Wilde schoonheid Belleza salvaje Kevin Richardson

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Advertisements

Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Door de huisarts van mevrouw Y werd ik benaderd als 2de SCEN-arts. De eerste had een negatief advies gegeven wegens haar wilsonbekwaamheid. Hij.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Psalm 104:1-31 NBV.
Leeuwen Door Hanad gemaakt..
De barst in de kruik Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 06/2010.
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
Zonde, de grootste vijand
Woord van Leven Augustus 2013.
Listige minnaars in de liefde
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Workshop Knallende ruzie
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Met TWEE handen !!!.
Verbonden.
BOODSCHAP VAN PAUS BENEDICTUS XVI VOOR DE VASTEN VAN 2009
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
ZAND EN STEEN.
Regenboog.
Zonder titel
Klikken voor vervolg LOVE STORY Het Franse Magazine "Le magazine des voyages de pêche", bracht in zijn 56e editie een verbazend niews: Een verbazingwekkende.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: No not one Traditional. Tekst & muziek: Johnson Oatman jr. / G.C. Hugg.
Theorie Stappen in hulpverleningsproces: 1 Inventarisatie probleem
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: The King of love (The King has come) © 1997 Kingsway's Thankyou Music/2000.
EEN VERRASSING KRIJGEN
Honden..
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Zingen Vers 1 Abraham, Abraham verlaat je land, verlaat je stam!
De leeuw Door Tessa en Jolien.
Wat is je positie? God echter, die rijk is aan erbarming, heeft, om zijn grote liefde, waarmede Hij ons heeft liefgehad, ons, hoewel wij dood waren.
Godsdienst 1 1.
Is het allemaal wel waar?
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
OCCULTISME ‘ HET ONBEKENDE ’.
Ken je me niet meer?.
Boaz Niet alleen op zondag christen Een christen-ondernemer Houdt zich aan Gods wetten m.b.t. armoede Een royale navolger.
Euripides Medea 1e epeisodion
Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten een worsteling.
Wie ik ben.
Mijn spreekbeurt gaat over :
Rode Rozen.
Een liefdesgeschiedenis
OUTLAW ♫Zet de muziek wel echt luid ! Deze presentatie loop volautomatisch. Gelieve noch uw klavier, noch de muis te gebruiken Klik nu 1X om te starten.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Sedert de mensheid begon, is er muziek.
Zaterdag 8 april 2017 Het is nu 19:52.
De koning van de kikkers
ZAND EN STEEN.
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
DE SPIEGEL.
Bron van levend water opwekking 445
Preek 1 Koningen 16: :16 Elia op de Horeb Grieks orthodox icoon.
Dieren in Zuid-Afrika..
Wat gaan we doen vandaag?
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
11 En als de Geest van Hem Die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont, zal Hij Die Christus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen.
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Symposium Geweld & innovatie 16 nov Miriam Knepper - gemeente Utrecht Evelien Buijs / Sanne van Wenum – Forensisch Fact De Waag/ Forensische zorgspecialisten.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft.
Te gek voor woorden. Verwijswoorden FilipEmanuelle  hij  zijn  hem  de man  de arme man  haar echtgenoot  de gewonde man  de pechvogel  zij.
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Muziek bestaat sinds de mens op de wereld is, maar de dieren, de atomen en de sterren maken ook muziek.. Karlheinz Stockhausen maar de dieren, de atomen.
DE SPIEGEL Een liefdesgeschiedenis Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 11/2009.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
De kerk – een goed idee? 1.
Transcript van de presentatie:

Wilde schoonheid Belleza salvaje Kevin Richardson El amigo de los leones Kevin Richardson: vriend van de leeuwen

Kevin Richardson Hij is er in geslaagd een ongelooflijke band van vertrouwen te stichten met de grote katachtigen, zijnde chita's, luipaarden of de gevreesde leeuwen die de titel kregen van koningen van de de jungle. Voor deze man van 32 jaar bestaat er geen enkel gevaar bij het doorbrengen van een nacht, slapend tussen hen in.

Kevin woont in een reservaat van levend wild dichtbij Johannesburg in Zuid-Afrika en geniet van een instinctieve gave, die hem toestaat zonder gevaar contacten te leggen met deze wilde dieren. De leeuwen zijn zijn favorieten en hij wijdt zich volledig aan hen met liefde en respect.

Kevin past geen magie toe noch gebruikt hij vreemde trucs, hoewel hij zonder twijfel een speciale gave heeft om om te gaan met dieren, hij weet eenvoudig  waar te beginnen en waar te eindigen. "Ik moet steunen op mijn eigen instinct om om te gaan met een dier of een situatie en waag me niet bij een schepsel als iets niet goed voelt” merkt Kevin op.

Deze leeuwin is geen grote vriendin van water, maar als haar vriend haar vraagt hem te vergezellen is er geen twijfel en omhelst zij hem uiteindelijk... dat is onbetaalbaar.

De leeuw, ook bekend als de koning van de jungle, wekt een agressief imago op. Kevin echter, omarmt hen alsof ze zich gedragen als eenvoudige katjes. Het verbazingwekkende is dat deze katachtigen Kevin niets doen.

EINDE van een ongelooflijke story