Social Media Monitoring Avans 04 Mei 2011. Zoekwoorden.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
sociale media: de nieuwe realiteit
Advertisements

MBO-HBO DOORSTROOMASSESSMENT …. een succesvolle combinatie?
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Studiekeuze123 Jouw studie. Jouw Keuze. Studiekeuze123.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Uitslag enquête over online pesten
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Gemaakt door Odessa koorevaar
Verborgen vormen van pesten
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
U-Talent Academie OP SCHOOL EN DE UNIVERSITEIT
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Mijn gegevens op het web!?
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
MBO-HBO DOORSTROOMASSESSMENT voor een bewuste stap naar het hbo
Programma Introductie Casusbespreking Tips Afsluiting.
Hoorde je ook net de bel? Heeft het secretariaat zich vergist? Het is toch nog maar tien voor drie? Toch niet… er is geen vergissing… Vandaag is het 5.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Wat maakt het leven zinvol?
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Beroepsvaardigheden onderdeel van SBC
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Studieadviseurs Technische Geneeskunde
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
6VWO Mijn leven ná het JBC..
VOORLICHTING VWO-5 STUDIEKEUZE STUDIEKEUZE De juiste student op de juiste plek.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Informatieavond CAE, Internationale Stage en IB voor 4VTTO 15 Februari 2013.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Interpreteren van data
Welkom Eindexamenjaar en keuzes maken. Begeleiding bij het kiezen: Mentor en decaan werken nauw samen Mentor: meer de procesmatige kant……. Hoe staat het.
Ledenenquête 2013 Uitkomsten. Statistieken 23 vragen 91 leden begonnen 50 volledig ingevuld.
Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
Rekenen groep 4.
Samenwerkingsverband Regio IJssel-Vecht
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Wat ik wil…..
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
 3SIGN  Studievereniging tegenover studentenvereniging  Uitleg over gehouden enquêtes.
U-Talent Academie OP SCHOOL EN DE UNIVERSITEIT
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Altijd online!.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #4 EEN GRIEZELIG VOORBEELD.
De ondernemende student Hoofdstuk 3Persoonlijke presentatie en reflectie.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
HAVO 5 EXAMENJAAR. Marion Bosma, Anne Post Jacqueline Houben Gert van Dijken en Hidzer de Vries Marion Bosma, Anne Post Jacqueline Houben Gert van Dijken.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
VOOR ALLE LEERWEGEN ! NU. INHOUD ARTXPRESS AUDITIE PROCEDURE PROGRAMMA LEERLIJN MOTIVATIE CONTACT.
COACHEN; zelf aan het werk! HELICON MBO Den Bosch W43
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Kies voor respect | Presentatie Eerbied voor God, respect voor elkaar.
Succesvol eerste studiejaar Wat kunt u als ouder doen Hermien Miltenburg.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Minor in het buitenland
Transcript van de presentatie:

Social Media Monitoring Avans 04 Mei 2011

Zoekwoorden

Overview

Trending Topics

Top Bronnen

Top Auteurs

Top websites

Hyves +/- lalala verveling en wachten op punten, trage avans:( Net terug van Avans Hogeschool Breda, algemene indruk opleiding Forensisch Onderzoek was goed, binnekort nog een meeloopdag en dan de definitieve keuze maken!

Nieuws + BREDA Avans Hogeschool staat met de kwaliteit van haar deeltijdopleidingen op de derde plaats in de Keuzegids Deeltijdstudies De gids, die gisteren verscheen, velt kwaliteitsoordelen over alle deeltijdopleidingen in het HBO en WO in Nederland. Op de eerste en tweede plaats staan Hanzehogeschool Groningen en Saxion Hogeschool in Oost-Nederland. Avans Hogeschool stond vorig jaar op de vijfde plaats in de Keuzegids met de deeltijdopleiding.Eerder dit jaar riep de Keuzegids Hoger Onderwijs de voltijdopleidingen van Avans Hogeschool uit tot de beste van Nederland - Ik denk dat je bij Fontys of Avans exact dezelfde ellende aantreft. Sterker nog, ik denk dat menige universitaire opleiding ook kwalitatief ernstig onder de maat is. Diplomafabrieken zijn de HBO's en WO's, en dat allemaal door de manier van bekostiging waar het jankende politiek Den Haag zelf voor heeft getekend.

