Green Farming Kenya Programma informatie Introductie Green Farming Kenya is een programma voor Nederlandse tuinbouw toeleveranciers die actief zijn in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Logo Gemeente Laat Kracht en Pracht van (lokale) Sport zien! Datum 2012 Presentatie Sprekers:
Advertisements

Wonen, werken en zorgen 50plus de financiële aspecten.
Hoe duurzaamheid inbouwen in je project.
Knelpunten Korte Keten initiatieven in Vlaanderen 22 oktober 2010 Ann Detelder.
Groot Composiet II Houtkoolschets Europa investeert in uw toekomst uit het Europese fonds voor regionale ontwikkeling II.
DÉ PORTAL VOOR ISOLEREND NEDERLAND
Werkgroep Lokale Belangenbehartiging. Lokale belangenbehartiging op gemeentelijk niveau Inkomen, Mobiliteit, Welzijn, Wonen en Zorg  Resultaat VBOB –
Gratis computerinitiatie in uw buurt BLMvzw Digidak | Evence Coppéelaan 91| 3600 Genk blmgenk.be | |
Markten in het zuiden Waar begin je ?. De eerste vragen •Wat is de lokale vraag ? Zijn alle groepen hierbij betrokken (m/v; GO/NGO/bedrijven etc) •Wat.
• Branchevereniging voor zonne-energie – Bedrijven en organisaties actief in zonnewarmte en/of zonnestroom – Opgericht 1984 – 100 leden en groeiend • Doel:
De inhoud en invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) DATUM1 december 2005 PLAATSNISB Bewegen als levenslange uitdaging.
HOOFDSTUK 12 HANDEL EN MARKETING
Stichting Dijk van een Kust
Duurzaam Drimmelen Duurzaam Betaalbaar Lokaal Lokaal samenwerken aan een duurzame toekomst Inspiratie-avond Made Welkom op BS De Lage Weide 20 juni 2012.
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
EVO EVO brengt alles samen.
HoekscheWaardDuurzaam
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
1 European Union Regional Policy – Employment, Social Affairs and Inclusion EUROPEES SOCIAAL FONDS OPERATIONEEL PROGRAMMA Disclaimer: deze info.
Bloeiende clusters Energie Landschappen in een hoogwaardig landschap
Het innovatiemodel van IMEC
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Woonservice wijken KLANKBORDGROEP Donderdag 20 juni 2013 AANVANG 13:30 UUR RECREATIERUIMTE.
1 Cloud Computing & SaaS boodschap and werkgroep Educatie & PR February © EuroCloud –
Economie, Beleid en Duurzaamheid
Take Care Project: Gezondheidstaalgids voor migranten periode: 1 november oktober 2014.
Startbijeenkomst Fietscommunity 2 juli Agenda uur: Welkom uur: ‘The role of the bicycle as an egress and access mode for multimodal.
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
Marketing theorie Week 1 To do Opzet & doelstellingen periode 1 Onderwerp week 1.
Ir. Joël Vandamme Europese Commissie DG Landbouw en Plattelandsontwikkeling Brussel – EP – 1 december 2009 Energie & Duurzaamheid vanuit het perspectief.
Instellingssubsidies: basisactiviteiten kerntaken
ICT – POWERPOINT OEFENING 2 Fevlado Federatie van Vlaamse DovenOrganisaties (vzw)
Erbeterdezaak.nl Inleiding duurzaamheid Duurzaamheid = Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen = Sustainability © de vries business consultancy, 2008.
© de vries business consultancy, 2008
PBO Platform Belangenbehartiging Ondernemersverenigingen presentatie adviesraad OF 31 januari 2011.
Business Marketing Management
Unieke samenwerking OMI en mobiele operators Sms9009: Eenvoudig per sms naar internet op mobiel.
Evenementencommissie RCU Zwolle
BZW Begeleiding bij Zelfstandig Wonen, Trajectbegeleiding, Werk en Dagbesteding bij Mind-Up PRESENTATIE.
