Zoals uit voorgaande jaren bleek was D.W.S. een bloeiende vereniging met zeer veel jeugdleden, een goed kader die veel tijd gaf aan de vereniging om allerlei.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Advertisements

Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Plaatje vrienden op een bank
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
LIES werd op jaar, is reeds 13 jaar gestorven en werd dus 14 jaar oud 13 plus 14, 27 een enorm stuk van ons leven 27 jaar geleden in juni,
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
De jaren ‘60 Deze jaren werden bij D.W.S. beheerst door; het kampioenschap van onze dames in district West B, de uitbreiding van het clubhuis, de bouw.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
De Slippertjes.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Ouderraad Jaarvergadering 2012
De Jaren na de oorlog Nederland begon aan z’n wederopbouw, D.W.S. bouwde aan z’n toekomst. De heren speelde in de districtklasse en kwamen.
Bennie te Dorsthorst Bennie was aan het vliegen met zijn charterkist toen opeens de vleugel in tweeën brak, en kwam fladderend naar beneden met een plons,
Kerst 2012 God is bij de mensen komen wonen.
Wat is Heathkit.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
VERTROUWEN Wanneer we op de grens van al ons innerlijk licht lopen
Het Leven /04/2017.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
19 mei 2009, de eerste bespreking rondom het starten van een nieuwe gemeente in Raamsdonksveer.
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
Presentation Of Learning
Zeeklassen Noor Fie alicia.
MAX de gelukkigste hond van de wereld
BUURTHUIS NIEUW MOSCOU
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Welkom, welkom, Sinterklaas 1
Dit digitale prentenboek staat op
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Witte wieven Dit verhaal Karlijn, Lori, Sanne, Lisa, Lotte. Betekenis.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
6 maart 2008 Resultaten enquête maart 2008.
EEN GEZOND 2011 EN WEER EEN JAAR VERDER. Jaaroverzicht.
Merkbaar inzicht onderzoek voor. een korte vakantie of dagtrip Overwegen Oriëntatie & inspiratie Beslissing & invulling Ervaring dagtrip/ korte vakantie.
Het jungle feest.
Ernesto Cortazar “Eternal Love Affair”
Wij gaan graag uit met de kids van de opvanghuizen in……
Welkom 3e Lijdenszondag 2015.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
De koloniale relatie tussen Nederland(ers) en Nederlands-Indië
Welkom in de samenkomst. Handelingen 3 Handelingen 3 1. Op een middag, omstreeks drie uur, het Joodse gebedsuur, gingen Petrus en Johannes naar de tempel.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
2 Korinthe 3. 5 Niet dat wij uit onszelf bekwaam zijn iets als ons werk in rekening te brengen, maar onze bekwaamheid is Gods werk, 2Korinthe 3.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Kunstkring B-Art Expositie , Villa Smits, Eibergen
DE ZEGEN VAN EVANGELISATIE Huh?? Zegen??. WELK BEELD HEEFT U?
Bijeenkomst DSBR 14 februari 2014 Workshop Haken voor Het Goede Doel.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
De Bolster Sambeek - buitenruimte.nu - november 2014.
De leider van de Joodse kerk kwam naar Jezus toe.
Transcript van de presentatie:

Zoals uit voorgaande jaren bleek was D.W.S. een bloeiende vereniging met zeer veel jeugdleden, een goed kader die veel tijd gaf aan de vereniging om allerlei activiteiten te organiseren. In ’73 telde D.W.S. 330 leden en waren we de 4e vereniging in Nederland. Een groot aantal activiteiten, die buiten het handballen stonden, maar voor de verenigingsband bijzonder belangrijk zijn werden georganiseerd. Wat te denken van een zeskamp in de sporthal Margriet, zes deelnemende groepen, die streden om de 1e plaats. Een volle tribune die een avond plezier hebben beleefd. Van ‘70 naar ‘80

Ruud Hendriks in aktie

In deze jaren werden vele dansavonden gehouden met “levende muziek” oergezellige en druk bezochte avonden in de zalen “Christelijk Sociale Belangen” of in “Irene”. Carnavalsavonden in de grote zaal van Irene ruim 100 verklede leden aanwezig. Deze avonden georganiseerd door een feestcommissie met namen als de Bovri’s – Ce 2 le of Celeko’s. Na een onderbreking van een aantal jaren begon men weer met organiseren van jeugdkampen. De eerste was in 1973 en werd gehouden in Bergen op Zoom andere plaatsen zoals Oosterhout, Hoeve, Lierop, Heijthuizen zijn jaren het domein geweest van een week vol vakantievreugd. De velen die meegeweest zijn kunnen zich vast nog wel de bosspelen (spokenspel, stratego, schepenspel etc) en zeker de droppingen herinneren. Er ging altijd een grote groep enthousiaste medewerkers mee om het de kinderen naar de izn te maken. Dit waren een aantal activiteiten die naast het handballen plaats vonden. In het begin jaren ’70 heeft men zeer serieuze plannen gemaakt om een eigen sporthal te bouwen, het is helaas niet voor elkaar gekomen. Ons eigen “Kontakt” kwam in december met een bijzonder “Kerstkontakt” uit. Men stond in deze jaren ook z’n mannetje om te komen tot een zeer speciale uitgave een prachtige omslag en inhoudelijk goed gevuld met toonaansprekende verhalen. Dat zo’n uitgave door de krant opgemerkt werd was niet verwonderlijk, een lofuiting in de krant om trots op te zijn.

De heren werden in ’70 kampioen in district 2e klasse veldhandbal. In de zaal werden de heren in ’71 kampioen maar de promotie naar de 1e klasse werd niet gehaald. In een halve kompetitie met de Zuidelijke kampioenen in een sporthal in Oss kwamen onze jongens net iets te kort. Een bijkomstigheid was wel dat daar gespeeld werd op Heugafeld tegels dat was wel even wennen.

“Een daagje uit” voor veteranen en “werkers”

1974 – mei Andre, Marja, Dina, Til, Nel, Janneke, Elly, Marianne, Jannie, Toos, Hanny, Joke vdM, Joke, Gerrie