Bezoek aan de Floriade. Onderzoeksvraag: benoem 3 trends die je ziet terug komen. Hoe worden deze trends toegepast? Trend 1: Gezondheid Er werd veel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Maak een tentoonstelling
toen…….. De dingen zijn veranderd Tijdens een wandeling vroeg de kleindochter aan Opa “Hoe oud ben je opa”
Minecraft.
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
Opvoeding.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Bennie te Dorsthorst Bennie was aan het vliegen met zijn charterkist toen opeens de vleugel in tweeën brak, en kwam fladderend naar beneden met een plons,
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Hoofdstuk 4 De middeleeuwen 1
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Tijdvak: Steden en Staten
De Kracht van Facebook games
Klik telkens met de linkermuisknop om verder te gaan.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Wat is Dutch design week
Kunst bij de Mussen. Wij zijn de kunstenaars We bedenken zelf allerlei dingen.
De doos van pandora Gemaakt door: Santiago & Quinty.
Januari 2011 De dingen zijn veranderd Tijdens een wandeling vroeg de kleindochter aan Opa “Hoe oud ben je opa”
Woensdag 23 September 2009 De dingen zijn veranderd.
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
Wij houden onze presentatie over Anne Frank
De dingen zijn veranderd Tijdens een wandeling vroeg de kleinzoon aan opa “Hoe oud ben je, opa”
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
Harry Hendriks CEO Philips Electronics Benelux 13 september 2010 Duurzaam innoveren in een snel veranderend zorglandschap.
onze roeping als gemeente
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Utopia Milieu & ruimte.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Toerisme in Zuidoost Azië
Gezondheid, basis voor jouw toekomst!
Plan van aanpak Duurzaam denken en doen op De Kleine Aarde Tom Bade.
Het jungle feest.
Klanttevredenheidsonderzoek 2012
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Welkom 3e Lijdenszondag 2015.
Ongeveer acht jaar geleden vloog een wilde Geelkuifkaketoe tegen een auto aan, en brak een vleugel. De automobilist nam de kaketoe mee naar de veearts.
Hoofdstuk III: Griekenland Les 3: Par 2, Het bestuur van de polis
Energy from the Sea Zeemineralen en de ideale manier om landbouwgrond te voorzien van alle voedingsstoffen.
Bewaren.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
De voetbalschoen.
Door Jessica van der Leij
“What the food?” Voorop in de Vergroening Even voorstellen.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Paragraaf 2 Er komen weer steden.
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Vakleer L. van der Meer Hygiëne Vakleer L. van der Meer.
En terwijl hij onderweg was, gebeurde het dat hij dicht bij Damascus kwam …
JAARVERSLAG STICHTING INTER ACT JAAR VOORWOORD “ veranderingen” dat typeerde het jaar Veranderingen door wisseling van bestuurleden als ook.
Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar.
“Dada” Waar heb je dit geluid ooit eerder gehoord? Wat gebeurd hier?
GROENTE EN FRUIT Elke dag eten we groente of fruit. Maar waar komt dit vandaan? Vandaag onderzoek jij waar onze appels en tomaten vandaan komen. Ook ontdek.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
De Romeinse tijd Ave Caesar Ave Legionair.
Ogo op de Achthoek Klik bij elke dia om verder te gaan!
Wij hebben een infographic gemaakt om de mensen bewust te maken van hoeveel Co2 uitstoot er in hun eten zit. Deze kunnen we bijv. flyeren. Wij hebben.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Eindproject Kruidentuintje.
Manon Henzen.
GLASTUINBOUW IN BEELD Hier volgen enkele algemene sheets + film met de ambities en cijfers van de glastuinbouw om het kader te schetsen.
Duurzaamheid C en D Hoofdstuk 4 Profit.
Transcript van de presentatie:

Bezoek aan de Floriade

Onderzoeksvraag: benoem 3 trends die je ziet terug komen. Hoe worden deze trends toegepast? Trend 1: Gezondheid Er werd veel aandacht besteed aan gezondheid. Dit op gebied van voeding en ontspanning. In de Floriade was er het gebied Relax & Heal. Hier werd je geïnspireerd over allerlei manier van ontspanning. Zo stond er een grote boeddha, werden er sauna’s en zwembaden tentoongesteld en kon je eten bij restaurant ZEN. Op het gebied van voeding was er onder andere Het Huis Van De Smaak. Hier kon je allerlei gezonde hapjes proeven en werd je geïnformeerd over gezonde voeding. Ook werden er trends op het gebied van voeding tentoongesteld. Zo werden er nieuwe gezonde snacks gepresenteerd en werd het populaire graan quinoa gepromoot.

Trend 2: DIY Do It Yourself was een andere trend die naar voren kwam. Wij gingen tijdens ons bezoek aan de Floriade ook binnen bij Bee A Bee. Hier was je zelf een bij en moest je nectar verzamelen. Met een klein scan apparaatje werd je op pad gestuurd. Verder op het park kon je vaak zelf dingen ontdekken door op knopjes te drukken en kon je mee helpen aan bijvoorbeeld een beter milieu.

Trend 3: Duurzaamheid Uiteindelijk staat heel veel in het park in het teken van duurzaamheid. Dit op het gebied van techniek, milieu, voeding en producten. Zo was er in het onderdeel Green Engine een duurzame tuin. Deze tuin was gericht op de visie van de toekomst. Het bestond volledig uit duurzame producten en materialen. Een voorbeeld van een visie in de tuin was hoe je groenten en kruiden kunt kweken op het tak van je tuinhuisje.