Blog Voor de eerste keer gaan studenten van Avans Hogeschool in Breda afstuderen in afstudeerjurken en met bijpassende hoedjes, de zogeheten graduation gown en cap. Deze feestelijke diploma-uitreiking heeft plaats op vrijdag 9 juli om uur in de Sint- Antoniuskathedraal in Breda. De studenten hebben met succes de opleiding Toon meer » 429-Voor de eerste keer gaan studenten van Avans Hogeschool in Breda afstuderen in afstudeerjurken en met bijpassende hoedjes, de zogeheten graduation gown en cap. Deze feestelijke diploma-uitreiking heeft plaats op vrijdag 9 juli om uur in de Sint- Antoniuskathedraal in Breda. De studenten hebben met succes de opleiding International Business and Management Studies afgerond van de Avans School of International Studies.Toon meer » - Bedrijven opgelicht door nep-student Avans Foto Serge Mouthaan Gerelateerde berichten Avans start nieuwe hbo-opleiding Avans Hogeschool zet Academielezing KMA voort Keuzegids: Avans beste grote hogeschool Businessschool Avans lid van kwaliteitsnetwerk Drie hbo-instellingen gaan nauwer samenwerken Tags Avans oplichter Brabantpark BRABANTPARK Verschillende bedrijven in de regio Breda zijn de afgelopen weken gedupeerd door een oplichter die zich voordoet als een student van Avans Hogeschool. Dat meldt de Avans. Volgens Avans vraagt de oplichter vijftig euro voor een advertentie in een magazine, dat een afstudeeropdracht zou zijn. Hij geeft vervolgens een valse kwitantie uit met daarop het logo van de hogeschool. Na betaling ontvangen de ondernemers geen reactie meer. Avans Hogeschool betreurt het misbruik van de naam van de hogeschool en onderneemt stappen, zo stelt de opleiding in een persverklaring. Wij verzoeken ondernemers die deze oplichting herkennen contact op te nemen met Avans en om zelf aangifte te doen bij de politie. De oplichter zou ook actief zijn onder de naam van andere scholen met dezelfde oplichterstruc. Tweet Er zijn nog geen reacties Nieuwe reactie inzenden Uw naam: E- mailadres: De inhoud van dit veld is priv en zal niet openbaar worden gemaakt.

Forum + Ik zit in het 2e jaar HBO-rechten op het Avans in Den Bosch. Ik zou de opleiding zeker aanraden, maar je moet het recht natuurlijk wel leuk vinden. Er zijn altijd wel vakken die je niet leuk vindt maar daar moet je je doorheen zien te slepen. Ik vind Avans wel een leuke school, er heerst een goede sfeer Toon meer » Ik zit in het 2e jaar HBO-rechten op het Avans in Den Bosch. Ik zou de opleiding zeker aanraden, maar je moet het recht natuurlijk wel leuk vinden. Er zijn altijd wel vakken die je niet leuk vindt maar daar moet je je doorheen zien te slepen. Ik vind Avans wel een leuke school, er heerst een goede sfeer. Het enige wat me stoort is dat het best streng geregeld is allemaal. Dat je bijv. 52 studiepunten van de 60 moet halen om door te gaan naar het 2e jaar (op veel andere hogescholen is dit niet zo) maar aan de andere kant is dit ook iets goeds omdat je dan niet veel studievertraging oploopt het 2e jaar. Ik zou als ik jou was gewoon een keer naar de open dagen/meeloopdagen gaan. Dan zie je hoe de omgeving en de regelingen zijn en kan je een goede keuze maken. Het Avans lijkt me kwalitatief beter, hij staat niet voor niks met recht op 1. Succes en als je vragen hebt hoor ik het welToon meer » - Studeer je in Den Bosch toevallig? Ik vond de voorlichting vh Avans echt heel onduidelijk en de vrouw die voor de klas stond was ook echt heel erg onaardig Maar ik kan natuurlijk niets baseren op alleen een voorlichting dus ik houd wel alle opties open

