Wat is de Succesfactor van ‘Entourage’?. De Hoofdpersonen ‘Vincent Chase’: Hoofdpersoon, acteur, relaxt persoon, maakt zich nergens druk om en is heel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

Loverboys alles over loverboys.
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
De Drama Driehoek.
De kopjes Waarom ik het hier over houd Hoe heet het boek
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
E NTOURAGE Studiecoaching Item 2 Sarah Bartholomé CO2B.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
Gemaakt door Mike van Doorn
Something completely different
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Loverboys.
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
Welke trends komen terug
Welkom Woondebat Haaglanden 2013 Wachten tot het overgaat of zorgen dat het goed komt?
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Dit is mijn boekbespreking
Boekbespreking van: Damon Dekker.
Welkom op onze thema-avond
Geloven, waarom zou je? Mijn leven zit zo al best vol!
Lagoonia.
Interpreteren van data
EMEG Presentatie. Zeer komische serie over een onzeker puberend meisje genaamd AWKWARD.
Marco van Gijzen & Allard Bouwmeester
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Een Mailtje grapjes-CS.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
Gebruik de pijltjestoetsen
Heb je vandaag een slechte dag?
Draaiboek en Filmen Maken van een draaiboek Filmtechnieken
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Een onverwacht feest Les 2
N T E R C I E F D E K N A CREATIEF DENKEN.
Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
Watersport: verhaal 1 Niveau 5 Bewerkt door Tatu, Arne, Joeri
Als je van iemand houdt, heeft alles nog meer zin!
Goedendag computerbezitter!
De stilte is een prachtige taal die weinig mensen kennen.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Mannen en vrouwen Verschil?! Overeenkomst?! Naam: Mathilde den Boer
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Entourage Reviews Bron:
Het verhaal Bella Swan is altijd anders geweest. Ze doet geen enkele moeite om zich aan te passen aan wat de populaire kliek op school dicteert. Wanneer.
Resultaten Leerlingenenquête 2015
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Lesbrief Kidsbios. Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Fietsen Hallo, dit verhaal gaat over
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Workshop Portret Fotografie. Tips voor betere portretfoto’s 1. Stel scherp op de ogen 2. Gebruik een grote diafragma opening 3. Fotografeer op ooghoogte.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Hoofdstuk 1 VP15 Begeleidingskunde Carin Hogenbirk Augustus 2015.
RET Verdieping bij hoofdstuk 11 Handboek voor leraren RET Een goede leraar worden.
Tuin tangram-cramignon. 1.Waarom deze presentatie? 2.Boomplantdag 3.Wat mag wel en wat mag niet? 4.Verzorging inhoud.
Gezeik Ja je mag het eigenlijk niet hardop zeggen Maar soms heb ik het zo gehad met het onderwijs. Die docenten die alleen maar klagen dat het zo zwaar.
Aanwijzingen voor een bezinning in kleine of grote kring.
Transcript van de presentatie:

Wat is de Succesfactor van ‘Entourage’?

De Hoofdpersonen ‘Vincent Chase’: Hoofdpersoon, acteur, relaxt persoon, maakt zich nergens druk om en is heel bekend. ‘Eric Murphy’ of ‘E’: Manager van Vincent en een goede vriend. Laat zich te vaak ompraten over stomme ideeën. ‘Johnny Chase’ of ‘Drama’: Halfbroer van Vincent en heeft als acteur al lang geen baan meer gehad. ‘Turtle’: Chauffeur en deel van de vriendengroep. ‘Ari’: Agent van Vincent: Druk persoon, altijd opgefokt en harde zakenman.

Het Verhaal Het verhaal speelt zich af in Los Angeles en geeft een kijkje op het goede leven dat de filmsterren hebben. Het verhaal is ook enigszins gebaseerd op het leven van Mark,wie tevens de producent van Entourage. Het verhaal geeft een kijk in de filmindustrie en laat ook veel onderhandelingen zien. Natuurlijk is het een komedie waardoor het serieuze niet eruit springt.

Positief… Relaxte sfeer. Niks moet alles gaat rustig. Bekende personen /muzikanten/Regiseurs komen er in voor als zichzelf hoewel ze soms een belangrijke rol hebben. Ze feesten alleen maar, maakt je als kijker een beetje jaloers en ook hunkerend. Humor is niet oppervlakkig, maar verborgen. Karakters zijn leuk en het is gefilmd alsof je tussen de vrienden in zit.

Negatief… Hoofdrolspeler zorgt voor irritatie dmv zijn houding en gedrag. Beetje impulsieve karakters ook. Hij is bijvoorbeeld vaak te lui om zijn scripten te lezen. Rode draad vervaagt vaak in afleveringen. Zijn meer avonturen en op het einde komt de rode draad van het verhaal weer terug.

Succesfactor… Ja… Wat is nou de succesfactor? Zelf denk ik het betrekken van Beroemde personen in de serie. Met deze personen wordt best vaak gesproken en je krijgt dan als kijker een hele relaxte indruk van Hollywood (wat het dus niet is) en dit vinden wij als kijker mooi en leuk. De brede doelgroep die deze serie aanspreekt. Het is moeilijk om een duidelijk doelgroep te vinden.

Aanrader? Ik heb zelf niet de neiging om steeds een nieuwe aflevering te kijken. Ik houd meer van series die een duidelijk rode draad laten zien en cliffhangers gebruiken. Zo wordt je geprikkeld om de volgende aflevering te kijken. Conclusie: Ik zou deze serie niet direct aanraden, maar als je iets leuks wilt kijken om je vrije middag te vullen is dit zeker een optie.