Als het over kunst gaat lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden verlegd door jonge talenten. De Engelse schilder.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Advertisements

Echt gebeurd: om even over na te denken Er stond een straatmuzikant aan de ingang van metrostation "L'Enfant Plaza" in Washington DC.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Donald Zolan Schilder van KINDEREN.
4. Verhip!. Energie Punten Kids Connect Speel je liever met een eendje of met een pop?
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Begrijpen, Waarheid en Denken..
De EMEG-lijst: BreakFest, Landgraaf. In dit deel van mijn EMEG-(oriëntatie)lijst ben ik opzoek gegaan naar de succesfactoren van het 1-daags festival.
De eerste vrouw die meesterschilder werd
Prijs hem Prijs Hem door de bijbel te lezen
Het oude egypte (deel 2) Goden in Egypte.
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd !
Rembrandt Rembrandts werk.
Reis naar Sharm El Sheikh. Planning reis 10/07/2014Aankomst in hotel om 20:20 11/07/2014 Duik tussen de koraalriffen + bezoek aan het Ras Mohammed Nationaal.
Bloemenweelde.
Aquarellen van Marcel REYNAERT
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 04/2010 Als het over kunst gaat lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden.
Geboren in Madrid in 1947, werd ze non op 23 jarige leeftijd. Daar begon ze te schilderen, zonder ooit les gehad te hebben!.... Ze legt veel zachtheid.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Ben je in de jaren 50, 60 of 70 opgegroeid..?
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
gemaakt door: Eshan-joshua & Priya
Gemaakt door: Sean, Petra, Lize en Söfyan.
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Oud en wijs.....
* ELLA 6A * * powerpoint kunst *
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Hoofdstuk 7: Kunst voor de burger
Wie is de baas over mijn zakgeld? Bewerkt door Pierre, Jordi, Laurent en Dieter Les 2.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
De onsterfelijke Alexander de Grote 3 Alexander de Mythe Morphing Alexander by Erwin Olaf.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Annie The Musical.
Toon Hermans.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Vader abt Joseph « In het klooster… ». Het was tijd voor de oude abt Joseph om zijn zaterdags bad te nemen.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Mijn werkstuk over Sims
Wanneer u Donald Zolan voor het eerst ontmoet, krijgt u het gevoel een oude vriend te ontmoeten,die u al een tijd niet hebt gezien. Zijn warmte, openhartigheid.
De appel valt niet ver van de boom.
Men denkt aan foto’s maar het zijn SCHILDERIJEN !
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
De zee..
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Als het over kunst gaat, lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden verlegd door jonge talenten. De Engelse schilder.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
‘Mixed up piles’.
De herfst is begonnen.
Wij ziin oud, maar voelen ons jong !!
Gedachten en anekdoten
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en.
Schilderkunst Uit de Gouden Eeuw Rembrandt Frans Hals Jan Steen
Dominee of schilder Vincent van Gogh werd in 1853 geboren in Zundert, een dorpje in Brabant. Vincent was eerst dominee, hij was erg gelovig. Op 27 jarige.
Deze les: Chinese keizers Kleding vandaag
De schilderijen van Rembrandt van Rijn
Je neemt nooit afscheid van wat echt telt.
Schilderijen uit de 17de eeuw
Groepsopdracht ‘Maak samen één schilderij’ THTEX
Schattebout. Schattebout Er is meer tussen hemel en aarde! Ècht wel! Eindeloos bewustzijn bij God. Zo heet dit schilderij. Dat is net zoiets als eeuwig.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren
Tentoonstelling Leonardo da Vinci
Echt gebeurd: om even over na te denken.
Leonardo da Vinci, de man die zijn tijd ver vooruit was
Transcript van de presentatie:

Als het over kunst gaat lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden verlegd door jonge talenten. De Engelse schilder IAN DAVIE, 44 jaar, toont zijn meesterschap... Als het over kunst gaat lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden verlegd door jonge talenten. De Engelse schilder IAN DAVIE, 44 jaar, toont zijn meesterschap... Op veren van zwanen. Het zijn echte meesterwerkjes!

Het heeft Ian Davie vier jaar gekost om deze technische perfectie te bereiken. Het heeft Ian Davie vier jaar gekost om deze technische perfectie te bereiken. Hij verzamelt veren van zwanen die niet ver van zijn huis leven, in het Nationaal Park Snowdonia in WALES. Hij verzamelt veren van zwanen die niet ver van zijn huis leven, in het Nationaal Park Snowdonia in WALES. Ian wast en droogt de veren en beschildert ze dan met speciale acrylaatverf. Ian wast en droogt de veren en beschildert ze dan met speciale acrylaatverf.

Elk " werkstuk" is klaar in ongeveer een week, zegt de artiest. Elk " werkstuk" is klaar in ongeveer een week, zegt de artiest. Het schilderij moet eerst en vooral goed gedefinieerd en nauwkeurig zijn. Het schilderij moet eerst en vooral goed gedefinieerd en nauwkeurig zijn. Fouten kunnen slechts met veel moeite worden verbeterd. Fouten kunnen slechts met veel moeite worden verbeterd.

Interessant feit: Ian Davie heeft zijn artistiek talent pas op 40-jarige leeftijd ontdekt. «Tot dan had ik nog nooit een penseel in mijn hand gehad», verklaart de artiest geamuseerd. De man is verrukt over het onverwachte succes dat hij geniet. Interessant feit: Ian Davie heeft zijn artistiek talent pas op 40-jarige leeftijd ontdekt. «Tot dan had ik nog nooit een penseel in mijn hand gehad», verklaart de artiest geamuseerd. De man is verrukt over het onverwachte succes dat hij geniet. Kleine of eenvoudige schilderijtjes op veren gaan van de hand voor 600 tot 800 euro. Kleine of eenvoudige schilderijtjes op veren gaan van de hand voor 600 tot 800 euro. Complexere schilderijtjes kunnen een prijs halen van 2000 euro. Complexere schilderijtjes kunnen een prijs halen van 2000 euro.

Ian werd al uitgenodigd op grote exposities, georganiseerd door het Kunstmuseum van Wales en het Kunstmuseum van Gloucestershire. Ian werd al uitgenodigd op grote exposities, georganiseerd door het Kunstmuseum van Wales en het Kunstmuseum van Gloucestershire.

De idee van schilderen op veren kreeg Ian na De idee van schilderen op veren kreeg Ian na een bezoek aan Nieuw-Zeeland waar de mensen gefascineerd waren door de kunstige veren van de Maori’s.

Deze kunstwerkjes zijn een goede investering. Veren kunnen zeer lang worden bewaard: men heeft er gevonden in graven van Egyptische farao’s.