aanbid hem Kom, nu is de tijd: aanbid Hem Kom, nu is de tijd: ontmoet jou God. Kom, zoals je bent, aanbid Hem. Kom, zoals je.
Welkom op onze thema-avond
Gesprekstechnieken Trainers: Jasper Kroeger Tom Kievit
Transcript van de presentatie:

Hartelijk welkom

Workshop Integriteit Ik ben een integere opsporingsambtenaar Pierre Santegoeds – BOA-coördinator regio MWB & Michiel van der Sanden unithoofd kabinetszaken

Programma Inleiding op integriteit door Pierre Santegoeds Casussen door Michiel van der Sanden

‘‘Ik zweer (beloof) dat ik mij zal gedragen zoals het een goed buitengewoon opsporingsambtenaar betaamt, dat ik zorgvuldig, onkreukbaar en betrouwbaar zal zijn en dat ik niets zal doen dat het aanzien van het ambt zal schaden’’

Casus 1 Je collega Tom komt in zijn vrije tijd regelmatig in een discotheek waar XTC verhandeld wordt. Hij doet daar niet aan mee, maar jij weet dat er andere collega’s zijn die het ongepast vinden dat Tom daar zijn vrije tijd doorbrengt. JA (groen) Zolang Tom zelf geen XTC gebruikt onderneem ik geen actie wat mijn andere collega’s ook vinden. NEE (rood) Ik vind het niet integer dat Tom zijn vrije tijd op deze wijze doorbrengt, ik zal dan ook zeker actie ondernemen.

Casus 2 Ricardo, je naaste collega, is al dertig jaar boa in hart en nieren. Hij is ook fervent internetter en heeft zijn eigen website. Bezoekers vinden hier allerlei leuke informatie over Ricardo en zijn gezin met ontelbare foto’s. Ook van het werk en de collega’s, want hij is trots op zijn werk als boa. De foto’s van het afdelingsuitje van vorige week staan er ook op. Bovendien staat er een aantal foto’s van het specialistische werk op. Ricardo maakt zich bekend op internet, hij kan immers zelf bepalen wat hij wel en niet wil vertellen. JA (groen) Foto’s van het werkuitje kunnen geplaatst worden op je eigen website. De foto’s van ons specialistische werk zou ik nooit op zo’n manier publiceren. Hierop ga ik actie ondernemen. NEE (rood)Erg leuk dat Ricardo zijn eigen website heeft gemaakt.

Casus 3 Jan is een APV-controleur, maar nu even niet, want hij heeft een feestje. Aan het begin van de avond drinkt Jan fris. Alcohol en het besturen van een motorvoertuig, dat gaat niet samen, vindt Jan. Naarmate de avond gezelliger wordt neemt Jan toch een biertje. Eén biertje worden meer biertjes, maar Jan voelt zich nog prima en rijdt met zijn auto naar huis. JA (groen) Een paar alcoholische drankjes kunnen geen kwaad, als iemand zich nog prima voelt, kan diegene best zelf een motorvoertuig besturen. NEE (rood) Eén alcoholisch drankje vind ik al te veel. Als je een druppel alcohol op hebt mag je geen motorvoertuig meer besturen

Casus 4 Je collega, milieucontroleur Jaap, gebruikt de dienstauto niet alleen voor woon -werkverkeer, maar ook daarbuiten. Dat is niet volgens afspraak, maar Jaap is een loyale en een sociale collega. Bij bijzonderheden en calamiteiten is hij steeds beschikbaar. Nu ontdekt iemand van de administratie dat er maandelijks te veel dienstautoritten worden gedeclareerd. Jij bent op de hoogte dat dit (mede) door de privéritten van Jaap komt. JA (groen) Ik geef Jaap een kans om het zelf te melden bij de administratie, als hij dit niet binnen een week doet, zal ik het aangeven. NEE (rood) Jaap is een goede collega en het zijn niet mijn zaken. Ik houd hierom mijn mond.

Casus 5 Ik ben 100% integer JA (groen) Ja, je bent integer, of je bent het niet NEE (rood) Nee, je kan niet 100% integer zijn

Vragen?