Wat mensen al niet schrijven

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Gesprekjes….
Plaatje vrienden op een bank
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Verrassing!!.
EEN PAPEGAAI ZONDER POOTJES.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Beelden storm.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
  Even stil worden.
HOLLANDSE MAATJES.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Een vrouw met drie dochters besliste op een zekere dag haar drie schoonzonen te testen...
Hoezó ... vrouwen zijn slimmer dan mannen !??
Hij is de opstanding en het leven, dat bewees Jezus door Lazarus, die al drie dagen in het graf had gelegen op te wekken uit de dood.
I. De setting en aanleiding. Lucas 15: 1 Alle tollenaars en zondaars kwamen hem opzoeken om naar hem te luisteren. 2 Maar zowel de farizeeën als de.
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Loverboys.
Om bij stil te staan KLIKKEN OM DOOR TE GAAN.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Een man in Amerika reed op de snelweg naar z’n werk toen hij plotseling een knal hoorde. Hij dacht dat hij misschien een lekke band had en parkeerde zijn.
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Kinderen.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
Wie is de baas?.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Wat een haan deed om niet vervangen te worden door een jongere.
Interpreteren van data
JUSTIN BIEBER.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Het verhaal van Pasen.
Mijn verjaardag..
Een liefdesgeschiedenis
Geest beweegt nog steeds gelovigen
Muzikaal sprookje : Peter en de wolf
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
DE SPIEGEL.
Het eendje... Van de buurman.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Liefdesverdriet.
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
Seizoensthema … GRAPES Gratie Genade GUNST.
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
‘Mixed up piles’.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Wat mensen al niet schrijven Het volgende zijn citaten uit brieven die mensen aan verzekeringsmaatschappijen stuurden Gemaakt door Jorg, http://www.funpower.nl

Wat mensen al niet schrijven Bij thuiskomst reed ik per ongeluk een verkeerde oprit in en ramde ik een boom die daar bij mij niet staat. Toen ik de kruising naderde verhief zich daar een hek om mijn vrije zicht te belemmeren.

Wat mensen al niet schrijven Ik wilde de straat oversteken. Er kwam een auto van links recht op mij af. Ik dacht dat hij voor mij langs wilde en deed weer een stap terug. Hij wilde echter achter mij lans. Toen ik dat merkte deed ik snel weer twere passen voorui., maar de bestuurder had ool gereageerd en wilden nu toch voor mij langs. Hij stopte en draaide zijn raampje open. Woedend riep hij mijn toe: “blijf toch een keertje stil staan!” Nou dat deed ik inderdaad en toen reed hij mij aan.

Wat mensen al niet schrijven Die jongen was overal en nergens op straat, ik moest meerdere bochten nemen voordat ik hem raakte. Uw computer heeft mij een kind toebedeeld. Maar ik heb helemaal geen kind. En al helemaal niet van uw computer

Wat mensen al niet schrijven Bovendien heb ik voor mijn eerste ongeluk en na mijn laatste schadevrij gereden. Een voetganger kwam plotseling van de stoep en verdween zonder een woord te zeggen onder mijn auto.

Wat mensen al niet schrijven Ik overreed een man. Hij gaf zelf toe schuldig te zijn, omdat dit hem al vaker was overkomen. Tijdens het dansen van de welbekende Holladihia-hopsassa sprong ik overmoedig omhoog waarbij mijn danspartner mij stevig ondersteunde. Daarbij kwam het kelder plafond sneller op mij af dan ik verwachte.

Wat mensen al niet schrijven Ik reed eerst met de auto tegen de vangrail, sloeg toen over de kop en knalde tenslotte tegen een boom. Toen verloor ik de macht over het stuur. De andere wagen was absoluut onzichtbaar, en toen verdeen hij. Toen ik een vlieg wilde dood slaan raakte ik een lantaarnpaal.

Wat mensen al niet schrijven In de eerst instantie heb ik tegen de politie gezegd dat ik niet gewond was, maar toen ik mijn hoed afzette bemerkte ik de schedelbreuk. Toen ik met mijn auto van de weg af raakte werd ik eruit geslingerd en kwam in een weiland terecht, een paar koeien heeft mij later in een gat gevonden.

Wat mensen al niet schrijven Na 40 jaar schade vrij te hebben gereden ben ik in slaap gevallen achter het stuur. Een onzichtbaar voertuig kwam uit het niets, ramde tegen mij aan en verdween spoorloos. De getuigen van de aanrijding zijn tegen de achterkant aangeniet.

Wat mensen al niet schrijven Kort en goed, als ik het geld niet binnen acht dagen ontvang dan zie ik er geheel vanaf. Ik dacht dat het raam open stond, het was echter gesloten hetgeen wat ik pas merkte toen ik mijn hoofd naar buiten stak

Wat mensen al niet schrijven Mij treft geen enkele blaam. De oorzaak was de jongedame in de minirok. Als u een man bent dan is geen verdere uitleg nodig; als u een vrouw bent zult u het nooit begrijpen. Moet ik mijn man dan eerst ombrengen voordat ik mijn geld krijg

Wat mensen al niet schrijven Ik heb geen levensverzekering nodig, ik wil graag dat de mensen echt treurig zijn als ik dood ben. Wij hebben geen inkomsten uit de melkveehouderij meer, met de dood van mijn man is het laatste rund van het erf verdwenen

Wat mensen al niet schrijven Alle rekeningen die ik ontvang die betaal ik nooit onmiddellijk, daar mij daarvoor eenvoudig het geld ontbreekt. De rekeningen worden integendeel in een grote trommel gestort waar ik er ieder maand geblinddoekt drie uit trek. Deze rekeningen betaal ik dan prompt. Ik verzoek u dan ook te wachten tot het lot u getroffen heeft.

Wat mensen al niet schrijven Mijn dochter heeft haar voet verstuikt, omdat het dom vrouwvolk het verdomd fatsoenlijk schoeisel te dragen.

Wat mensen al niet schrijven Wie mijn portemonnee gestolen heeft kan ik u niet zeggen omdat er van mijn familie op dat moment niemand aanwezig was. Mijn motorfiets moest, net als ik zelf, vanwege ernstige schade worden weggesleept.

Wat mensen al niet schrijven Zo, dat was het dan weer. Was dat lachen of niet. Voor nog meer van die onzin PowerPoint bestanden kom naar http://www.funpower.nl, Groeten Jorg