Twitter + - Enorm leuk gesprek gehad met Sportmarketing Avans Hogeschool, wat kunnen we voor elkaar betekenen! #enthousiast Mijn lessen op #Avans van dinsdag verzet...dit was geen enkel probleem! Mensen denken mee, zijn betrokken en flexibel. #goudwaard #avans Parkeren bij Avans (#Palijskwartier #DenBosch) wordt echt schandalig duur onderhand. Even 8,20 aftikken.. #EnBedankt

Berichten berichten 04/05/2010 – 04/05/ % positief (2.258 berichten) 6% negatief (699 berichten)

Zoekwoorden

jaaaa gezellie! Ga x naar opendag, Avans is echt heeeel leuk! Ik ga heel goed nadenken x - *Geen negatieve berichten + Net naar opendag van avans CMD geweest echt superleuk!!! Nu in Oosterhout waar ik ook al in 300 jaar niet meer ben geweest. -

+ jo_sm23 (18 volgers) zeer goedemorgen ik ben er ook weer bij vandaag en ik heb er zin in #proefstuderen opAvans jo_sm23 - DaveyLodder (107 volgers) – Ik ben zo bij HRO even proefstuderen CMD en ik zie allemaal Harry potters en smeagolsDaveyLodder

+ + HvAO2 (117 volgers) – Avans in top drie Keuzegids Deeltijd: De deeltijdopleidingen van Avans staan er kwalitatief goed voor in Nederla *Geen negatieve berichten

+ riccardogunst (172 volgers) – Super leuke dag gehad op de Avans Hogeschool Breda. Daarna nog even Breda in gegaan naar Cafe de Kroeg. riccardogunst - JoeySmetsers (184 volgers) – Brandalarm #Avans aan de Hogeschoollaan in Breda was veroorzaakt door een defecte brandmelder JoeySmetsers +.OnlineMarketeer (3323 volgers ) – Boeiend college gehad op minor online marketing Avans Breda!OnlineMarketeer - Iloontje87 (51 volgers) dat hebben jullie goed gedaan ;) Bofbesmetting op Avans Hogeschool #Breda en Tilburg Iloontje87

+ basvandervoort (197 volgers) – Erg boeiend gastcollege van Dhr. J. Dunnewijk | Directeur WonenBreBurg | Woningcorporatie Tilburg | nu snel afspraak plannen! #avans basvandervoort - Iloontje87 (51 volgers) dat hebben jullie goed gedaan ;) Bofbesmetting op Avans Hogeschool #Breda en Tilburghttp://bit.ly/iPd9Ej" Iloontje EricvO (195 volgers) – Leuk nieuws voor het weekend: #Avans Hogeschool en de Universiteit van Tilburg zijn de besten van Nederland volgens onderzoek van #ElsevierEricvO -

+ Nationale Onderwijsgids – 486- Wie over een paar jaar een eigen zaak wil beginnen, is als student bij Avans aan het juiste adres om alvast te leren ondernemen. Dat blijkt uit een onderzoek van de website FreelanceMatch.nl, een marktplaats voor freelance werk. Maastricht University is volgens de onderzoekers de koploper van de Top 10 Beste Universiteiten en Hogescholen voor aankomende ondernemers. Avans Hogeschool komt als nummer 2 sterk uit de bus en mag zich daarmee de beste hogeschool in het rijtje noemen Nationale Onderwijsgids - *Geen negatieve berichten

