P.J.F. Kuijpers 4 Augustus 1947 – 4 Augustus 2007

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Door: Nikki, Alexandra Emma. Maatschappelijke Stage februari-maart 2011 Wij zijn voor de stage naar Kinderboerderij de Wilgenhof gegaan. Daar hebben wij.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Louis.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Kabinet-Balkenende is niet meer. Ik vertrek net zoals een Kapitein van zijn schip het laatste uit Den Haag.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Gedachten bij het ouder worden.
Ab Kan Restaurant beheerder.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Antwoord op vraag SOPO1-4
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Geluid aan.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Dagboek van een vrouw.
Leven na de dood.
Interpreteren van data
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Rode Rozen.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Voor Aranka... Van Aart.
Mijn verjaardag..
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Jezus roept de leerlingen
K O E K J E S.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
‘Mixed up piles’.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
5 jaar geleden is ze gestorven Enkel mooie herinneringen zijn er nog je kracht en je glimlach Voor altijd in ons hart.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Transcript van de presentatie:

P.J.F. Kuijpers 4 Augustus 1947 – 4 Augustus 2007 Gefeliciteerd : 60 Jaar ! Gevonden in het archief van het oudste kind van Annie en Piet Kuijpers. Je ziet hier een klein, braaf jongetje, ja toen nog klein, maar hij zou uitgroeien tot een grote persoonlijkheid die zijn weerga niet kent. 1961 Stoere Vent met stoere Pet. Hier als 14 jarige. Met het hele gezin Kuijpers, inclusief verloofde van Henny, op vakantie naar Frankrijk. Je voelde je helemaal stoer met je pet op. 1/9

6 juli 1963. Henny treedt in het huwelijk met John Stijlen. Jij was, net als Niek Stijlen, helemaal volgens de laatste mode gekleed: strakke broekspijpen en puntschoenen. Tijdens de lunch zat je heel braaf naast de geestelijke die het huwelijk had ingezegend. Of zit daar Michel Kuijpers naast de pater? Die geestelijke was familie van Piet Kuijpers: - Henny Prein, zoon van de oudste zuster van Piet. Anna, zij was getrouwd met Geert Prein. 2/9

De Verjaardagen…. Tijdens één van de verjaardagen van ’n kind van Henny “gezellig” met je familie naast elkaar zitten in de tuin. Je vond dat altijd al gezellig en zoals je ziet ben je altijd al een dierenvriend geweest, je was dol op de hond van je jongste broer Jos. Je hebt later zelf geïnvesteerd in kippen, konijnen, honden en katten. Vroeger leken Jos en jij qua uiterlijk veel op elkaar, kijk maar naar de baardgroei en je bril. Je wilde ook altijd gefotografeerd worden met vrouwen. Hier met: Annie Kuijpers, je moeder; Joke Kuijpers, je vrouw; Sonja Kuijpers, je ex. We maken in deze bijdrage even een grote sprong. Veel is er intussen gebeurd. Jij ging in Leusden wonen en ik ging scheiden. Onze kinderen gaan hun eigen weg. Ze gaan studeren, zelfstandig op vakantie, werken, krijgen kinderen .

Rob en Michèl Die twee zoons van mij, Rob en Michèl zijn meerdere keren met vrienden bij jou op de terugreis van een zonnige vakantie in Spanje, zonder geld op zak komen slapen eten en drinken, de deur stond altijd open. Ja Peter ik, Michèl, herinner mij nog heel goed de keren dat Wout, Rob,Armando en ik in jouw zwembad met een drijvende bar aan het beesten waren. We sliepen lekker buiten onder het afdak. Ook was jij een grote steun voor mij met name tijdens mijn afstuderen aan de TU in Delft, ook daarna hebben we veel samen gedaan. Na een rustperiode hebben we de draad weer opgepakt en doen weer bepaalde zaken samen. Ik voel me daar goed bij.

1997: 50 Jaar Jouw 50ste verjaardag is groots gevierd in Frankrijk. Wat waren we nog jong 10 jaar geleden. Ik mocht daar met mijn kinderen en hun partners bij zijn. Jij had mij duidelijk gemaakt dat ik van harte welkom ben ’s zomers in Lupia. Ik heb daar het volgend jaar dankbaar gebruik van gemaakt en ben met groots vertoon onthaald op het station van Perpignan.

Lupia Je hebt een fantastisch zwembad, alleen jammer dat je watervrees en zwemangst hebt. Natuurlijk zul je dat ontkennen maar de volgende foto´s leveren het bewijs.

Zwitserland Als oudste zoon van Henny leek het mij leuk een familiereünie te organiseren in mijn woonplaats Basel in Zwitserland. Zoals al snel duidelijk werd was niet iedereen erg enthousiast, maar we hebben met de aanwezigen een heerlijk weekend gehad. Deze foto´s zijn daar een duidelijk bewijs van. Henny moest natuurlijk weer chique op de foto met haar zonnehoed. Wat we allemaal niet wisten is dat Hans er toch bij was. Hij wilde alleen niet de gehele dag met ons optrekken maar wel naast Henny staan met zijn oranje jas aan. Een aantal jaren later zijn Anna en ik op uitnodiging van jullie met onze drie kinderen een aantal dagen komen logeren. Sterker nog je hebt Anna en mij naar Barcelona gestuurd en jij hebt ´s avonds de pap voor onze twee dochters staan klaarmaken. Die Pap werd niet stijf en na 4 dagen kloppen had je een hele mooie gespierde rechterarm. Joke zat met haar voet in het gips, maar vond het geen probleem dat we er waren. Juri vond het maar wat zielig voor Joke, hij heeft het er nog steeds over. Jij houdt er van om mensen om je heen te hebben, ik heb dat ook. Is dat misschien een familietrekje!!!

Tour de France voor 10 Zo Peet, lest best en dat ben ik natuurlijk. De cabrio moest naar Frankrijk, nou dat deden jij en ik wel even. We hadden veel bekijks, ja wat wil je ook een oudere man ‘sorry’ met zo´n jonge meid, je zag ze denken, die heeft het lekker voor elkaar. Praten konden we haast niet want we reden met open dak en de wind suisde lekker. Is het misschien een idee om de volgende afspraak te maken: Over 10 jaar brengen we samen weer een auto naar Frankrijk. We kunnen nu nog niet kiezen een Austin Martin db9 of een Ferrari. Jammer dat Sjoerd er dit jaar niet bij kan zijn maar we moeten elkaar snel in Nederland ontmoeten en lekker bijkletsen.

Rob, Anna, Juri, Lara en Sanne Michèl, Jeanet, Niels, Astrid en Ruben Lieve Peter met heel veel plezier hebben wij allemaal deze bijdrage geleverd om iets extra’s te doen voor jouw 60ste verjaardag. We wensen je nog veel gezonde en gezellige jaren toe samen met jouw Joke, kinderen en kleinkinderen. Henny en haar team: Rob, Anna, Juri, Lara en Sanne Michèl, Jeanet, Niels, Astrid en Ruben Martine en Sjoerd