Project week 1 Foto’s van reclame onderweg

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Spreekwoorden ... Spreekprenten ....
De trein van het leven Het leven is als een treinreis.
De afdelling spelling wort ingeschakkelt
Pikante afwas !! Ik stop ermee. Die hele bereiding van deze maaltijd!!!
B1c impressionisme : uitleg, theorievragen, praktijkopdracht
Mannus Menting 11 november 2009 Project Week 1 Foto’s van reclame onderweg.
verkeerskrant gemaakt door:
Wij maakten een uitstapje naar: Het Centraal Station.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Topic 1: Social Media Innovative Generations © Innovative Generations.
Bas van der Lans Sanne Schumacher Henno van de Hee “The BIGGER picture” Public design – concept 3.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Vrouw vs. man -.
Loverboys.
digitale verkeerskrant van Rilland
De dag uit het leven van Mayibungi Hallo! Mijn naam is Mayibungi. Ik ben 12 jaar en woon samen met mijn ouders, mijn tante, mijn twee broers en mijn kleine.
Vrouw contra man.
Een prachtige ochtend breekt aan – de vorst nog op Het gras en de wagens, maar het zonnetje is al daar.
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Van doelen naar reflectie
Praktische Opdracht CKV
Voorbereiding post 3 Jonkies Groep 4-5. Welkom bij IVN Valkenswaard Dit is de Powerpointserie als voorbereiding op post 3: Jonkies, voor groep 4 en 5.
Voorbereiding post 3 Jonkies Groep
Ruimtevaartquiz De Maan De.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
Glow.
Glow.
Oudere software op een nieuwe PC De andere manier is het gebruik van virtual p.c. Het gebruik van virtual pc heeft als voor/nadeel het standaard operatings-
Public design – Concept 1 Pascal Burggraaf Pim Donkerlo Joris van Laernhoven Binnenhofje.
Lagoonia.
Mediales 1 Overdragers van informatie. Bijvoorbeeld internet, televisie, krant, tijdschrift.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
Infosessie ‘Uitgerookt?’
De kunst van het fouten maken
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Les 3: Verkeer TOETS.
HEEL VEEL SUCCES! HOI! LEUK DAT JE EEN SPREEKBEURT OVER
Met foto’s en gedichten.
Bruggen bouwen, is elkaar vertrouwen.
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
Je staat op het punt een wonderlijke [ zeer, zeer hoge snelweg te bekijken ] in Bolivia, Zuid Amerika. Stremnaya Road heeft als bijnaam “De weg des doods”
Hoe gaat het verder na Bethel?
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Samenwerken.
Online filmpjes maken. (
Online filmpjes maken. (
Wat een waarheid schuilen er in deze woorden
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
LST-RulesGame A B C G H I D E F START Finish.
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
Social media.
INHOUD 1. Ons idee 1.1 Waar kan het worden toegepast? 1.2 Hoe werkt het? 1.3 Welke materialen worden er gebruikt? 2.Berekeningen 2.1 Hoeveel kost het?
Opdracht: ga voor het bord staan en houd de houtjes vast. Hou je handen zo ver mogelijk uit elkaar en ontdek wat jou spanwijdte is.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
NU BURGERSCHAP 3/4 Project online 2Reclame: daar trap jij toch niet in? Voeg hier je commercial in: Invoegen > Video > Onlinevideo. Lukt dat niet? Geef.
Ontdekkingen in de zomer
Jongens en meisjes …verschillende rollen
Transcript van de presentatie:

Project week 1 Foto’s van reclame onderweg Anita Meulenbroeks 11 november 2009

Goede reclame  Ik vind dit een goede manier van reclame maken omdat er veel mensen zijn die de reclame in bushokjes bekijken. Mensen die in de bus zitten, die in de auto zitten of die gewoon wachten op de bus bekijken deze advertenties ook vaak.  Ik vind dit een goede manier van reclame maken omdat het duidelijk is en op een centraal punt hangt. Veel mensen zitten lang in de trein of bus en als ze dit bord zien zullen ze al snel een krantje mee pakken.

Goede reclame  Ik vind dat dit een goede manier is van reclame maken omdat het er heel erg verleidelijk uitziet. In dit tentje hangen overal plaatjes van lekkere dingen. Het is een herkenbaar tentje. Ook de bekers etc. Die ze gebruiken zijn erg herkenbaar.  Ik vind dat dit een goede manier is van reclame maken omdat het een heel groot bereik heeft. Zelfs vanuit de snelweg zullen mensen de bekende gele M zien en denken aan de Mac Donalds.

Slechte reclame  Ik vind dat dit een slechte manier is van reclame maken omdat ik denk dat mensen vooral naar dit bord gaan om de weg te zoeken, voor de rest zullen ze zich niet echt bezig houden met bijv. De Gamma of Morres wonen.  Ik vind dat dit een slechte manier is van reclame maken omdat het erg onduidelijk is. Het bord hangt hier totaal niet op zijn plaats. Bijna niemand zal het zien hangen omdat het zo hoog hangt, ook worden deze kranten hier niet in de buurt verkocht.

Goede en slechte reclame  Ik vind dit een goede vorm van reclame, maar het staat op de verkeerde plek. De machines zijn groot en geven licht dus vallen wel op, maar ze staan zo ver in een hoekje verstopt dat ze niet meer opvallen.l  Ik vind dit een goede vorm van reclame, maar het kan gevaarlijk zijn in het verkeer. Toch heeft het ook wel weer iets om er een gemaakte auto neer te leggen zoals op het plaatje in het echt gebeurd. Mensen zullen deze reclame zeker onthouden

Goede en slechte reclame  Ik vind dit een goede vorm van reclame omdat iedereen die zo een tas koopt meteen reclame maakt voor dit merk. Het nadeel hiervan is dat de gebruiker altijd geassocieerd wordt met het merk.  Dit is een goede vorm van reclame omdat het overal rondrijdt, en dus door veel mensen wordt gezien. Het nadeel hiervan is dat als de chauffeur assiociaal rijdt, deze geassocieerd wordt met het merk.

Goede en slechte reclame  Ook dit vind ik een mooie vorm van reclame, alleen zit het nu heel dicht op elkaar met heel veel dezelfde posters waardoor het voor mij een negatief effect heeft.  Dit vind ik een mooie vorm van reclame, lekker simpel en toch effectief.