+ Marloes_CG (109 volgers) Leuk : voor studie een internationaal jobmarketingpla n schrijven. Nu hophop naar #avans Marloes_CG - *Geen negatieve berichten + hbo-studenten gestreden in de zogenaamde Champions League van het Internationaal Ondernemersch ap. De wedstrijd werd georganiseerd door de mensen van het European De eerste prijs in de categorie hbo ging naar een student van de Hogeschool Avans in Breda -

+ s4fun2 (75 volgers) – Goede maatwerk training #OSIRIS verzorgd bij AM #Avans 's- Hertogenbosch. Jos succes! #omix s4fun2 - *Geen negatieve berichten + timhendriks (75 volgers) Ik doe nu Advanced Business Creation op de Avans Hogeschool in ' s- Hertogenbosch. Bevalt erg goed. timhendriks -

+ koffieentv (170 volgers) ik ben nu derdejaars aan Avans in denbosch, en loop dit jaar stage bij een vrouwenopvang. de opleiding zelf is overigens ook tof! koffieentv - MartijnGP (123 volgers) – Echt lelijk dat ik straks 10 kan aftikken bij de parkeergarage bij Avans DenBosch. Kan die 2,50 regeling niet ook voor voltijd studenten? MartijnGP + basvandervoort (196 volgers) – Lest #MTO - Onderzoekstechnieken en tactieken - best interessant! #avans #DenBoschbasvandervoort - MartijnGP (121 volgers) – Parkeren bij Avans (#Palijskwartier #DenBosch) wordt echt schandalig duur onderhand. Even 8,20 aftikken.. #EnBedankt MartijnGP

+ TalentsXL (64 volgers) – interessant debat over #kwaliteit en #hbo onderwijs 'Avans doet het goed als brede hogeschool (cont) TalentsXL - MartijnGP (121 volgers) – Ik kan op Avans met geen mogelijkheid meer op WiFi komen met telefoon. Meer mensen last van? #Avans #Android MartijnGP + dimitrivisch (99 volgers) – Open avond Avans spectaculair goed bezocht. Je leest het straks op - JolijnVanEisden (49 volgers) lees net dat de roosterapp van avans op smartphones ermee stopt. Weten jullie of hier iets aan te doen is? #jammer JolijnVanEisden

+ Anneliesgras (135 volgers) een aanbeveling is nooit weg! en heb jij toevallig contacten bij Avans Breda? leuke vacaturehttp://tinyurl.com/37f bvda Anneliesgras - *Geen negatieve berichten + HoiMyriam (1 volgers) Neem me op in je lijst, graag. Ik heb ook interesse in je tijdelijke vacature, veel ervaring bij Avans en Fontys opgedaan. HoiMyriam -

+ Fantastische dag gehad met het beoordelen van pitches op Avans - hugovanmol (123 volgers) – Paper schrijven met feedback over blok innovatief ondernemen, hier ben ik wel even mee bezig #avans #fail hugovanmol + erbenwennemars (49226 volgers) – Gisteren een #inspirerende presentatie gehad Ondernemen = topsport. erbenwennemars -

+ Shaun Veninga – Volgende week examens en dan vrijheiddddd. Geen school en hopelijk geslaagd voor ondernemer detailhandel ;D op naar Avans! Shaun Veninga - Bob Roelse – Naja Geslaagd voor MBO ondernemer niveau 4 krijgt het pas in juni ofzo, jammer dat het Avans zo op de regeltjes was en 10 febuari niet meer mocht instromen op het HBO. Bob Roelse + JaapWeijland (74 volgers) oke, gaat voor het grote geld! Ik ga advanced business creation doen op 't avans, ik wil nl ondernemer worden :) JaapWeijland -

Concurrentie AVANS VS. Fontys

AVANS berichten 02/05/2010 – 02/05/ % positief (2.258 berichten) 6% negatief (699 berichten) Fontys berichten 02/05/2010 – 02/05/ % positief (3.553 berichten) 6% negatief (881 berichten)

Fontys AVANS Fontys