'Brasschaat werkt, job & opleiding op maat'

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Loopbaanbegeleiding in het groene onderwijs
Advertisements

Uw garantie op Kwaliteit & Service ,80 € - 4,00 € Hugo Verrieststraat 94 – BE 8800 Roeselare – – T(+32)
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Strategisch Actieplan Werkgelegenheid Eeklo. I. Waarom het Strategisch Actieplan Werkgelegenheid Eeklo ?
Van Participatie naar Participa(c)tie
De nieuwe werkelijkheid
1 Seminarie ESF van 29 juni 2011 PROJECT «POLYVALENTE ARBEIDER» Tina MARTENS Secretaris van het OCMW van Sint-Jans- Molenbeek.
Netwerkschool Helicon Opleidingen
•Wie is HomeDS? •Welke taken doen wij voor bedrijven? •Welke taken doen wij voor particulieren? •Waarom voor HomeDS kiezen? •Waar staat HomeDS.
Aan de slag in de supermarkt Vlaanderen. Arbeidsmarkt in Vlaanderen.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Werk(ver)Delen NovaWork
FNV SAMEN IN BEWEGING VOOR KOOPKRACHT EN ECHTE BANEN! 30 NOVEMBER IN DE JAARBEURS, UTRECHT 1.
Onderbescherming en proactief handelen Algemene vergadering VVSG afd. OCMW’s 14 juni 2012.
Veranderingen in de zorg
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
Problematiek rond het rekruteren van stewards Voor een kleine club als SV Zulte Waregem Jeroen De Volder SV Zulte Waregem Arteveldehogeschool.
Detentie Antwerpen VDAB.
Tuin en Timmer management
“Samen met lokale besturen werken aan een divers personeelsbeleid” Tempus Fugit, Leeftijdspiramide lokale besturen Aalter, 21 mei 2010 Pol Despeghel, Sectorconsulent.
Baanbrekers! Bevordering van participatie arbeidsgehandicapten in >
Departement Onderwijs Europees Sociaal Fonds Sociale partners Vakbonden Werkgeversorganisaties Producenten en leveranciers A C T A Ondernemingen.
Training door Beleving Leo Scheers Studiedag ESF-project Komma
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Partners  ACV- Antwerpen  ABVV- Antwerpen  ACLVB  VDAB  RVA/PAW  Stad Antwerpen  Provincie Antwerpen.
1 De wereld aan je voeten ! Kiezen voor wetenschap, technologie en ondernemen in “a global world”
Voorstelling van de catalogus
Verbinden, stimuleren & ontwikkelen Wetsvoorstel Werken naar Vermogen informatie voor SW- medewerkers.
1 Ketensamenwerking Alkmaar 10 maart Missie Partner in de arbeidsmarkt Werkzoekenden:Iedereen doet mee Werkgevers:Bijdrage aan duurzaam ondernemen.
Basismodel CJG Om de naam CJG te mogen gebruiken moet
Arbeidsmarktontwikkelingen André Timmermans 4 november 2011.
Bewegen voor meer evenwicht Fopas, dynamiek voor verandering.
Sanne Deweerdt 1BaSWA  Waar? Zorghotel Heilig Hart te Kortrijk  Wat? Introductie nieuw personeel optimaliseren  Hoe? Via powerpoint  Wie? Nieuw poetspersoneel.
AFGESTUDEERD? WERKZOEKEND?
Slimmer omgaan met personeel Dorinde Brands Adviseur Expertisecentrum LEEFtijd 28 augustus 2008, Arnhem.
Algemene uitleg Uitzendarbeid Een initiatief van.
Onderzoek ervaringen van cliënten, jobcoachen en trajectbegeleiders met uitzendarbeid beeldvorming van uitzendconsulenten en werkgevers over het ATB-netwerk.
Vier Trends rond Regio Zwolle – en effecten op de maatschappelijke opgaven Hans Peter Benschop Trendbureau Overijssel Zwolle, 31 oktober 2014.
Producten & Werkprocessen
'Ondernemen met je hart' Presentatie Participatiewet, Werkgeversservicepunt.
Assistant2.nl. De Assistant van NU! Spin in het webTechneut AlleskunnerBemiddelaar AdviseurMagneet OnderhandelaarLuisterend oor Communicerend vatManager.
Vrijwilligerscentrale Haarlem e.o.
HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een
Projectleider HVAC / Kennis van klimatisatie
5.4 Hoe werk je? De overheid is ook een producent. Ze levert vooral diensten. Bijvoorbeeld: Gezondheidszorg & Onderwijs Een groot gedeelte van de kosten.
Mobiliteitscentrum.
Presentatie In-C Toekomstforum– 19 mei 2015
Instrumenten en voorzieningen
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
Arbeidsmarkt Is een verzamelnaam voor diverse plekken waar werkzoekenden en werkgevers elkaar ontmoeten. BvB 2014.
WerkWaard Samen werken aan werk WerkWaard verbindt bedrijven die gemotiveerd personeel zoeken aan kandidaten die deze arbeid kunnen leveren
“Digi-bord toepassing sollicitatietraining” Doeworkshop voor arbeidsconsulenten Tom, Trainer.
Ervaring werkt ‘ STUUR DE ERVARING VAN OUDERE WERKNEMERS NIET MET PENSIOEN.
MEEDOEN WERKT! PRESENTATIE participatiewet in opdracht van Min. SZW.
Infosessie: Welkom! Artikel 60 OCMW-wet Nele Goffin & Abdullah Ciçek Beveiliging aan OCL-tarief Erwin Rousseau.
Personeel vinden voor knelpuntjobs Hoe creëer je werk voor kortgeschoolden als oplossing voor je bedrijfsproblemen? Iko Kakes Manager Social Project Nuon.
‘The Young Vibes’ We love challenges…just try it!.
Spaans leren met de taalscholen in Barcelona Source: taalscholen-in-barcelona/
Omvang werkloosheid 1-jan-131-jan-141-okt-14 1-dec-14 WWB/BBZ IOAW IOAZ 576 Subtotaal bijstandTotaal Subtotaal WWWW
Masterclass Marketing voor kleinere zorgorganisaties 2013 Jan Verschuren BTN Saskia ter Kuile In voor zorg!
SERR Meeting Naar een sluitende aanpak voor werkgevers.
Arbeidsmarkt.
Hoofdstuk 5 De arbeidsmarkt.
3.1 PRODUCTIE.
Mantelzorg en belastingheffing
Met het oog op het versterken van de productie-afdeling van Mondi Poperinge N.V. zijn wij op zoek naar Machine-operatoren (m/v) Onderhoudsmecanicien (m/v)

