•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Advertisements

Pamela Anderson Met sex uispraken Muziek: Klein.
Het verhaal van de twee keien.
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Quiz Anne Frank.
IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Jeugd- en jongerenwerk
Maak een tentoonstelling
Alpe D’HuZes 2013 Timo’s Dream Team OLV Breda Silvian Diepstraten
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
Dakloos hopeloos?.
Opvoeding.
Woorden en tijd.....
Welkom bij de World Vision Quiz.
De Slippertjes.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Benzineprijs Hallo, Ik heb gehoord, dat de benzineprijs binnenkort kan komen op Euro 2,00.
‘Het podium op voor Villa Joep!
Pleegzorg.
De overstap naar het voorgezet onderwijs!
Van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle.
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
voor de zomervakantie tot
Een verhaal om te onthouden
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Amber van Iddekinge, 10 maart Presentatie werkstuk.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Onderwijs en kinderarbeid
T hema’s in deze quiz: Gezin Zorg Arbeid. Thema 1: Verschillen binnen ‘het Nederlandse gezin’
Krantenbeurt Van Ploon Vrijdag 28 oktober 2011
INSIDE OUT Het project voor de mama’s van Tilburg.
Paragraaf 3+4. Hoe kan het dat je besluit een nieuwe telefoon te kopen?  De mening van vrienden en familie  De eigen smaak en leeftijd  De financiële.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Paragraaf 11 De Japanse bezetting.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Sjakie en de chocoladefabriek
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Greet en Gerrit wonen beiden in een bejaardentehuis en hebben een relatie  met elkaar. Ze zijn beiden 98 jaar oud en aan een rolstoel gekluisterd. Elke.
Enquête.
Spreekbeurt Josefien Boonen
Gebruikerstest. Kenmerken proefpersonen 1 kind van 5 jaar uit groep 1 1 kind van 7 jaar uit groep 3 1 kind van 8 jaar uit groep 4 1 kind van 9 jaar uit.
KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld.
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Budget Challenge Workshop 2015
Een wijze les voor jullie:
Altijd online!.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? Romeinen 4:17-20 ‘t Veerlicht Raamsdonksveer.
Jong en oud.
‘Mixed up piles’.
Psychologieles 9 lesweek 9 NEARPOD
Op zoek naar antwoord.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Zaterdag 21 november 2015 Niet-leden als vrijwilligers, Een uitdaging NTB congres zaterdag 21 november 2015.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Quiz!. Voorbeeldvraag Hoeveel is 5 x 6? Vraag 1 Ik heb 20 euro. Ik koop stiften van 5 euro. Hoeveel krijg ik terug?
AA - BB.  Jan, Sofie en hun moeder zijn samen 52 jaar oud. De mama is vier keer zo oud als Sofie. En Sofie is 2 jaar ouder dan haar broertje Jan. Hoe.
Karel de grote leven en familie
Welkom! Vandaag ga ik jullie iets vertellen over kanker. De reden dat ik mijn spreekbeurt over kanker houd is dat [reden toevoegen]. [Eventueel een foto.
Transcript van de presentatie:

•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep? (wijzen naar de poster van Joep) •Wat hebben we bereikt met de Spinningevent 2009? •Overzicht van de dag: foto’s (DVD) •Vragen?

Wat is spinning? Spinning is staand of zittend fietsen op een speciale fiets, een soort hometrainer. (Foto spinfiets laten zien). Je doet het fietsen op muziek. Er wordt verschillende soorten muziek gebruikt: disco muziek, jump muziek, rock, hip/hop enz. Spinning doe je bij een sportschool. Een man of een vrouw van een sportschool geeft deze les.

Foto van een spinningfiets

Wat is spinningevent 2009 Bij het spinningevent 2009 is het de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen aan een spinningles meedoen. Er zijn totaal 100 fietsen, en de lessen duren totaal 8 uur. Je kan bijvoorbeeld zelf 8 uur lang fietsen, of je kan met 8 vrienden na elkaar 1 uurtje fietsen. Als de fiets maar 8 uur bezet is. Het spinnigevent was afgelopen weekend van 8 uur tot uur. (Poster aanwijzen).

Foto van de zaal vol met fietsen

Waarom spinningevent 2009 Het is de bedoeling om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor het goede doel. De mensen op de fiets hebben zich laten sponsoren door vrienden, familie of bedrijf. Het goede doel waarvoor we fietsen is Villa Joep.

Wat is Villa Joep? Villa Joep is opgericht door de ouders van Joep. Joep is een jongen die overleed toen hij 4,5 jaar oud was. Als hij nog had geleefd zou hij net zo oud zijn als wij.Joep had een vorm van kinderkanker. Dit heet Neuroblastoom. Deze ziekte zit in je darmen. In Nederland krijgen per jaar ongeveer 25 kinderen deze ziekte. Veel kinderen overleven dit niet. Denk bijvoorbeeld aan 5 kinderen die over willen steken, er is maar 1 kind die de overkant haalt.

De meeste kinderen zijn jonger dan 5 jaar. De ouders van Joep hebben Joep beloofd om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor onderzoek naar deze erge ziekte. Ze krijgen anders geen geld om onderzoek te laten doen hoe deze ziekte ontstaat. Of om onderzoek te doen naar een medicijn voor deze ziekte. Daarom is het heel belangrijk dat er zoveel mogelijk geld naar Villa Joep gaat.

Wat hebben we bereikt met spinningevent 2009 •Met onze sportschool hebben we die dag totaal € ,- opgehaald. •Met alle sportscholen bij elkaar is er totaal € ,52 euro opgehaald. •De cheque is uitgereikt door Daniëlle de Bruijn. Waterpoloster die Olympisch goud heeft gewonnen in Peking.

Vragen? Ik heb voor jullie een paar vragen: -Wat is spinning? -Wie heeft Villa Joep opgericht en waarom? -Hoeveel uur moest je spinnen? Zijn er nog vragen?