De verwachtingen Voor- en achteraf. De verwachtingen vooraf Heel groot Heel druk Goed geluid Ruim aantal wc’s Genoeg kassa’s voor munten Veel eettenten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evolutie! Inhoudsopgave: 1. Evolutie diersoorten en de mens.
Advertisements

De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Groepje: Alissa Beijdorff Mark Aarden Maurice America Brad Bijtjes
3.1 Bij het maken van vragen moet je letten op:
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Middeleeuwse steden H5 par. 5.3.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
 Linkin Park is een band die zich slim oriënteert op de markt, ze zijn niet voor niets een van de grootste bands op dit moment.  Ze zijn van een vuige.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
BEZOEK EEN TV-PROGRAMMA Take me out. Algemeen Datingprogramma 30 dames 1 man Dames moeten de man in verschillende rondes wegdrukken of houden als ze met.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Het oude Griekenland.
Paragraaf 3.5 Pompeii.
Wat moet je leren voor het PW Heel hoofdstuk 4 Oefentoets Rekentrainer! Samenvatting einde van het hoofdstuk in leerwerkboek.
Glow.
Glow.
Op vrijdag 1 oktober aten we hutspot. Het was erg gezellig in de klas.
Scrooge, de musical.
Workshop: Begrijpend lezen
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
Annie The Musical.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Bell X1 in de Amstelkerk. Wat zijn de verwachtingen voroaf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil tussen deze twee?
Presentatie studiecoaching
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Zeep fabriek Jeroen Sharon Wendy Dennis 3DC. Introductie thema 1 Als eerst hadden we het idee om een hele hoge toren te maken; heel erg modern met glas.
Hoe ziet het weeshuis er uit?
Presentatie SWPBS-team Donderdag 17 maart 2011 Manfred- Reinald – Marian – Ed – Geerte – Magda - Marjan.

Kindertehuis in Ghana.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Orde uit Chaos Symposium Centraal Bureau voor de Statistiek 14 maart 2013.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
B EZOEK EEN GOEDE DOELEN EVENEMENT Werk minimaal 4 uur actief mee.
Scholen in Zuid-Afrika
Hoofdstuk 4 Multimediatechnologie. Geluid Goed geluid niet opgemerkt / slecht geluid onverteerbaar Te weinig aandacht voor geluid Het geluid maakt wel.
Brabantse Bromfiets Beurs. Wat stelde het voor Beurs voor sleutelaars Beurs voor verzamelaars Bijeenkomst van vrienden Rommelmarkt Georganiseerd zooitje.
Wat was je verwachting vooraf?  Veel vechten, vechten staat centraal  Grafisch niet heel erg spectaculair  Een vage verhaallijn  Verslavend  Onduidelijk.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
ROEL LAFEBER SANDER MAGER CE2A Call of Duty Modern Warfare 3.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 6 Hoe ziet jouw product eruit?
Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 4 Waar is het gat in de markt?
Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 5 Het ondernemersplan.
2 Vier stellingen; Rode duim; Groene duim, 3 Stelling 1 Je stuurt via Snapchat een foto van jezelf met weinig kleren aan. Je vriend(in) slaat die foto.
Hoofdstuk 3 Internationaliseringstheorieën.  Het belang van locatievariabelen bij beslissingen over investeringen in het buitenland.  3 voorwaarden:
Kim Huiser B-MMC4-1A Marketing en Communicatie
Excursie HNY & Fenixloods
Het is vandaag Girlsday!
Veiligheid in het verkeer
Sesamstraat Part II Erin..... Eruit......
Het is vandaag Girlsday!
Transcript van de presentatie:

De verwachtingen Voor- en achteraf

De verwachtingen vooraf Heel groot Heel druk Goed geluid Ruim aantal wc’s Genoeg kassa’s voor munten Veel eettenten Veel dranktenten Markt met kraampjes ( bandshirts, cd’s etc.)

Hoe was het achteraf? Druk Goed geluid Weinig ( dames) wc’s Weinig ruimte op het terrein Weinig kassa’s om munten te halen Veel eettenten Te weinig dranktenten, erg druk Geen bereik met mobiele telefoon

Het verschil Niet genoeg (dames) wc’s Te weinig kassa’s om munten te halen Te weinig dranktenten, erg druk Terrein te klein opgesteld Geen bereik moet mobiele telefoon

Hoe zag het eruit? Filmpje Fortarock XL Filmpje Fortarock XL

Maar het was wel gezellig!