Lancering campagne #YouLoveTech
VDAB Dienstverlening Acerta 5 februari 2019.
100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019.
Transcript van de presentatie:

'Brasschaat werkt, job & opleiding op maat' Het Gemeentebestuur van Brasschaat organiseert i.s.m. de partners van het Locale Tewerkstellingsforum een regionale jobbeurs

Vleeswaren L. Michielssen Vleeswaren L. Michielssen NV is een familiaal bedrijf, opgericht in 1969. Vraag meer informatie of stel ons uw vragen. L. Michielssen nv Oude Baan 43 B - 2930 Brasschaat Tel. 03/ 650 10 60

De Landcomponent Een Job bij Defensie?? … en waarom niet? Voorrang aan Vrede De Landcomponent Een Job bij Defensie?? … en waarom niet? Een Job bij Defensie?? … en waarom niet?

De Luchtcomponent Een Job … vol technologie… Een Job … Defensie Voorrang aan Vrede De Luchtcomponent Een Job … vol technologie… Een Job … vol technologie…

De Marine component Een Job … vol avontuur… Een Job … vol avontuur… Defensie Voorrang aan Vrede De Marine component Een Job … vol avontuur… Een Job … vol avontuur…

De Medische component Een Job … Defensie Voorrang aan Vrede De Medische component Een Job … met als hoofdopdracht: ‘mensen helpen’… Een Job … met als hoofdopdracht: ‘mensen helpen’…

DE PARTNERS : www.werkwinkel.be

AFGESTUDEERD ….. WAT NU? Laatste jaar student en/of nog twijfel verder studeren of werken. Altijd inschrijven als werkzoekende in de wachttijd.