Het bacheloreindproject (BEP) 1BT04 / 1GT04
International Business Adviser
Landelijk Expertisecentrum Transportveiligheid
Aanvraag transformatie- en innovatieplannen SW-bedrijf
Powered by CheckMarket Resultaten Vmbo-project Breda On Stage Subsidiënten VMBO Breda On Stage.
Faculteit Economie en Management. FEM Smart Business Center Van lerende organisaties naar lerende combinaties April 2015.
Voorlichting Systeemintegratie Samen innoveren voor een duurzame én betrouwbare energievoorziening Utrecht, 6 juli 2015 Jörg Gigler.
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
Greenfee4you Een innovatief klant relatie programma voor “ Uw Organisatie “
3 t/m 14 oktober Inhoud  Alert Online 2016  Thema  Communicatie en Onderzoek  Hoe meedoen?
De Nederlandse economie : vergroening en beleid EWI Focus op 7 september 2011 te Brussel Foppe de Haan.
Nationaal Hockeycongres 25 januari 2014 WORKSHOP SPONSORWERVING DANNY DE GRAAF.
Wat hebben wij te bieden? Jörg Gigler 6 juni 2014 Werkconferentie TKI Gas ‘Over de grens met gas’
Subsidie Sociale innovatie en vitale bedrijven VAPRO Subsidieadvies.
>> Als het gaat om innovatie Agentschap NL Robert van Haaften Innovatieadviseur Masterclass High Growth Forum 10 juni 2013 Willem-Jeroen Stevens CEO Transparent.
Matching ideals stichting laluz & logo IO invoegen!! Contactgegevens account manager.
Decentralisatie jeugdzorg: Transitie en Transformatie Klankbordgroepen Maandag 13 februari 2012.
>> Als het gaat om internationaal ondernemen en samenwerken Kansen in China voor Nederlandse bedrijven: Exporteren en investeren in China NL EVD Internationaal.
Een groep maatschappelijke organisaties hebben samen met het Rijk de handen ineen geslagen om waar mogelijk versnelling te realiseren Deze ‘RACE’ coalitie.
Content coach Schrijven voor het web 15 oktober 2009.
Maatschappelijk Plein
RecomFarm Van decommissioning toT sea-farming RecomFarm
HISWA Certified Jachtservice bedrijf
Financiering Onderneming
Starten met Internationaal Ondernemen
Inleiders: Bart Muller Paul Eijgendaal
KVK van fysiek Naar DIGITAAL Presentatie ECGroningen, 9 oktober 2018.
GLASTUINBOUW IN BEELD Hier volgen enkele algemene sheets + film met de ambities en cijfers van de glastuinbouw om het kader te schetsen.
Sponsorpakket BouwKennis Jaarbijeenkomst 2014
Customer service & Relatiemanagement
Transcript van de presentatie:

Green Farming Kenya Programma informatie Introductie Green Farming Kenya is een programma voor Nederlandse tuinbouw toeleveranciers die actief zijn in de export van goederen, diensten, kennis en advisering op de Keniaanse markt. Het doel van het programma is om door middel van gezamenlijk optreden de export van Nederlands product te bevorderen en het marktaandeel van de Nederlandse toeleverende sector op de Keniaanse markt te vergroten. Daarnaast richt het programma zich op het intensiveren van de samenwerking tussen de Nederlandse leden en Keniaanse bedrijven en organisaties op gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie. Het programma wordt gecoördineerd door branche organisatie AVAG and DLV Plant en ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken, het Ministerie van LNV. Het cluster van bedrijven wordt versterkt door de deelname van Wageningen UR op gebied van onderzoek. Contact Green Farming Kenya via DLV Plant - T E - Programma pijlers Twee belangrijke pijlers in het programma zijn  Holland Branding: demonstreren van de mogelijkheden en voordelen van het toepassen van hoogwaardige tuinbouw gerelateerde producten en diensten vanuit Nederland in Kenia  Ontwikkeling van duurzame productie systemen in samenwerking met lokale partners die zowel duurzaam zijn op economisch vlak als voor het milieu, maatschappelijk verantwoord zijn en aangepast aan de Keniaanse condities. Inhoud van het programma Green Farming Kenya heeft een budget om in de periode juli 2010 tot juli 2013 een breed scala aan activiteiten te organiseren ter promotie van de Nederlandse tuinbouwtoeleveranciers op de Keniaanse markt. Activiteiten zijn:  Uitvoeren van informatie studies op gebied van o.a. markt, technologie, logistiek, juridisch, fiscaal of milieu gebied  Organiseren van gezamenlijke beursdeelname, beursbezoeken en presentaties in zowel Nederland als Kenia  Organiseren van seminars op gebied van o.a. technologie, duurzaamheid en samenwerken in Nederland en Kenia  Inhuren van lokale adviseurs  Opzetten van een demonstratieproject waarin de mogelijkheden en voordelen van het toepassen van hoogwaardige tuinbouw gerelateerde producten en diensten vanuit Nederland worden gedemonstreerd  Organiseren van inkomende en uitgaande handelsmissies voor Keniaanse of Nederlandse partijen Naast de business-to-business activiteiten zullen er in de loop van het programma ook activiteiten worden opgestart op government-to-government vlak. Hierbij zullen economische diplomatie, kennisuitwisseling, capaciteitsopbouw en de samenwerking op overheidsniveau de belangrijkste onderdelen vormen.

