By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik ben dankbaar ....
Advertisements

E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
GOEDE BAAS.
Trouw God wil dat wij elkaar trouw BELOVEN
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
De rivier.
Ik ben Mo.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Woorden en tijd.....
… en wat wil Jezus van jou?
Barbecue schatje? Bart en zijn vrouw zijn 's middags aan het werken in de tuin, wanneer hij zijn vrouw bekijkt en zegt: "Amai, schat, uw gat is echt wel dik aan't.
Vrouw vs. man -.
Een verhaal om te onthouden
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Kolosse geschikt voor in huis. schik (de, m) 1. behaagelijk gevoel; genoegen: in zijn schik zijn met iets ermee ingenomen schik-ken (werkwoord,
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Vrouw contra man.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Mannen, dit is de truc ! Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open houden. Het eerste wat hij ziet is een glas.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Groot geloof 1.
 Matt 15:21 En weer vertrok Jezus; hij week uit naar het gebied van Tyrus en Sidon. 22 Plotseling klonk de roep van een Kanaänitische vrouw die uit die.
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Face t0 face - 3 De wet van het koninkrijk …. Face t0 face - 3 Johannes 13:1-20 Pijnlijke situatie : slaaf vergeten voor de voetwassing Allen klaar om.
Godsdienst 1 1.
WELKOM OP TOV!.
Thema voor vanavond is:
in/bij deze ochtenddienst waarin Margriet Visser
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Wat gaan we doen? Vrijdag: Wat ligt er bij jou op tafel? Zaterdagochtend: Wat wil je met God delen? Zaterdagavond: Wat heeft Jezus in jouw situatie? Zondag:
Ingreep met kapje.
De dag uit het leven van Jugat Hallo, ik ben Jugat, ik ben 10 jaar. Ik woon in Maulipadar, dat is een dorp in het zuiden van India.
Een dag uit het leven van Jugat
Steeds verder met een muisklik. Twee nonnen verlaten hun klooster om gebakjes te gaan verkopen. De ene is bekend als Zuster Bezorgd (ZB) en de andere.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
V.E.G.O.
Hartelijk welkom in deze dienst
Uittreksel uit een recente studie bij kinderen van ongeveer 10 jaar in verband met het onderwerp « huwelijk ».
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Verander je wereld 1 Koningen 3:5-7
SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.
Leven zoals past bij God
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
Zondagavond 8 maart 2015.
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
Een baas is iemand met de mentaliteit van een werknemer, maar die geen klop meer wil doen. Coluche.
Vanmiddag was m'n vrouw in de keuken bezig met het eten.
Heer, hoe zal ik weten dat wat mij beloofd is, mij ook gegeven wordt
De vrijdag…… ……..maar de zondag komt!.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
“de liefde van God”.
Een zeker mens had twee zonen …. De jongste zoon wilde zijn deel van de erfenis …
Jozua, de dienaar van de HEER, was gestorven toen hij 110 jaar oud was. Toen ook zijn leeftijdsgenoten met hun voorouders waren verenigd, kwam er een volgende.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
God maakte in het begin alles.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006
Transcript van de presentatie:

By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006 Een man is het beu om elke dag naar zijn werk te moeten gaan, terwijl zijn vrouw de hele dag thuis mag blijven. By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006

Dus bidt hij tot God: “Vader ik ga elke dag 8 uur werken terwijl mijn vrouw rustig thuis blijft. Ik wil haar laten zien wat ik overdag allemaal moet doorstaan, dus laat haar aub voor één dag wisselen met mijn lichaam!”

God laat in Zijn oneindige wijsheid de wens in vervulling gaan God laat in Zijn oneindige wijsheid de wens in vervulling gaan. De volgende morgen wordt de man wakker als vrouw.

Hij staat op, maakt het ontbijt voor zijn partner klaar, wekt de kinderen, legt hun kleren voor school klaar, geeft ze eten, maakt hun lunchpakketten klaar en brengt ze naar school.

Weer thuis, doet hij de kleren in de wasmachine, brengt wat kleren naar de wasserij, stopt nog even bij de bank om een overschrijving te doen, nog even boodschappen doen en weer thuis alles in de kasten opruimen.

Hond uitlaten, kattenbak verschonen, vlug de bedden opmaken, de meubels afstoffen, stofzuigen, keukenvloer boenen, en weer naar school rennen om de kinderen op te halen.

Aardappelen schillen, groenten wassen, vlees klaar maken, tafel dekken, kinderen eten geven, de tafel afruimen, vaatwasser volproppen, was opvouwen, kinderen in bad doen en ze nog een verhaaltje voorlezen en in bed stoppen.

Om 23.00 uur uitgeteld en onvoldaan omdat niet alles klaar is, nog 5 minuten voor de TV, naar bed waar zijn (haar) partner nog een stevig partijtje wil vrijen, ook dat nog naar best vermogen ondergaan.

De volgende morgen knielt de man die vrouw werd, onmiddellijk voor het bed neer en smeekt: “Goede Vader wilt U ons terug verwisselen?” God antwoord in zijn oneindige wijsheid:

“Mijn zoon, Ik heb het gevoel dat u uw lesje geleerd heeft “Mijn zoon, Ik heb het gevoel dat u uw lesje geleerd heeft. Ik zal met alle plezier alles weer in orde brengen”.

“Maar u zult nog wel 9 maanden moeten wachten, want u bent gisteravond zwanger geraakt!”