Nelf-reis Portugal 7 t/m 9 december 2001 Een korte impressie van onze reis naar Lissabon met Nelf.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Het Biersprookje of hoe werd Overgenomen door de Amerikanen *
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t. Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t Voor wij het ontstaan van het Comité aan U laten zien stellen.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Anne-Frank.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
Ab Kan Restaurant beheerder.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
Fietsen in Drente Deze powerpoint presentatie Is gemaakt door
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Wat laten we je allemaal zien: Hoe is het allemaal begonnen De activiteiten zoals: De kindermiddag en BBQ Sinterklaasmiddag Nieuwjaarsreceptie vastenavendoptocht.
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
DE MIDDELEEUWSE STAD.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Glow.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Ochtend in Zeeland Muziek : SASKIA enSERGE Ochtend in Zeeland.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe heten de matten die in Japanse huizen op de vloer liggen? A – Tatami-matten B – Dadami-matten.
Gisteren nog, was ik twintig jaar, Ik amuseerde me in het leven Ik dacht al de tijd te hebben Ik wist nog niet dat het leven Tussen onze vingers verdwijnt,
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Herinneringskamp Westerbork
HIJ GAF ZIJN EIGEN ZOON. Tijdens een zondagavond zangdienst in een kerk gaf de dominee het woord aan een oude man, die daar zondag te gast was. De man.
Even wachten…………………………………………………….. de krokodillen speurtocht door Sneek.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Waarom had Siebold schilder Kawahara Keiga in dienst? A – Voor de gezelligheid B – Om voor Siebold.
DE SPIEGEL.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Jong en oud.
Maandag Aankomst in het Reigersnest Bezoek Abdijmolen, fotozoektocht naar het strand en op het strand schelpen zoeken Leuke kamergenoten! Wat hoog, wiebelig.
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
WE NOT SHOOT, YOU NOT SHOOT! De kerstbestanden tijdens de eerste wereldoorlog.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Transcript van de presentatie:

Nelf-reis Portugal 7 t/m 9 december 2001 Een korte impressie van onze reis naar Lissabon met Nelf

Lissabon Stadstour! Vrijdag begonnen we met een stadstour.We werden met trams vervoerd en kregen overal uitleg over de stad zelf! Het is een erg oude stad, zoals je op de foto’s ook zult zien.

Veel vervallen gebouwen!

Ook mooie gebouwen! Hier zie je een oud paleisje. Maar de functie alszodanig heeft het niet meer. Het steekt wel af tegen alle vervallen gebouwen.

De haven van Lissabon Hier zie je de haven van Lissabon. De oude vissershuisjes zijn nu allemaal omgebouwd tot café of restaurant!

Monument Haven! Dit monument stond symbool voor de handel die altijd gedreven werd vroeger in de haven van Lissabon. Zie ook het kleine bootje in de handen van het voorste beeld!

Roekoe!! Broer Gert kon het niet laten! Zeker geinspireerd door: alle duiven op de Dam!

Uitzicht! Dit was het uitzicht vanuit onze hotelkamer! Een kasteel welke we de vorige dag bezocht hadden!

De Jeepsafari! Hier gingen we met zijn allen een jeepsafari maken. Hiermee zijn we door heuvelachtige gebieden gekomen en zijn we naar het westelijkste puntje van Europa geweest: Cabo de Roca

Vervolg Jeepsafari… Deze jeepsafari was erg leuk om mee te maken. Alleen ‘s avonds zit je nog te schudden op je stoel! Maar het was de moeite waard!

Kerstfeest!?!?!? In een gekke bui hadden we de nacht ervoor besloten gezamelijk kerstavond te vieren, compleet met lootjes etc. Voor iedereen lag een pakje onder de boom en……….

Santa Claus???? De Kerstman was er ook nog. Toch leuk dat die man de moeite had genomen ons even te bezoeken!

Cascais & Estoril Op de laatste morgen zijn we de kustlijn nog langs gereden en hebben we de dorpjes Cascais en Estoril aangedaan. En wel onderweg even stoppen om dit mooie uitzicht te zien!

Zonsondergang! Als laatste nog even deze foto, omdat hij mooi aansluit op het einde van de reis. Deze is de dag ervoor genomen in de buurt van Cabo de Roca!

Einde De reis zat erop, maar we hebben besloten nog eens te gaan. We willen de groep die met ons mee was bedanken voor de gezellige reis. En Nelf voor de uitstekende organisatie! Gert, Tineke, Henk-Jan en Jackie van de Asser Glas & Verfhandel

Lissabon, Portugal, 7 tm 9 december 2001