voor de zomervakantie tot

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Gesprekjes….
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
God in zijn leven brengen.
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Asymmentrische informatie
Vriendschap voor het leven
BEWEGING – BASIS ALGEBRA
Door: Nikki, Alexandra Emma. Maatschappelijke Stage februari-maart 2011 Wij zijn voor de stage naar Kinderboerderij de Wilgenhof gegaan. Daar hebben wij.
De prijs van de benzine € 1,22 per liter.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Goedemorgen …….en.
Marketing 1.2 de consument 19 november 2012.
De Slippertjes.
Paragraaf 4. Schaalvergroting na 1945.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Benzineprijs Hallo, Ik heb gehoord, dat de benzineprijs binnenkort kan komen op Euro 2,00.
De mayonaisepot en de koffie
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
Peter Strawson.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
DE WERELD EEN DORP Niet klikken Muziek: Händel: Ombra ma fu. (Xerxes)
Hoe komen producten tot stand?
Het leven.
Wat maakt het leven zinvol?
DE WERELD EEN DORP Niet klikken Muziek: Händel: Ombra ma fu. (Xerxes)
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Krantenbeurt Van Ploon Vrijdag 28 oktober 2011
De Wiskunde B-Dag 2002.
Na de verschillende «grappen » die we mekaar toesturen om te kunnen lachen,is dit een beetje anders. Het is niet de bedoeling je aan het lachen te brengen,
Prestatiemeting en coachen van commerciële medewerkers.
Iedereen coach naar Jef Clement.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
frankrijk verschillende windsor enige afgelopen speurtochten ons leuk plek weer.
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
Indien men de wereld vergelijkt met een dorp van 100 inwoners, rekening houdende met alle bestaande volkeren, dan zou dit dorp bestaan uit: - 57 Aziaten.
Rekenen 10 januari.
Interpreteren van data
Door Moya, Fien en Pieter
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Oefening 17 p. 97 – les 5.
Geschreven door: Quinty Merel en Daphne. kerstmis.
Wat is de zin van het leven?
Hoofdstuk 27: Slechtnieuwsgesprekken. Figuur /2.
Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten.
Vriendschaps Powerpoint Voorstelling.
Welke groepen in Frankrijk waren ontevreden in de 18de eeuw
Stage: Basisschool de Klingerberg
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
HAVO/VWO Het prijsmechanisme
Het geheel van vraag en aanbod
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Red de verlorenen! Lucas 10,30-37 "Een man reisde van Jeruzalem naar Jericho. Onderweg werd hij door rovers overvallen. Zij rukten hem de kleren van het.
Week van het geld Jaap van praag Gemaakt door Dilano,Nada,Daan,Lorena.
Rob Goossens Komende lessen Werkomschrijving, werkplan en werkplanning.
Welkom havo 3..
Het uitbesteden van overheidstaken aan de particuliere sector
Transcript van de presentatie:

voor de zomervakantie tot Benzineprijs Hallo allemaal, Er zijn nu al geruchten dat de benzineprijs voor de zomervakantie tot 1,80€ per liter zal stijgen.

DAT KAN! Benzineprijs Maar dan moeten we NU HANDELEN en slim handelen. Willen jullie dat de benzineprijs daalt? DAT KAN! Maar dan moeten we NU HANDELEN en slim handelen.

Afgelopen jaar zijn er een aantal ideeën uitgebracht zoals: « Koop op een bepaalde dag geen benzine » De oliemaatschappijen hadden hier wel lol om. Zij wisten ook wel dat we de benzine die we op maandag niet kochten wel op dinsdag zouden kopen. Dat was wel een beetje lastig voor ze geweest maar niet een echt probleem.

Iemand heeft een plan bedacht dat kan werken ALS WE HET ECHT WILLEN Lees het vervolg en doe met ons mee om het plan tot uitvoering te brengen!

We worden massaal afgezet door de oliemaatschappijen. Benzine wordt nu verkocht tegen 1,66€ per liter (prijs euro 95 in Nederland) We worden massaal afgezet door de oliemaatschappijen.

Weten jullie nog. Toen ze de prijs lieten stijgen tot over de euro Weten jullie nog? Toen ze de prijs lieten stijgen tot over de euro. Toen was er een « dreigend aardolietekort ». Nou, er is geen aardolietekort. Er is zelfs meer aardolie nu dan 35 jaar geleden toen één liter slechts 0,20€ kostte.

We moeten aggresief reageren en ze laten zien dat de consument de prijs bepaalt, niet de oliemaatschappijen. De enige manier om de benzineprijs te laten dalen is door ze te treffen daar waar het pijn doet: hun portemonnee! DAT KUNNEN WIJ OOK ECHT!

HOE?

PRIJZENOORLOG TOT STAND BRENGEN!!! Aangezien we allemaal onze auto nodig hebben kunnen we natuurlijk niet zonder benzine. Maar we kunnen een belangrijke invloed hebben op de benzineprijs. ALS WE SAMENWERKEN kunnen we een PRIJZENOORLOG TOT STAND BRENGEN!!!

KOPEN WE GEEN BENZINE MEER Hier is het idee: De rest van 2012, KOPEN WE GEEN BENZINE MEER Van de twee grootste oliemaatschappijen: TOTAL en SHELL

Denk er eens over na! Als de twee grootste oliemaatschappijen géén benzine meer verkopen zullen ze wel de prijzen moeten verlagen. Dat zal onmiddellijk de gewenste prijzenoorlog tot stand brengen. Maar om het gewenste effect te bereiken, moeten we miljoenen klanten van TOTAL en SHELL bereiken.

Benzineprijs Zo moeten we handelen:

Ik stuur dit bericht naar zo’n 30 mensen. Als ieder van deze mensen het naar zo’n 10 anderen stuurt, hebben we al 300 mensen bereikt. Deze 300 sturen het naar 3 000 mensen… Drie schakels verder bereiken we 3 MILJOEN mensen en even later… Jullie snappen wel wat ik bedoel…

Denken jullie nou echt dat ze dan nog een keuze hebben? Als ieder van jullie dit bericht aan minstens 10 mensen doorstuurt binnen een dag, zullen we met 3 MILJOEN mensen oorlog aan het voeren zijn tegen de oliemaatschappijen binnen ongeveer 6 DAGEN! Denken jullie nou echt dat ze dan nog een keuze hebben?

JA, WE KUNNEN WINNEN MAAR… Benzineprijs JA, WE KUNNEN WINNEN MAAR…

DAT WE DIT BERICHT DOORGEVEN Kunnen wij op jullie rekenen? Dan is het absoluut NOODZAKELIJK dat we onze benzine ELDERS dan bij de TOTAL en SHELL blijven kopen totdat we ons doel bereiken en VOORAL, DAT WE DIT BERICHT DOORGEVEN Kunnen wij op jullie rekenen?