Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Samen werken aan inzetbaarheid en mobiliteit 1. Grote veranderingen • Jeugdzorg heeft te maken met grote veranderingen: • Transitie • Gemeenten worden.
Advertisements

Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Demonstratie Feel the ViBe (Violence Beaten) Feel the ViBe is een project van het UMC St Radboud, Afdeling Eerstelijnsgeneeskunde,
Fred Beumer.
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Waarom Edu-gaming? Presentatie over Edu-gaming door MAD multimedia.
Juridisch gesproken Online instructieprogramma voor het ontwikkelen van juridische gespreksvaardigheden.
VIOM Vrijwilligers Inzet Op Maat
Professioneel sturen.
Regelhulp Regelhulp.nl is een digitale wegwijzer van de overheid voor iedereen die zoekt naar zorg of ondersteuning. Het webportaal bevat actuele informatie.
Provincie Limburg Workshop mentorschap 17/5/2013
LinkedIn, KennisCafe en Twitter Rens de Graaff. Inhoud LinkedIn  Algemene Info  Demo Video  Print Screen  Voordelen binnen de IC KennisCafe  Algemene.
Wat moet de internetgeneratie met een schoolboek? Geeske Steeneken “ Vanuit de school de wijk in”
Sandra Wendy Ann.
VUmc Basispresentatie
….een korte presentatie
Wie is La Fontaine? Anneke van Doorn Jolanda van der Steen
Meeting-Point OU Zwolle 12 maart 2012 Nathalie van der Hooft Van der Hooft – Coaching & Mindful Analysis.
Drs. Ingrid Holla RL. PLATO Consultancy bv. ingrid
Pilootproject ZorgTV Ervaringen en conclusies Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen 29 juni 2010.
De kracht van MySolution
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
BEDRIJFSPRESENTATIE ROSMALEN, VOORJAAR 2013 Specialist in de Test discipline © Infocon 1.
ARMOEDE =  Netwerk van sociale uitsluitingen die elkaar versterken.  Meerdere domeinen van individueel en collectief bestaan.  “Binnenkant”: kwetsuren.
De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.
Klantgericht werken, Kanalen in balans
Agenda workshop e-mentoring Vraag Inleiding e-mentoring in internationaal perspectief. Karin Vaessen, Kennispunt mentoring Introductie Skolarz, Nederlands.
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
Presentatie Flexcollege Experimenteren met flexibiliseren
Media en creativiteit module 6 Identiteit Jaar 2.
Dementievriendelijke gemeenten
Competentieontwikkeling voor OR-leden
Juridisch gesproken Online instructieprogramma voor het ontwikkelen van juridische gespreksvaardigheden.
WerkSucces Netwerk Renate van Dijken
WELKOM! Bij de Workshop “Blik op jezelf” Oftewel BLIK OP IK..!
E health binnen Ingrid van Vuuren en Petra Tamis december 2013.
Een theoretische verkenning
Liquid Internet is dé nieuwe manier van online zaken doen. © Copyright IQNOMY 2010.
Aan de slag met de BETERapp
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Stevig in de sTEIGERS een educatief coaching instrument voor kortgeschoolde medewerkers Wim vroonen
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Start SD&V Start examen SD&V Kader- en Basisberoeps Doel: structuur en overzicht [februari - mei] SportDienstverlening& Veiligheid.
Mind Us INCLUSIE Voorwoord De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) veronderstelt dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Maar hoe vanzelfsprekend.
Inspiratie Blended Learning 24 juni Interactief? Teach what you preach…
LOOPBAANSCAN MEDEWERKERS SECTOR WATERSCHAPPEN. JOUW LOOPBAAN De nieuwe cao sector waterschappen biedt kansen om jezelf verder te ontwikkelen in je loopbaan!
PBS online 60 minuten - Info: 15 min - PBSonline: 30 min
Vrijwilligersstage 2. BASISHOUDING EN CONTACT MAKEN.
Sowebatraining bovenbouw. Doel van de Sowebalessen! Het aanleren van sociaal competent gedrag en de daarbij behorende vaardigheden Het aanleren van sociale.
Time-Management Herken je tijdvreters!. Huisartspraktijk Als je als huisarts stress wilt krijgen dan moet je vooral………
Naam van de Auteur 7 januari 2008 B ETER ONDERWIJS MET DIGITAAL LEERMATERIAAL : DROOM OF WERKELIJKHEID ? Alfons ten Brummelhuis Arrangeursdag.
Fit 4 Sustainable Employability 28 oktober 2014 Sensortechnologie en duurzame inzetbaarheid Hugo Velthuijsen, Lector New Business & ICT.
Arbeidsmarktonderzoek gehandicaptenzorg
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
de docent als didactische coach
E-Health Mogelijkheden voor ergotherapie op gebied van EHealth
Beeldcommunicatie in de GGZ
Master Practitioner Coach
P I T S T O P Tijdelijke woonvoorziening voor mensen die vastlopen
Van 2.450= voor 1.995,== DISC Duurzame Inzetbaarheid Scan
Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek.
Coachtraining DOEN?! Dag 3
Eventmanager: Gerdine Teerhuis
Workshop “de coachende praktijkopleider”
Reflector Big Five Personality
Methodisch handelen Week 5 les 4. Methodisch handelen Week 5 les 4.
COACHEN MET KOEIEN +.
COACHEN MET KOEIEN +.
Transcript van de presentatie:

