Onze accommodatie krijgt ook een ander aanzicht; er komen 2 verharde velden met daartussen een groenstrook ter grootte van een 7 handbalveld.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Internationale Jeugdtoernooien IJshockey
Advertisements

WEERWOLVEN IN WASSENDAM! Het ingeslapen dorpje Wassendam wordt sinds enige tijd belaagd door weerwolven.
Informatie-avond kantinepersoneel
RGHC Tempo ´34 Heren 1 Seizoen FUND-RAISING PLAN ‘De vrienden van Heren 1 polo’
Maatschappelijk ondernemen met winst
Aan al onze lieve vrienden En iedereen die wij kennen.
B.B.A.T. – Limburg Organiseert Bondsdag B.B.A.T. 2 oktober 2010.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Module 7 – Hoofdstuk 5 (1) SQL – een begin.
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
VSV Goalmaster Clinics 2012
Int. E Pupillen Herfsttoernooi 2012
OUDERS VAN NIEUWE LEDEN
Zondag 26 januari Selectiespelers zijn prestatiegerichte spelers die geselecteerd zijn op niveau gekoppeld aan leeftijd binnen de vereniging. Trainers:
Programma vergaderingen per jaar: Di 11 sept - bij Nieuw Einde Ma 12 nov - bij Trinitas Do 6 mrt - bij Berix Wo 28 mei - bij Voerendaal Om.
Zeilweekend 14 & 15 juni 2014 Zeilschip ‘De Vrijheid’ 1.
MTC Bequick, niks mis mee!? Banenplan Bequick Onze club nu en in de toekomst.
JEUGDVOETBALDAGEN 2011 Horst.
Bewegen naar Werk Bij Nikantes.
Dag en Nacht van Weert Dag en nacht van Weert Zaalvoetbal toernooi.
Wie is wanneer het snelst?
Licht ! Maria.
Voetbal WK 2010 Het volgende WK vindt plaats in Zuid-Afrika. Wat kunt u verwachten?
Informatie presentatie Jeugd
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Het beste hypotheek advies voor starters Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek starters.
OUDERS VAN NIEUWE LEDEN INFORMATIEAVOND. Agenda 1. Welkom / Even voorstellen 2. Leeftijd categorieën en trainingen 3. Begeleiding 4. Wat als je lid wordt!
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
Foto’s Markiezaat Online Onze vereniging heeft onlangs de zuidwest- brabantse kampioensschappen georganiseerd. Tijdens dit evenement heb ik enkele foto’s.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
Zaalhockey (12/11/2014). 5 jongste jeugd teams 40 junioren teams 5 senioren teams.
Nawaka t/m 31 juli.
Tenniskids Jeugdtennis verslavend leuk maken!
Digitaal Presenteren 2 PowerPoint Presentatie
In vogelvlucht het wedstrijdformulier
Kerst-winter voetbalgala Hallo …even aandacht !
SV Spartanen Een club vol energie ! Nuon Club Competitie Versie: 0.3 Datum:
1 sv Borger “nieuwe stijl ” 30 oktober Korte terugblik 15 december 2003 gestart met ondertekenen intentieverklaring Er is een stuurgroep geformeerd.
Aanvraag jeugdparlement 2015
PSV - NAC. Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie.
Zomerweekendtoernooi Tenniskamp 2015 Vrijdag 10 juli en zaterdag 11 juli 2015 TennistoernooiSlapen Leuke spelletjesSpannende spellen ZeskampKamperen Neem.
H.C. ‘s-Hertogenbosch Gerard Booij en Pieter Bak, sponsorcommissie H.C. ‘s-Hertogenbosch HockeySociëteit ‘s-Hertogenbosch.
Test die teksten! Of (toch) niet!? Testen bij de Belastingdienst Jac Brouwer Landelijk Huisstijlcoördinator Taal Centrum voor kennis en communicatie, Utrecht.
© prof. dr. Lucas C.P.M. Meijs, prof.dr. Lucas C.P.M. Meijs Eva van Baren MscBa De economische waarde.
Hoe wat wie wanneer? Draaiboek maken Boek: Methodisch begeleiden
“De vereniging zijn we samen, samen zetten we de koers uit!” ALV WELKOM Extra Algemene ledenvergadering.
WALKING FOOTBALL TOERNOOI JOIN4ENERGY BOKAAL
Presentatie Beleidsplan 14-18
Presentatie COTK 30 november 2016
Digitaal wedstrijd formulier
Balans Jezus vertelt dat we stevig staan als we naar Zijn woorden luisteren en er ook wat mee doen. En dat we minder stevig staan als we alleen Zijn woorden.
Basketball.nl app & mDWF
Digitaal wedstrijd formulier
Digitaal wedstrijd formulier
Tevredenheidsonderzoek Totaal aantal deelnemers: 56
Het volgende WK vindt plaats in
Tijdspad Gezien de drukke maanden starten de activiteiten pas in februari Daar wel alvast evenementen voor aanmaken op facebook Wel al nieuwsbrief in november/december.
24 Juni de editie Bilderdijk Trofee INFORMATIE
Digitaal wedstrijd formulier
Hockey Club Winschoten
23 Juni ste editie Knuvers Cup INFORMATIE
Opzet toernooi zaterdag
Samenwerking KV Vessem en KV Winty
30 Juni de editie Langstraat Bokaal INFORMATIE
TRAINING ORIËNTATIEFASE
TRAINING ORIËNTATIEFASE
LOPIKERWAARDTOERNOOI 2019
Transcript van de presentatie:

Onze accommodatie krijgt ook een ander aanzicht; er komen 2 verharde velden met daartussen een groenstrook ter grootte van een 7 handbalveld. Eén 11 handbalveld krijgt O.D.I. de korfbalvereniging ter beschikking terwijl erachter de 2 verharde velden een halfverhard trainingsveld voor de voetbalclubs in het park is neergelegd. Ons complex wordt dus een stuk kleiner, intiemer als u wilt. D.W.S. zou D.W.S. niet zijn als er niet gelijk een lichtinstallatie op het 1e veld (voor de kantine) wordt aangelegd met voorbereiding naar het 2e veld. De kantine krijgt de zoveelste Face-lift. De keuken wordt uitgebreid er komt een behandelkamer voor masseur, een nieuwe toiletgroep wordt gebouwd. In de keuken wordt een professionele bakoven geplaatst, verwarming aangepast, nieuwe verlichting alles bij elkaar weer een groots stuk werk verricht door een handjevol vrijwilligers.

In de jaren tachtig wordt naar nieuwe uitdagingen gezocht om de binding met de vereniging vaster te maken, zoals Hemelsvaarts familie handbaldag, tentenkamp en kersttoernooi. Hemelsvaartsdag is een echte familiedag. Diverse teams strijden deze dag om een bijzondere wisselbeker. Het uitgangspunt van deze sportdag, meedoen is belangrijker dan winnen. Het jeugdbestuur organiseert op deze dag een aantal activiteiten waarmee ze geld verdienen zoals taartverkoop, rommelmarkt, schieten etc. Het is een bijzonder gezellige drukke dag.

In 1985 wordt het eerste Kersttoernooi georganiseerd. De gehele Margiethal staat op 2e Kerstdag in het teken van een groots handbal toernooi voor de standaard teams. Een goed bezet toernooi met klinkende namen als AMC Niloc, Olsen Merksem. Van 9.00 uur tot uur wordt op beide velden een perfect georganiseerd toernooi afgewerkt. Na afloop van het toernooi is er voor iedere deelnemer een koud buffet. Hal 2 wordt direct na het laatste fluitsignaal in een sneltreinvaart omgetoverd tot een feestelijk versierde en verlichte hal waar men onder het genot van een koud buffet en drankje nog de mogelijkheid heeft te dansen op de klanten van de disco.

Het koud buffet voor 300 personen spelers en genodigden