Time Warp.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Advertisements

Ontwikkeling van toeristengebieden
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Rekenland vliegreis BERGMANS
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
Gemaakt door Mylene rodenburg
Liliane de Voogd CO1K, fontys ACI Mei 2013 QDAY FESTIVAL 2013/KINGSDAY APRIL, AMSTERDAM.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
voor de zomervakantie tot
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
EMEG-lijst onderdeel: Evenement bezoekers Presentatie: Q-Base 2012 ( DE ) Naam: Jarno Pijpers Een woordje vooraf  Eerste onderdeel uit de EMEG-lijst.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
De EMEG-lijst: BreakFest, Landgraaf. In dit deel van mijn EMEG-(oriëntatie)lijst ben ik opzoek gegaan naar de succesfactoren van het 1-daags festival.
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Verdienmodel Hrieps festival
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
Bosch Young Talent Show
Uitgaan en middelengebruik
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Mijn buurman uit België kwam om ca uur op de koffie.
De schaal Hoe bereken je die?.
W IJKFEEST 2012 Het supergezelligste feest van Keijzershof.
Wie is de baas over mijn zakgeld? Bewerkt door Pierre, Jordi, Laurent en Dieter Les 2.
Mijn buurman uit Belgie kwam om ca uur op de koffie.
Een bakje kwark kost € 1,27. Hoeveel kosten vijf bakjes? 5 x € 1,27 = 5 x € 1,00 = € 5,00 5 x € 0,20 = € 1,00 5 x € 0,07 = € 0, € 6,35 Een.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
GLOW 2011 Eindhoven, november GLOW 2011 Eindhoven is de “lichtstad”. Eindhoven is “design”. Die twee komen samen in het jaarlijkse GLOW festival.
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
Hoofdstuk 6 Grafieken en formules
Leven na de dood.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
Dancetour Breda 19 mei 2013.
Gerard Ekdom in poppodium 013, Tilburg
What? Bezoek een festival van minimaal 5000 bezoekers en minimaal 3 podia. Why? Maak een beknopte SWOT en geef 3 adviezen.
Jodelahihi Het grootste najaarsfeest van het zuiden! Van 12 t/m 17 oktober staat de binnenstad van Sittard voor de achtste keer op zijn kop! Trek dirndl.
Finish giro d'italia Middelburg Bezoek aan een sportief evenement.
Amsterdam Dance Event Ryan Marciano & Sunnery James
De burgemeester van Bern is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaaken, die „zijn“ stad beheersen. Alles wordt.
BAVARIA ZO. FESTIVAL 22 september Wie? Wat? Waar?  Bavaria presenteert 1 e editie Zo. Festival 2012  Lieshout 22 september 2012  Meer dan 3000.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
3FM Serious Request.
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Even genieten van mooie muziek….
De inhoudsopgave Waarom dit onderwerp De geschiedenis Openingstijden
Optreden Why We Fight Kijkje achter de schermen, Event.
De rode duif De burgemeester van Utrecht is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaken, die „zijn“ stad beheersen.
Tomorrowland Jack straatman IT15AMO1A.
Evenementen en middelengebruik Evenemeneten en middelengebruik2 Ton Snip  Middelenexpert politie Noord-Holland.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
Quiz!. Voorbeeldvraag Hoeveel is 5 x 6? Vraag 1 Ik heb 20 euro. Ik koop stiften van 5 euro. Hoeveel krijg ik terug?
Twee jaar kleinezaalkaart
Transcript van de presentatie:

Time Warp

Time Warp Grootste techno indoor-event van Nederland. Dit jaar viert het evenement haar vijfjarig jubileum. 20.000 bezoekers! Vijf verschillende area’s met een ijzersterk programma van artiesten uit binnen- en buitenland. Time Warp staat internationaal bekend om de technologische innovaties op productioneel gebied. Kaarten kosten 45 euro (ex presale fee) Het evenement duurt van 20.00 tot 07.00 uur.

Time Warp

Time Warp Official Aftermovie Time Warp 2012 http://youtu.be/f2I2YJ_y-D0

Time Warp - Recencies De bezoekers van dance-evenement Time Warp in de Jaarbeurs zijn afgelopen zaterdag massaal bestolen van hun mobieltje en/of tas. Het vermoeden is dat een Roemeense bende erachter zit. Voor honderden bezoekers liep een bezoekje aan het grootschalige dancefeest Time Warp in de Utrechtse Jaarbeurs uit op een grote teleurstelling UTRECHT - De politie heeft 85 mensen aangehouden tijdens het dancefeest Time Warp in de Jaarbeurs in Utrecht. Van de arrestaties waren er 83 drugsgerelateerd. Opvallend was volgens de politie de hoeveelheid drugs die verdachten bij zich hadden, met name XTC-pillen, MDMA en GHB.

Time Warp - Recencies Time Warp Holland 2012 was een heerlijk nacht. Goed georganiseerd, goed geluid, een lijn omhoog om van te watertanden en een meer dan prettige sfeer. Wanneer mogen we weer? Heel mooi feest, net als vorig jaar. Cave was super aangekleed. Enige minpunt: wat een doolhof. Er stond enkel bij de cave aangegeven welke zaal het was, dit was vorig jaar beter geregeld. Voor de rest super!!! Hemels die visuals en aankleding in The Cave, evenals de muziek daar!! Gui Boratto . Ook lekker geknald in de Mapping. Super feest, zeer kostelijk vermaakt, indd weinig variatie in de sets, misschien volgende keer hardtechno of een andere genre erbij voegen! Op het gore bier naar alles goed georganiseerd!