Handleiding GSM-deurbel

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik ben zeker dat je dat nog niet (allemaal ) wist!!!!!!!! Er zijn enkele handelingen die je met je Gsm kan doen in noodgevallen. Heel handig om te weten.
Advertisements

Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
MUSITEL SIMBOX GSM gateway voor
De werking van de telefoon
Gebruik van Recip-e in Farmad-TWIN
Bijeenkomst Senioren Veiligheid 27 februari 2014
De wisselschakeling..
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
XELION HOSTED PHONE SYSTEM
Themabijeenkomst Pesten
Simon van der Burg productmanager “domotica” Agenda domotica + modern hang- en sluitwerk wat is domotica? toelichting producten en toepassingen maatschappelijke.
Kindermoment.
FOD Binnenlandse Zaken
Brainport 2020 Gamaakt door: Quincy wezenberg Danique sabel Joris koolen.
Zwangerschapstest.
Stomme hond. Zelf Klikken Een slager is druk aan het werk in zijn winkel. Hij merkt dat er een hond in de winkel zit en jaagt die weg. Enkele minuten.
Vrij..……..Motorrijden………. dus onbereikbaar voor de baas? Dat wordt nu verleden tijd!
Net.Console Gebruikers handleiding.
De mobiele telefoon en de fax Informatie over de verschillende communicatiemiddelen Richtje Meulenaar 5v3.
Toepassing in woningen Johanniterveld
Ontgoocheld kijkt de chef op zijn uurwerk en beseft dat zijn bediende niet op tijd zal komen met het rapport voor de vergadering die op punt staat te beginnen.
Ontgoocheld kijkt de chef op zijn uurwerk en beseft dat zijn bediende niet op tijd zal komen met het rapport voor de vergadering die op punt staat te.
proces TIC ... een paar voorbeelden...
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
Creatie van « Cheyenne » Muziek: « When a man loves a woman »
‘Heilig mijn naam,’ zegt de HEER het 3 e gebod zondag 36 en 37.
Even duwen. Lig ik vannacht heerlijk te slapen, wordt er om 4 uur flink op de deur gebonkt en aangebeld.
Geloven, waarom zou je? Mijn leven zit zo al best vol!
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
C3 Animatie-Demo C3 Beeldbellen Business. Animaties van enkele situaties in bibliotheken Live 1 op 1 beeldbellen (1) Doorschakelen met ruggespraak (2)
Copyright © 2005 AICN Automatisering - Presentatie Virtueel Boeken (4.0) Vanaf de website van de recreatieonderneming kiest de gast voor ‘online boeken’.
Het maken van een spreekbeurt
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Ik doe mijn presentatie over…
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Groningse voic .
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Deltion College Engels A1 Spreken/Presentaties[Edu/002] thema: Welcome… can-do : kan een korte, vooraf geoefende mededeling doen aan een groep © Anne Beeker.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
De apotheek de bezoeker het bedrijf de camera hetzelfde de supermarktde telefoon kosten het product het huiswerk de machine de fabriek.
Het verschil tussen telefoon en . Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan.
INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 2. Inleiding 2. Wat is de GSM-Deurbel
GSM deurbel Het product.
stap 1 * Draadloze netwerkkaart installeren * Een van de belangrijkste benodigdheden voor het kunnen ontvangen van draadloos internet is een draadloze.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten.
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Geschiedenis. Van de Telecommunicatie.
Referentiekorting MLM. Wist je dat als je de referentiekorting op de juiste manier gebruikt je ONGELIMITEERD aantal leads (lees: klanten) kan genereren?...
Bewonerscommunicatie Ilse van den Berg, dinsdag 13 oktober 2015.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Groningse voic .
Welkom.
Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…
Voortgang. Mijn voortgang in python Binaire getallen De computer gebruikt binaire getallen om alles te doen. Het is de taal waarin de computer praat.
Ambulance.
Innovaties in de Zorg. Innovaties in de Zorg Waar gaan we het over hebben? Wat is het Huis van Morgen? Dementie en hulpmiddelen, gaat dat samen? Waarom.
“Maar het huis blijft staan, want het is stevig gebouwd.”
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
volgende bladzijde terug
Opstarten computer voor DWF
Betalen met je smartphone
Transcript van de presentatie:

Handleiding GSM-deurbel

Wat is een GSM deurbel? De naam zegt het al: je kan via je mobiele telefoon een bezoeker die voor de deur van je huis of kantoor staat te woord staan en eventueel binnenlaten. De bezoeker belt aan bij de intercom, de intercom geeft een signaal aan de GSM-deurbel. De GSM-deurbel belt het nummer dat in het display staat geprogrammeerd. De bewoner neemt op en staat de bezoeker te woord. De bewoner kan, door een pincode in te toetsen op zijn telefoon, de bezoeker van afstand binnen laten. Handig voor ondernemers die veel onderweg zijn, voor zorgmedewerkers en voor particulieren die liever niet een sleutel onder de mat leggen Ben je niet thuis of onderweg naar kantoor, maar wil je toch iemand binnenlaten? Dit kan met een GSM-deurbel.

Verbinding-beller en ontvanger Wanneer een bezoeker aanbelt, klinkt als gebruikelijk een traditionele bel. Vervolgens wordt verbinding gemaakt met de mobiele telefoon van de bewoner zonder dat de bezoeker dat weet. Op het scherm van de telefoon verschijnt ‘voordeur thuis’. De bewoner neemt op en kan de bezoeker te woord staan. Als het nodig is, kan de bewoner door het intoetsen van een pincode de voordeur ontgrendelen. Het productconcept is simpel, doelgericht en stand-alone. Het maakt gebruik van technologieën die nu werken en nu geaccepteerd zijn. Het systeem bestaat uit een intercom, een elektronisch slot en een kastje dat in de meterkast wordt geïnstalleerd.

Onderdelen Het systeem bestaat uit vier onderdelen: 1. Een intercom. 2. De GSM-deurbel. 3. Een electronisch aanstuurbaar slot/hek/ etc. 4.Een simkaart voor de GSM-deurbel.

Stap 1 Stap 1: Er wordt aangebeld op de intercom. Er gaat gewoon een normale bel af.  

Stap 2: U wordt gebeld door uw voordeur.

Stap 3 Stap 3: U neemt op en spreek de persoon aan via uw mobiel en de intercom.

Stap 4  Stap 4: U kan via uw eigen persoonlijke code de persoon binnen laten via uw telefoon

Stap 5 Stap 5: De voordeur ontgrendeld automatisch. De persoon kan naar binnen.