De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NMBS-Holding - Railforum Interactieve sessie over het beheer van een station in de praktijk Séance interactive sur la gestion d'une gare dans la pratique.

Verwante presentaties


Presentatie over: "NMBS-Holding - Railforum Interactieve sessie over het beheer van een station in de praktijk Séance interactive sur la gestion d'une gare dans la pratique."— Transcript van de presentatie:

1 NMBS-Holding - Railforum Interactieve sessie over het beheer van een station in de praktijk Séance interactive sur la gestion d'une gare dans la pratique Belgische experten Ludo Van Ingelgem Koen Kerckaert Nederlandse experten Eloy van Raamsdonk Rinus Vader

2 Geachte mevrouw Van der Fiets-Zee, facility manager regio Utrecht, Als treinreiziger, die met de fiets naar het station Woerden komt, kan ik geen plaats vinden om mijn fiets te parkeren. Het voor- en achterplein staan vaak vol fietsen; het parkeren van mijn rijwiel in de fietsenstalling kost veel tijd. Op andere stations zie ik fietskluizen dicht bij de trein. Daarom vraag ik u of u ook voor fietskluizen kunt zorgen bij station Woerden. Graag wil ik er dan één huren. Met vriendelijke groet van een trouwe klant, Mevrouw Fiets-Kluis

3 Fietskluizen

4 Station Woerden, noordzijde

5 Station Woerden, zuidzijde

6

7

8

9

10

11

12


Download ppt "NMBS-Holding - Railforum Interactieve sessie over het beheer van een station in de praktijk Séance interactive sur la gestion d'une gare dans la pratique."

Verwante presentaties


Ads door Google