First Jaarrekeningen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Vakstudie in het nieuwe concept van Kluwer. Het nieuwe concept van Kluwer  Alle informatie geïntegreerd en niet langer beperkt tot 1 uitgave  Online.
Advertisements

Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.
1. Snel de datum van vandaag invoeren?
- Administratie - Analyse - Actie -
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Klik op de app om de e-learningapplicatie te starten.
Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klanteninformatie Uitgebreide en degelijke informatie over Klanten en Leveranciers vormt voor elk zichzelf respecterend boekhoudpakket de hoeksteen van.
Programma 10u: Deel 1 – Praktische tips door Ninnin Michaël
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Unieke eigenschappen Cliënt specifieke, online toepassing Invulling van het “proof me”-beleid van de AFM Modulaire opbouw De controleklant kan zelf (zoveel.
PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.
Orde en structuur in de schooladministratie
Handleiding TURBOCASH
First! Quick demo tour.
Het oog wil oog wat. Kijk ook op
Procesintegratie staat voorop!
Website Usability.
Digitale Bibliotheek Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
MS Dynamics CRM: Werken met dashboards en grafieken Yannick Nauwelaerts.
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Opdracht 3 Spironello Hélène Een geslaagde campagne plannen.
Samenhang taxonomie XBRL-NL met Auditfile en Winstaangifte
TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Daarna verspreidde.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
 Verslaglegging Wat is de bedoeling en hoe werkt het? Vragen en opmerkingen van het team  Rapporten invullen (herh.) - Rapporten individueel controleren.
Van boekhouder naar BoekMeester!
Welkom bij de automatische Salarisbepaler
Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op volgende pagina om de handleiding te starten. 1.Navigatie op de homepaginaNavigatie op.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Sociological Abstracts Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
GSM deurbel Het product.
Hoe kan ik mijn persoonlijke instellingen in Digitale Bibliotheek bewaren In deze presentatie wordt voor twee onderdelen getoond hoe u dit kunt doen 1.
UW S3 SCANNER SYNCHRONISEREN. Uw Scanner synchroniseren betekent: De gegevens van de scans die u uitgevoerd hebt met uw Scanner versturen naar de wereldwijde.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant Microsoft Office 2013 Powerpoint.
Windows 10 - edge woensdag 6 januari Automatische installatie Windows 10 Windows 7 / Windows 8.1 Vanaf januari 2016 wordt Windows 10 geïnstalleerd.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Wat is een Back-up Wat is synchroniseren Wat is een kopie maken Vragen vooraf.
USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan.
Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering)
Informatie over Vanzelfsprekend voor een deelnemer en/of naastbetrokkene bij een zorgboerderij.
Instructiekaart SpoorWeb
Downloaden en opslaan = bestanden van een computer op afstand overdragen naar uw eigen computer Software = Programma’s die u op uw PC kunt uitvoeren (gratis.
Inspectielijst in Ketenregister
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Instructiekaart SpoorWeb
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Gegevensaanlevering ODIN4
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Gebruikerstraining Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Klik op “Validatie invoeren”
Handleiding NODR Schade App
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Landenprinterbon in Ketenregister
De WAKOSTA?! – APP De wegwijzer in jouw budget.
Roberto Tamburello Vicepresident Contoso Pharmaceuticals
Transcript van de presentatie:

First Jaarrekeningen

Importeren XBRL-bestand U kunt XBRL-bestanden eenvoudig in First importeren. First maakt dan automatisch een dossier, boekjaar en rapport aan. Zo kan u zeer vlot overschakelen van een ander jaarrekeningenpakket naar First!

Dossierstructuur U krijgt een duidelijk overzicht van de dossiers met bijhorende boekjaren en rapporten

Navigatie Hyperlinks tussen de gerelateerde rubrieken Opzoeken via code NBB Boomstructuur Tabbladen

Proef- en saldibalans importeren U kan uw proef- en saldibalans vanuit de meeste boekhoudpakketten importeren Zo bespaart u heel wat tijd bij het opstellen van uw jaarrekening!

Controles uitvoeren Met één druk op de knop voert First alle verplichte controles uit, alsook bijkomende en vennootschapsrechtelijke controles!

Overzicht van de controles Elke controle wordt kort en begrijpelijk weergegeven U krijgt een handig overzicht van de verschillende controles Via de hyperlinks navigeert u snel naar de relevante rubriek in de jaarrekening

Neerleggen op papier of als pdf U kan de jaarrekening afdrukken in het Nederlands, Frans (Lite-versie), Duits en Engels (Pro-versie) Kies ervoor om enkel de ingevulde secties of de hele jaarrekening af te drukken U kan de namen en de hoedanigheden van de ondertekenaars invullen Met het controlegetal bent u er zeker van dat de afdruk en het XBRL-bestand identiek zijn!

Digitale neerlegging (XBRL) U kan zelf kiezen waar en onder welke naam u het bestand opslaat Met één druk op de knop maakt u een XBRL-bestand aan en worden de verplichte controles nogmaals uitgevoerd!

Financiële analyse In First Pro kan u een financiële analyse uitvoeren over maximaal 5 verschillende boekjaren

Financiële Analyse (2) U kan zelf kiezen welke onderdelen u wilt opnemen in de ratioanalyse U kan de ratioanalyse personaliseren door uw eigen logo en naam in te voeren

Financiële Analyse (3)

Interne balans U kan vanuit First de interne balans afdrukken. Zo kan u 5 jaar met elkaar vergelijken!