Contact Green Farming via DLV Plant - T E - Lid worden van Green Farming Kenya Hieronder vindt u in het kort een overzicht van wat het programma u en uw bedrijf kan bieden:  Leden van Green Farming Kenya worden geïnformeerd over de activiteiten van het programma en kunnen deelnemen aan voor hen relevante onderdelen van het programma  Als lid wordt u op de hoogte gehouden van activiteiten en ontwikkelingen die gerelateerd zijn aan de Keniaanse tuinbouwsector  Via het netwerk aan contacten van Green Farming Kenya kunt u eenvoudig in contact komen met Keniaanse bedrijven en (overheids)organisaties  Lidmaatschap geeft recht op toegang tot de besloten gedeelten van de website. Na verwerking van uw aanmelding ontvangt u een toegangscode zodra deze module on-line is  Leden kunnen middels bijwonen van ledenbijeenkomsten hun ideeën t.a.v. het programma inbrengen. Voor elk programmajaar wordt een nieuw jaarplan uitgewerkt waarin de inbreng van de leden wordt verwerkt  Bedrijven die lid worden van het programma zullen in nagenoeg alle Green Farming Kenya activiteiten worden gepromoot. Dit gebeurt op de website met een directe link naar de bedrijfswebsite en d.m.v. het ledenleaflet met naam, contactgegevens, logo en korte bedrijfsbeschrijving van de leden tijdens presentaties, op beursbezoeken, handelmissies en seminars. U kunt als bedrijf lid worden van Green Farming Kenya door het invullen en ondertekenen van het lidmaatschapsformulier van het programma.  De kosten van het lidmaatschap bedragen € 2500 in het eerste jaar.  Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd tot het einde van het programma. Er is een jaarlijkse mogelijkheid tot opzegging met een opzegtermijn van 3 maanden.  De programmajaren lopen van 1 juli tot 1juli, startende in 2010 and eindigend in  Bij inschrijving en voldoen van de lidmaatschapscontributie stemmen leden automatisch in met de voorwaarden van het lidmaatschap. Deze voorwaarden worden uitgewerkt in een samenwerkingscode. Thema’s binnen het programma De activiteiten op het vlak van business-to-business en government-to-government zullen worden georganiseerd binnen de 5 hoofdthema’s van het programma waarbij binnen elk thema een groep leden actief kan zijn. De 5 thema’s van het programma zijn: Water Irrigatie, recirculatie, wateropslag en behandeling, substraatsystemen Gewas Teeltsystemen, gewasbescherming, IPM en uitgangsmateriaal Klimaat en Energie Klimaatscontrole en duurzame energie (zon, biomassa of aardwarmte) Naoogst en Logistiek Naoogst behandelingen, procedures, import & export, transport en ICT Onderzoek en Kennisoverdracht Studies, seminars, capaciteitsopbouw, gezamenlijk onderzoek en testen Voor vragen kunt u terecht bij DLV Plant T E I