Uw muzikale entertainer. Bent u ook wel eens op zoek naar een entertainer? Wij hebben gesproken met José Valley, al jaren succesvol muzikant Amsterdam,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
M ET DE TREIN NAAR … Opdracht: Hoe geraken we op tijd in Brussel- Zuid?
Advertisements

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Echt gebeurd: om even over na te denken Er stond een straatmuzikant aan de ingang van metrostation "L'Enfant Plaza" in Washington DC.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
“Hoe kom ik aan klanten?”
EEN PAPEGAAI ZONDER POOTJES.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
WERKELOOS Een werkeloze solliciteert voor de functie van WC-schoonmaker bij Microsoft.
WELKOM Vrijwilligersbijeenkomst De WENDE Programma  20.05: Waarom deze bijeenkomst  20.10: Samen vooruit -Huidige situatie & voorstellen -Waar.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
NOVEMBER/DECEMBER 2013 IBAN (International Bank Account Number) Vóór 1 februari 2014 moeten alle bedrijven en consumenten zijn overgestapt op Europees.
De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen.
Het Trouwfeest.
Zingen Vers 1 De Koning zond zijn knechten
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Welkom bij de cursus Handig met Internet! Handig met Internet -Wat doet u al met internet? -Wat wilt u nog meer met internet doen? -Hoe kunt u beter.
De huisarts en dementie. Programma 1.Wat maakt u mee in uw dagelijkse praktijk 2.Verwijzing en diagnostiek 3.Het vervolg van het ziekteproces 4.Aandacht.
CROWDFUNDINGSACTIE CD productie Willow Mae Stichting SETH music & theatre entertainment.
Live in de HMH 2013 Music. Super band. Een pianist, drummer. Hammond, bassiste, sax/conga’s, 2 achtergrond zangeressen en Een gitarist. Prachtig vol.
Stoute Spreuken Stoute Spreuken 6 maart 2010 zaterdag 6 maart
Tuin en Timmer management
Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.
Voel u thuis ´t Strandpaviljoen biedt u met zijn sfeervolle inrichting en fraai terras een zee aan mogelijkheden. Iedereen.
Gereformeerde Stichting Vakantiekring
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Film cameraman.
Van doelen naar reflectie
Ben jij de zwakste schakel?
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
Lezing door Kick de Wolff
Presentatie Het BIOS (wat is dat) Rondkijken in het BIOS
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Buro Rijkehoven Zeegat SL Hellevoetsluis Tel Fax Charles Vrijenhoek.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
JUNIOR Mijn vriend.
Interpreteren van data
De burgemeester van Bern is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaaken, die „zijn“ stad beheersen. Alles wordt.
Deze PowerPoint gaat over de website leukedingetjes1.weebly.com!
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Het opbouwen van een data base
Stichting Intermezzo Postbus AN Helmond Rekeningnr: Rabobank K.v.K Nummer Cursusleiders: Alwin (voorzitter.
Deltion College Engels A1 Spreken/Presentaties[Edu/002] thema: Welcome… can-do : kan een korte, vooraf geoefende mededeling doen aan een groep © Anne Beeker.
Interpunctie, Veghel WEB-CURSUS.
PESTEN JULIANASCHOOL.
De rode duif De burgemeester van Utrecht is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaken, die „zijn“ stad beheersen.
De glimlach van een kind De glimlach van een kind
GROEP 8.
Psychologie van de straat Week 5.  Masculien  Wantrouwen naar buiten/antiauthoritairehouding naar buiten de groep  Loyaliteit aan eigen groep  Afzetten.
VOOR ALLE LEERWEGEN ! NU. INHOUD ARTXPRESS AUDITIE PROCEDURE PROGRAMMA LEERLIJN MOTIVATIE CONTACT.
Wikimedia Les 1. Wat is Wikimedia? Weten we het nog?
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Muziek maken doe je Zelf! Samenwerking Tegelse Basisscholen en Harmonie Sempre Avanti.
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Wereld Scoutingcentrum.
Powerpoint presentatie.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Healthwise/UMCG voorjaarssymposium
Federatie Tilburgse Zangverenigingen – 31 maart 2018
Federatie Tilburgse Zangverenigingen – 31 maart 2018
WEDDING DRIVE-IN SHOW WEDDING DRIVE-IN SHOW
5 valkuilen & Tips.
Transcript van de presentatie:

Uw muzikale entertainer

Bent u ook wel eens op zoek naar een entertainer? Wij hebben gesproken met José Valley, al jaren succesvol muzikant Amsterdam, door onze correspondent Zijn naam is José, en hij is inzetbaar als all-round muzikale ondersteuning bij allerlei festiviteiten, variërend van bruiloft tot bedrijfsfeest, en van receptie tot diner- dansant. Als één-mans-orkest met een zeer gevarieerde repertoire kan hij voor elk wat wils bieden. Ook leuk is een combinatie als duo met de geweldige zangeres Ria Sweet. Zelfs een trio is mogelijk, bestaande uit José met Ria en een gitarist, evenals een aantal speciale shows. Denkt u daarbij aan een spetterende Spaans/Zuid-Amerikaanse Show, een leuke Zingende IJscoman of een persoonlijke ontvangst van uw gasten met één of twee gitaristen. José speelt desgewenst ook sfeervolle achtergrond-muziek op piano of vleugel. Natuurlijk kunnen deze specials ook in combinatie met een avondvullend optreden worden geboekt. Dankzij zijn meer dan 20 jaar ervaring in Nederland, is bijna alles bespreekbaar. Zowel oldies als hedendaagse muziek zitten in zijn muzikale programma, dat gebracht wordt met veel spontaniteit en uitstraling. Dus als U binnenkort op zoek bent naar een professionele en toch betaalbare muzikant of duo/trio voor één van uw gasten, denkt U dan even aan José ? Voor meer informatie kunt u ook kijken op zijn website (daar zit muziek in…) of telefonisch contact met hem opnemen zodat hij u persoonlijk te woord kan staan! De muziek maakt de avond, maar José maakt er een echt feest van! Klik voor meer…

José Valley Muziek Entertainment Show Al velen jaren treedt José Valley op als all-round toetsenist/ zanger/ entertainer bij alle mogelijke gelegenheden: recepties, bruiloften, bedrijfsfeesten, parties, modeshows etc. met een zeer veelzijdig repertoire. Ook sfeervolle achtergrondmuziek (piano) of een muzikale ontvangst van uw gasten is goed mogelijk. José is ook te boeken als: duo met zangeres, trio of combo Verschillende shows oa: Spaans/Zuid-Amerikaans, akoestisch gitaarduo, zingende ijscoman Diverse muzikale combinaties zijn mogelijk Voor meer informatie en boekingen: José Valley Dijkgraafplein EN Amsterdam Tel/fax: of ________________________ Internet: ________________________________________