Plus Uitzendkrachten doet veel voor zijn uitzendkrachten. We zorgen voor een hospitalisatieverzekering, voor loopbaanbegeleiding en voor sociaal-maatschappelijke dienstverlening. Zo staan onze uitzendkrachten sterker op de arbeidsmarkt. Italiëlei 227 2000 Antwerpen 03224 80 90

AZ Klina VZW Klina is het belangrijkste ziekenhuis voor de regio Noord-Antwerpen met als voornaamste gemeenten: Brasschaat, Kapellen, Kalmthout, Essen, Wuustwezel, Stabroek en Stad Antwerpen, districten Ekeren, Merksem en Bezali.

Augustijnslei 25 2930 Brasschaat tel. :  03 / 653.20.53  Officieel Opel dealer  

Carrosserie Hendrickx Nijverheidsstraat 21 2960 Brecht tel. :  03 / 653.20.53  Officieel Opel dealer  

Werken bij Vitalis betekent meedenken met veeleisende klanten, creëren van stijlvolle en duurzame tuinen en samenwerken in een hecht team. Vakkennis is een must, maar tevreden klanten en een toffe werksfeer zijn voor ons het belangrijkste.

Lage Kaart 462E 2930 Brasschaat 03/653 00 20 Opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij een absolute noodzaak. Bij ons is er ruimte en mogelijkheid tot dialoog met als doel een personeelsbeleid dat meedenkt op mensenmaat. Lage Kaart 462E 2930 Brasschaat 03/653 00 20

Lange Leemstraat 372 2018 Antwerpen 03286 97 40

Bouwonderneming Fr.Goedleven Bouwonderneming Fr. Goedleven NV, is van oudsher een gespecialiseerd restauratiebedrijf. Met een steeds groeiend aantal vakmensen in vaste dienst voert het opdrachten in het gehele land uit. Vijftig procent van de omzet realiseert Goedleven in restauratiewerken en vijftig procent in nieuwbouw en renovatie. Referentie

Noordheuvel is een middelgrote beschutte werkplaats uit Brasschaat Noordheuvel is een middelgrote beschutte werkplaats uit Brasschaat. Er werken een honderddertigtal arbeiders en een twintigtal bedienden. In het polyvalent atelier zijn we toeleverancier voor K.M.O en industrie. We vormen een schakel in productieketens. Manuele handeling vormt hierbij een grote troef. Machines worden als aanvulling ingezet. Miksebaan 266 2930 Brasschaat Tel: 03 663 54 00

GROENZORG aanleg en onderhoud van groen voor bedrijven, openbare besturen en gemeenschappen van eigenaars VCA* gecertificeerd zes ploegen van verschillende grootte, elke ploeg voorzien van bestelwagen en aanhangwagen en van het nodige materieel

X-tra bvba Gemeentepark 5 bus2 2930 Brasschaet tel: 03-653.06.06 Achter de statige gevel van dit prachtige gebouw, omringd door een rustgevend park met vijver, schuilt een bruisende onderneming. De veelzijdigheid van het interieur en de aanpak resulteren in haast grenzeloze mogelijkheden voor elk evenement. U kan terecht voor seminaries tot 200 personen, banketten tot 350 personen … maar evenzogoed voor een kleine meeting met enkele gasten.

KLEINE ONDERHOUDSWERKEN OPVANG VAN KINDEREN EN GEHANDICAPTEN Vacatures voor TUINONDERHOUD KLEINE ONDERHOUDSWERKEN ADMINISTRATIEVE HULP OPVANG VAN KINDEREN EN GEHANDICAPTEN

STARTBAANKAART ACTIVA WERKKAART Info over ACTIVA-plan

Je geniet geen werkloosheidsuitkeringen Je bent niet aan het werk Je bent ingeschreven als werkzoekende bij de VDAB Je hebt geen diploma of getuigschrift van het hoger onderwijs Je geniet geen werkloosheidsuitkeringen Je bent geïnteresseerd in een individuele beroeps-opleiding in een onderneming

Dan is het jongerenactivaplan voor jou gemaakt Meer Informatie? Je kunt terecht bij de PWA beambte van uw gemeente

INDIVIDUELE BEROEPSOPLEIDING I B O INDIVIDUELE BEROEPSOPLEIDING

WWW.RVA.BE

INFO BIJ PWA

DIVERSE JOBS ... Lokale Politie verkeers- politie openbare orde jeugd- dienst gerechtshoven milieupolitie Lokale Politie hondenbrigade interventie onthaal wijkwerking speurders opleiding preventie fietsteam ...

