Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

`Verschil tussen Kennissen en vrienden
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Wat kun je doen in keuzemenu?
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
Pelgrims en pelgrimstochten
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Ik ben Mo.
We zijn toch allemaal gelijk…
Dr. Albertus Risaeusschool
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Kerstmis.
Bezoek een sportief evenement:
Suriname Soraya van Lomwel.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Wat maakt het leven zinvol?
Zomaar een kaartje.
Geachte lieve Koningin Beatrix
Het Leven /04/2017.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Even verpozen en genieten... met muziek.
School voor kinderen met een auditieve beperking
Antwoord op vraag SOPO1-4
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Ik ben Bob..
Terugblik op de Toermalijn
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Turks gedichtje.
. Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten..
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
De koning en de arme violist.
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
V r o l i j k K e r s t m i s Voor iedereen !.
00:44 uur Hoi ik ben dan.
11:37 uur Hoi ik ben het..
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
BONSAI Mijn Leven….
BONSAI Met mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Vanavond ook de avond van jouw afscheid Vanavond is voor nu de laatste keer.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
klaskrant LG 4 De bosbreinen
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Powerpoint presentatie.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
Downsyndroom door naam. *Vandaag houd ik een spreekbeurt. *Het gaat over mijzelf. *Want het gaat over Downsyndroom. Spreekbeurt.
Op wie lijk jij het meest?
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel.
Hallo, zullen we samen gaan rekenen. Klik maar op Katrien.
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
Downsyndroom door naam.
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Transcript van de presentatie:

Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie

Hartelijk dank voor jullie brieven!! Wij zijn er erg blij mee. Deze keer schrijven we onze brief even zo zodat we ook wat plaatjes kunnen laten zien. Het gaat goed met ons. Lima is een hele grote stad maar we zijn er al aardig thuis. Een paar weken geleden zijn we verhuisd naar een appartement dichter bij school. Hiernaast zie je onze verhuiswagen.

Op school dragen we een uniform, iedereen heeft hetzelfde aan dus het is geen probleem. Het is nu al raar als je zonder gaat. Ze doen hier geen sponsorloop voor een goed doel maar een “eigen kleding-dag” (dan mag je als je geld geeft voor het goede doel je eigen kleding aan). Dit is het winteruniform Op school

De schooldagen zijn lang, van 7:45 tot 15:15, met twee korte pauzes en we krijgen allemaal bijna elke dag huiswerk mee. Gelukkig doen we ook best veel leuke dingen op school. Hier zie je de verjaardag van Teresa, Christof’s voetbal, Bente op ballet en een optreden met moederdag.

Iedereen is ingedeeld in een “house” – een huis – en het hele jaar zijn er sportdagen en andere competities waarbij je speelt voor je eigen “house”. Wij zitten allemaal bij “Stuart”, en dragen op zo’n dag een rood T-shirt. Dit is een sportdag van de kleuters. In Peru houden ze wel van een feestje. Zelfs toen de school 94 jaar bestond hadden we feest met muziek, dans en clowns – en daarna ook nog een dag vrij. Teresa

Uitjes Lima heeft een hele grote dierentuin met veel dieren die in Peru wonen zoals ara’s en bruine beren. Er is ook een waterpark met hele mooie grote fonteinen waar je doorheen kunt lopen. Bente en Teresa zijn op Koninginnedag geschminkt.

We zijn zelfs ook al een paar dagen naar het Amazonegebied geweest.

Fijne vakantie ! Groetjes uit Peru van Anne, Christof, Bente en Teresa