E-coaching e-learning en e-begeleiding. Welkom bij De PreventieCoach voor e-coaching en het e-werkplekadvies Voor organisaties die met hun tijd mee gaan Zelf leren e- coachen? E-coaching is wetenschappelijk bewezen effectiefwetenschappelijk

E-coaching e-learning en e-begeleiding. Online coaching via de electronische weg Met gebruik van ICT E-coaching met gebruik van Telefoon Twitter Whatsapp Chat SMS Bellen, mailen, delen, intensieve begeleiding van de e-coach, direct bij knelpunten in de werksituatie contact met de e-coach E-coaching is wetenschappelijk bewezen effectiefwetenschappelijk

Werkwijze e-coaching van De PreventieCoach De e-coach volgt de coachee online bij relevante werk en privé-knelpunten De e-coaching is echt persoonlijk en op maat! Met verschillende tests krijg je inzicht in je eigen denkstijl en drijfveren Besproken worden de persoonlijke en organisatie leerdoelen De e-coach werkt volgens het e-coachmodel van De PreventieCoach waarin helder de de processtappen reflectie e-coaching.de processtappen Hierdoor krijgt de coachee zicht op de fases en eigen inzet De online interactie met de e-coach is gekoppeld aan de werksituatie en kan zodoende versneld werken Intensieve online begeleiding door de e-coach | bellen | mailen | sms |chat wat je wilt Door de samen gekozen opdrachten krijgt de coachee inzicht en kan oefenen met nieuw gedrag in de nabijheid van de onlinecoach

Processtappen e-coaching

Voordelen van ecoaching voor de coachee E-coaching kan overal | in eigen vertrouwde omgeving Op eigen moment, elk tijdstip | 24/7 contact met e-coach Coachee heeft meer eigenaarschap | bepaalt de E-coaching E-coaching geeft meer ontspanning | in eigen tempo Schrijven en teruglezen op het moment dat het uitkomt De anonimiteit biedt veiligheid en meer openheid E-coaching geeft inzicht | ordent gedachten |verheldert Coachee is bewust van fases in het e-coachproces E-coaching zelfmanagement motiveert | bekrachtigt

Voordelen van ecoaching voor de werkgever Reistijd is niet meer nodig | milieuvriendelijk | kosten lager E-coachen is bewezen effectief Coachee koppelt terug aan werkgever en is zich bewust van fases in het e-coachproces E-coaching zelfmanagement motiveert | bekrachtigt

Digitale verslaglegging als naslagwerk Flexibel en efficiënt op eigen moment en plek Het moment van reageren bepaal jezelf Tijd voor reflectie en verdieping Voordelen van ecoaching voor de coach

Effecten online coachproces Doelgericht Ordening van gedachten & gevoelens, behoeftes Inzicht in relaties en patronen Bewustwording Vergroting van zelfinzicht Versterking van zelfreflectie Actieve zelfmanagement Gedragsverandering op coachdoelen Vergroting van zelfvertrouwen in eigen kunnen Meer eigenaarschap

Effectonderzoek wetenschappelijk bewijs wetenschappelijk Meer weten?