Microsoft Surface Crossmedia Timon Oosterhof.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Maar ze kunnen er niet uit Het kan heel somber zijn Maar ook heel fijn
Advertisements

Uitslag enquête over online pesten
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Van uitleggen leer je het meest
Introductie tot de Horeca en Hospitality Industrie
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Hulp in de aanpak bij CyberPesten.
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
De PC bestaat uit Systeemkast Monitor of beeldscherm
Dialoogdag Ouderswerking Vlaams-Brabant
Wat is Alpha? Alpha is een kennismaking met het Christelijk geloof die voor iedereen toegankelijk is in een ontspannen setting. Tien inhoudelijke wekelijkse.
Les 5 Nieuwe Media Lab: Hoe veranderen nieuwe media sport? 1. Actieve sportbeleving: Nieuwe manieren om te meten wat je doet, nieuwe manieren om sport.
Toekomstvisie Melvin Kil, V5a.
Restaurantje In de kleutergroepen maken we gebruik van het Restaurantje. De hulpjes zetten de bakken met eten en drinken op de restaurant tafel. Ze zetten.
Roos Ravensbergen en Bodil Wever
Max van der Poel Gyor Moore Xander Kerasovopoulos Michael Bosker.
Crosslab Sensory Shopping
Hoe maak ik een Adwords campagne? Adwords campagne.
GROEP 4 Lies Allard Inge Pauwels Emmanuelle Van Loon.
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
Presentatie nieuwe media
Presentatie bij Lezing prof.dr. H. Swaab
Hotelschool Stella Maris Merksem
Voel u thuis ´t Strandpaviljoen biedt u met zijn sfeervolle inrichting en fraai terras een zee aan mogelijkheden. Iedereen.
onhygiënisch werken en de gevolgen
HOE KRIJG JE LES IN DE TOEKOMST? In de toekomst krijg je les op computers,ipad50,en met een speciale bril op. Een 10d bril. Of bijvoorbeeld met een 10ds.
Kiekeboe! Hoe gaat het eraan toe, in de kleuterklas!
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Welkom op onze thema-avond
CinekidStudio: zelf doen geeft inzicht!. Introductie Games (serious games / cots games) Virtuele werelden Playful digital tools Onderzoek naar het gebruik.
Wat is Mibo en wat kan ik ermee?. Wat is Mibo? Mibo is gratis educatieve software via het internet Mibo wordt U aangeboden door: APS (
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
Media bekijken op afstand De mogelijkheden boven de €500.
Welkom op onze informatieavond !
Oudermeeloopdagen.
Burgerinitiatieven.
Communicatie en relatie
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
Slim en veilig online winkelen Hein van Dijk
Online filmpjes maken. (
Het Mezennestje vzw KDV & BOKDV.  Voorschoolse opvang van 6u30 tot 9u  Naschoolse opvang van 15u30 tot 19u  Woensdagnamiddag van 12u tot 19u  Vakantie-
O p d r ach t B. APP. 1 Deze app's heeft de menu onderaan en blijft de hele tijd bij u als u de app. opent u kan er op klikken wanneer u dan wilt. Voorwaarden:
Stage: Basisschool de Klingerberg
Koningin Beatrixschool Schoolkrant enquête 2014
“Reclame maken voor een eigen restaurant”.
WAI-NOT Internet voor mensen met een mentale beperking
Opdracht: ga voor het bord staan en houd de houtjes vast. Hou je handen zo ver mogelijk uit elkaar en ontdek wat jou spanwijdte is.
1 december  Toelichting BSA programma  Per onderdeel koppeling met thuis  Komende periode  Afsluiting.
De oplossing van Office voor uw zakelijke uitdagingen De nieuwe functies van Office 365 Welke versie van Office is het meest geschikt voor u? Wat is Office.
Plattegrond maken Explorers ’12. Uitleg Opdrachten: doormiddel van opdrachten maak je je plattegrond compleet. Kleur/legenda: vergeet niet om alles.
Het afdrukken van documenten is niet een moeilijke taak, zoals iedereen een printopdracht kan geven op hun thuis-pc aangesloten met een printer, maar.
2 Dé trend voor de toekomst: biebonderzoek met een smartphone ProBiblio: Daniëlle Koning Ruigrok NetPanel: Kjell Massen.
Social media. Agenda Over ons Facebook Twitter Linkedin Instagram.
Powerpoint presentatie.
Yanick, Lygia en Janelle Drinken-eten. Indeling Concept Persona Doelgroep Moodboard Social Media Benchmark Online strategy map Top 10 zoekwoorden Customer.
Slim en veilig online winkelen [Naam Presentator].
BGT Cartoons GeoBuzz congres 25 & 26 november 2014 Live tekensessie door Willem van Albeslo.
Snel en goedkoop een sweater bedrukken Sinds de komst van het internet hebben zich vele interessante ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van applicaties.
Veerle Nuytemans, Sophie Traen, Robin Pellegrims, Peter Nelissen.
Rekenen!!! cito.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Burgerhout Bruist Editie 2017.
Onderzoek in Apps.
Welkom bij GO MEI 2016.
Introductiebijeenkomst ONS Platform
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
volgende bladzijde terug
SLIMMER DAMMEN Door [Naam] Voorkant: ruimte voor titels, foto’s etc.
Transcript van de presentatie:

Microsoft Surface Crossmedia Timon Oosterhof

Inhoud presentatie Het medium (impressie) Toepassing Functies en mogelijkheden Doelgroepen Duurzaamheid

Het Medium Microsoft Surface: Een monitor in de vorm van een tafel die geheel zonder muis en toetsenbord met de handen wordt bediend. Het scherm is vooral bedoeld voor gebruik in publieke ruimten. Surface kan 52 aanrakingen tegelijk snel verwerken, wat neerkomt op vier personen die tegelijkertijd alle tien de vingers gebruiken plus nog eens twaalf objecten die op de tafel worden geplaatst. Videoimpressie

Toepassing Een restaurant met Microsoft Surface tafels ipv reguliere tafels.

Functies en Mogelijkheden De basisfunctie: menu bestellen Via deze tafel kan men een bestaand menu bestellen of zelf een menu samenstellen, ingrediënten samenvoegen etc. In te stellen op iedere taal, ideaal voor toeristen. Info over het menu, bijvoorbeeld het aantal caloriën. Beoordeling/review achterlaten of lezen van anderen. Kijken wat anderen nog meer erbij besteld hebben, werkende combinaties. (webshop idee) Ranking list met de meest in de smaak vallende menu’s, en eventueel de naam van de persoon erbij (inlogmogelijkheid)

Functies en Mogelijkheden Zakendiner: Ideaal voor zakelijke diners, super gemakkelijk en inzichtelijk data overzenden naar elkaars apparaten. Of via internet communiceren met de zaak of personen op een andere locatie. Het is een sociaal gebeuren, je zit tegen over elkaar en bent beide betrokken bij 1 ding, niet iedereen afzonderlijk achter een laptop.

Functies en Mogelijkheden Informatie inwinnen: Voor tijdens of na het eten eenvoudig opzoeken wat er in de buurt te doen is. Bioscoop- of theaterkaartjes bestellen. Taxi bestellen of kijken wat de snelste route naar je uitgaansgelegenheid is.

Functies en Mogelijkheden Leuke extraatjes: Spelletjes doen terwijl je wacht op je eten Sfeer bepalen (sctructuur, nepkaarsjes met geconcentreerd licht)

Functies en Mogelijkheden Leuke extraatjes: Gastenboek functie Functie voor slechtzienden, uitvergrootbaar Keukencam, kijken hoe je gerecht bereid wordt Uitzicht op de straat (via webcam) soort van liggend raam Via de webcam die thuis hangt bij kinderen kijken (remote oppas) Thema avonden organiseren, jukebox Kinderen kunnen spelen, digitaal vingerverven etc. Misschien aparte ruimte voor kids organiseren. Al met al moet het heel gebruiksvriendelijk worden, er zijn superveel functies voor mensen die interesse hebben. De basisfunctie is natuurlijk gewoon je eten bestellen.

Doelgroepen In principe iedereen. Van kinderen tot aan zakenmensen, van slechtziende Hollanders via mensen die aan de lijn doen tot aan toeristen uit china

Duurzaamheid Minder arbeidsuren voor obers, ze serveren alleen Minder verwerking, minder loonstroken Geen menukaarten Samenwerking met taxicentrales, bioscopen, theaters etc. Sponsoring Gerecht samenstellen op basis van calorieën (gezond, levensduurzaamheid) Geen flyers (spam) in de gangen, mensen kunnen zelf selecteren waar ze interesse in hebben. Mensen kunnen een account aanmaken, eventueel krijgen ze hier extraatjes of korting voor, klantenbinding. Mogelijkheden zijn eindeloos, makkelijk up te daten naar de nieuwste internettechnologie en gadgets, zonder nieuwe apparatuur aan te schaffen. Zelfs betalen is mogelijk met creditcard op de tafel. De individualiteit staat voorop, zelf beslissingen maken en alles zelf in de hand hebben!