De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Met het oog op het versterken van de productie-afdeling van Mondi Poperinge N.V. zijn wij op zoek naar Machine-operatoren (m/v) Onderhoudsmecanicien (m/v)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Met het oog op het versterken van de productie-afdeling van Mondi Poperinge N.V. zijn wij op zoek naar Machine-operatoren (m/v) Onderhoudsmecanicien (m/v)"— Transcript van de presentatie:

1 Met het oog op het versterken van de productie-afdeling van Mondi Poperinge N.V. zijn wij op zoek naar Machine-operatoren (m/v) Onderhoudsmecanicien (m/v) Je taken : Na een on-the-job training zal je zelfstandig instaan voor de productie van en gedeeltelijk bedrukken van papieren zakken op de aan jou toegewezen machine Dit houdt o.a. in dat je instaat voor de orde, netheid en veiligheid van jouw machine Je zorgt voor de tijdige aanlevering van de grondstoffen (papier, plastiek, lijm) aan jouw machine Je bent verantwoordelijk voor een correcte productie door het perfect instellen en afstellen van je machine Je doet voorstellen tot verbeteringen allerhande Je profiel : Je hebt bij voorkeur een technische opleiding en/of ervaring Je bent bereid in ploegen te werken Je werkt zeer nauwkeurig Je helpt ook graag je collega‘s Je taken : Je staat in voor de orde, netheid en veiligheid in het atelier Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Samen met je hiërarchische overste zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je informeert je overste m.b.t. volgens jou kritieke punten en dringend uit te voeren herstellingen Je formuleert waar mogelijk voorstellen voor verbeteringen Je profiel : Je hebt een technische opleiding en/of ervaring in electromechanica Je bent een communicatieve teamplayer Je bent bereid in ploegen te werken Voor beide functies bieden we : een uitdagende functie in een stabiele (sinds 1956), dynamische en innovatieve firma, die deel uitmaakt van een sterke internationale groep waar de collega‘s elkaar steunen Mondi is een internationale groep in de papier- en verpakkingssector. Mondi Poperinge N.V. Nijverheidslaan 11, 8970 Poperinge Tel:


Download ppt "Met het oog op het versterken van de productie-afdeling van Mondi Poperinge N.V. zijn wij op zoek naar Machine-operatoren (m/v) Onderhoudsmecanicien (m/v)"

Verwante presentaties


Ads door Google