Geachte heer Vast Goed, Als inwoner van Voerendaal valt mij op dat het oude stationsgebouw al een hele tijd leeg staat. Eerder was er een reisbureau in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Advertisements

CLICK TO ADVANCE SLIDES
Samen ouder worden in en rondom De Bron 10 oktober 2013 Werkconferentie.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
De afdelling spelling wort ingeschakkelt
* Met muisklik verder *. Een wandeling door ‘t verlaten dorp 29 Oktober 2008.
CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Maker onbekend (oorspronkelijk in het Spaans)
De rivier.
Wij maakten een uitstapje naar: Het Centraal Station.
Taaloefeningen. Mijn oom wil een heel mooi schilderij kopen. zin 1 Zinnen ontleden.
Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
NMBS-Holding - Railforum Interactieve sessie over het beheer van een station in de praktijk Séance interactive sur la gestion d'une gare dans la pratique.
Mandla Sport 4 Change Hallo allemaal, Vanaf 30 augustus ga ik, Simone Dijkstra, voor vier maanden naar Kaapstad, Zuid-Arika om stage te lopen bij de stichting.
L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse.
Geachte lieve Koningin Beatrix
Hoe kan je rust evaren..? Volgens de Biijbel!. Meditatie is luisteren naar de Heer. Hoe leer ik luisteren?
‘K LEG MIJN LEVEN IN UW HANDEN (Herman Boon)
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
IK WORD STIL (Herman Boon)
EEN VERRASSING KRIJGEN
Zingen Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer
Over enkele seconden kom je in een wereld vol magie...
Romeinen Denken en Dienen.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1992 Universal Songs 1/4 LEID MIJ NAAR UW HEILIGDOM (Peter van Essen) 1. Leid mij naar.
A presentation by Booker
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Kindermoment Wat zou jij doen, als jij rijk en belangrijk was?
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Op de Berg van God “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal,
V.E.G.O.
“Commissie Kerkopbouw Zeist” Ingesteld door de Centrale Kerkenraad op 3 december 2003 Ingesteld door de Centrale Kerkenraad op 3 december 2003 Mijn naam.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Organist: Anneke Nijman Voor de dienst zingen we Gez. 63 : 1, 2 en 3 Na de zegen Ps. 107 : 1 en 2 Schriftlezing:
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Centraal Station ROTTERDAM Het Centraal Station is bijna afgebouwd, er is negen jaar aan gewerkt.
Telkens Weer Willeke Alberti.
Aan de belastingdienst
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Ik ben de ware wijnstok. Mijn Vader is de landman
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Zingen Vers 1 God is mijn licht, mijn heil: wie zou ik vrezen?
Uitleg persoonsvorm (pv)
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Te koop : gezellig huisje Nette woning in gezellige wijk in Alblasserdam.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Zingen Vers 1 Ontferm U God, ontferm U, hoor mijn klacht,
Zingen Vers 1 Hoe lang, o HEER, vergeet Gij mij?
Welkom 7de Lijdenszondag 2015.
In deze dienst zal Prof. Dr. Douma voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 69 : 10 Na de zegen Ps. 90 : 8 Schriftlezing: Psalm 115 Rom. 8 : Tekst:
Themadiensten in de Exoduskerk: Het geheim van Job.
Deuteronomium 34:4-5. Deuteronomium 3:26: “Maar door uw schuld was de HEER tegen mij in woede ontstoken (…).” Deuteronomium 4:21: “Door uw schuld.
In deze dienst zal Ds. A. H. Verbree voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 18: 1 Schriftlezing: Nehemia 13: 14, 22, 31 Tekst: Zondag 32.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
MAGNUSKERK RESULTATEN ENQUETE AANTAL VERSPREID IN ANLOO 150.
© Mulier Instituut, Utrecht Belemmeringen om te sporten & bewegen Platform Sportdeelname, 12 november Remko van den Dool November 2015.
Onderzoek naar de interesse onder 55- plussers van Amerongen voor een woongemeenschap van ouderen 4 December 2015.
Thema 4.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Cantorij Uit de diepte, heb ik tot de HERE geroepen en Hij heeft mij geantwoord. Antifoon en Psalm 130 Vers 1, 2, 3 en 4 Cantorij zingt antifoon, gevolgd.
Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun.
De zakelijke (formele) brief
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Deze spreekbeurt is gemaakt door: bjarne
HEER, wie is als u, zo vol goedheid? Micha 7: HEER, WIE IS ALS U, ZO VOL GOEDHEID? Anders dan alle goden – anders dan wij Hij houdt niet vast aan.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Verder zal ik over verschillende dingen gaan bloggen, om te beginnen met SEO. Search Engine Optimalisation. Zo zal ik in het kort uit leggen wat het in.
Vrucht van de Geest ZESDE THEMADIENST IKZELF EN DE ANDER.
Transcript van de presentatie:

Geachte heer Vast Goed, Als inwoner van Voerendaal valt mij op dat het oude stationsgebouw al een hele tijd leeg staat. Eerder was er een reisbureau in gevestigd, maar het stationsgebouw is al weer bijna een jaar gesloten. Graag zou ik in dit gebouw een biologisch restaurant beginnen, waarbij ik me met een Europese keuken richt op zowel de inwoners uit Voerendaal en omgeving als de toeristen die onze gemeente per trein aandoen. Mijn formule zal bestaan uit een eenvoudige maar goede kaart met uiteraard biologische streekproducten in een moderne, kleinschalige setting van Limburgse gezelligheid. Met mijn restaurant denk ik een goede aanvulling te geven op het aanbod in Voerendaal. Ik vind het ook belangrijk dat de omgeving op peil wordt gebracht en blijft. Ik wil hier graag een actieve bijdrage aan leveren. Graag verneem ik van u of ik het gebouw kan huren en tegen welke voorwaarden. Met vriendelijke groet, De Bourgondiër

Station Voerendaal

Vroomshoop

Veenendaal De Klomp (Gelderland)

Bunde (Zuid-Limburg) voor en na de sloop van het stationsgebouw

Station Houten (Utrecht)

Rondleiding in het station Antwerpen-Centraal NMBS-Holding - Railforum Hartelijk dank voor uw aanwezigheid en aandacht.