DIVERSE JOBS Federale politie ... Scheep- vaartpolitie verkeerspolitie spoorwegpolitie Disaster Victim Identification team luchtsteun- detachement opleiding beveiliging geldtransporten misdrijfanalyse Federale politie detachement koninklijke paleizen honden- detachement ruiterij algemene reserve metropolitie recherche gerechtelijke zuil Speciaal Interventie- Eskadron luchthavenpolitie ...

WAAROM BIJ DE POLITIE WERKEN? UITDAGEND BEROEP sociale job criminaliteit bestrijden zelfstandig werken teamwerk leiding geven verschillende functies GOED STATUUT betaalde opleiding aantrekkelijke wedde werkzekerheid diverse promotiekansen

BURGERPERSONEEL MOGELIJKE FUNCTIES voor statutaire en contractuele medewerkers, ingenieurs... licentiaten ... informatici geneesheren analisten bestuursassistenten boekhouders maatschappelijk assistenten klerken vaklui onderhoudspersoneel &

WERK EN GEMEENTE

Randstad Werken als uitzendkracht…Waarom? vakantiejob verkenning van de arbeidsmarkt ervaring opdoen springplank naar een vast job flexibiliteit en vrijheid overbrugging

Randstad Tijdelijke functies in alle beroepen administratief personeel industrieel personeel technisch personeel call center medewerkers personeel voor transport medisch personeel bouwvakkers medewerkers voor promo en events verkoop(st)ers ….

Randstad Extra opleidingsmogelijkheden Logistiek Informatica Taal- en Communicatievaardigheden Techniek Horeca Hostess Call-center ...

INFO WERK ZOEKEN WERK AANBIEDEN OPLEIDINGEN

  • Nationale verhuizingen     • Internationale verhuizingen     • Opslag van inboedels en meubilair     • Stockage van goederen     • Vervoer en meubellogistiek     • Montageservice     • En nog veel meer

Wanneer kwaliteit belangrijk is! Lage Kaart 460 2930 Brasschaat 03 6532211

Waarom kiezen voor t-interim? Exclusief voor iedereen Snel en efficient: Dankzij onze beproefde selectiemethodes vinden we in een mum van tijd de ideale uitzendkracht voor uw bedrijf. t-interim is er voor iedereen. Elke persoon die werk zoekt, is welkom bij t-interim. Het maakt niet uit wat je diploma, ervaring, talenkennis,talenten of huidskleur zijn. Enthousiasme en werklust tellen! Maar niet iedereen beschikt over dezelfde talenten. Daarom gaan we steeds op zoek gaan naar de geknipte job, specifiek en speciaal voor jou. De job die bij je karakter, studies, ervaring en wensen past. Maatwerk dus, en daarvoor werken we dus exclusief voor jou Betrouwbare partner: De sociale wetgeving wordt steeds stipt en correct toegepast. Marktleider in de overheidssector: Met meer dan twintig jaar ervaring werken we voor privé-ondernemingen uit alle sectoren en voor overheidsbedrijven. Coaching en opleiding: t-interim coacht de uitzendkrachten die bij u aan het werk zijn, zelfs training-on-the-job behoort tot de mogelijkheden. Van uitzendarbeid tot HR-advies: Samen met ascento kan t-interim u een volledig HR-dienstenpakket aanbieden.

t-huishulp t-seizoen Exclusief voor iedereen U wenst te werken als huishoudhulp: schoonmaken, strijken, koken, boodschappen doen, u bent vriendelijk en nauwgezet, dan bent u bij t-interim aan het juiste adres. t-seizoen is een nieuwe gespecialiseerde dienstverlening die uitsluitend mikt op land- en tuinbouw. Sinds kort is uitzendarbeid in deze sectoren wettelijk toegelaten, en met zijn divisie t-seizoen is t-interim de eerste speler op de markt die structureel op deze opportuniteit anticipeert.

Werkzoekenden met een moeilijk profiel krijgen een unieke kans op werk Sociale uitzendkantoren Werkzoekenden met een moeilijk profiel krijgen een unieke kans op werk Instant A: Het kantoor voor laaggeschoolde of kansarme jongeren tussen 16 en 30 jaar. Kantoor 45+: t-interim gaat voor elke vacature na of ze geschikt is voor oudere werknemers, of het nu om een tijdelijke of vaste job gaat.