Bill Haley (echte naam: William John Clifton Haley) (Harlingen Park (Michigan) 6 juli 1925 – Harlingen (Texas), 9 februari 1981) was een Amerikaanse Rock-’n.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ronde (muziek, TV & Showbizzzz)
Advertisements

Muziekkwis.
Muziek: Susan Boyle Silent Night.
Wolfskinderen Gemaakt door Dorothé van der Ree Doolaard ( Trajectgroep 3) Driestar College, Gouda.
Echt gebeurd: om even over na te denken Er stond een straatmuzikant aan de ingang van metrostation "L'Enfant Plaza" in Washington DC.
Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
Diana Arbus (Nemerov) Biografie Geboren 14 maart 1923
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Laura Alleman
David Doubilet is geboren in New York in 1946, en begon te duiken toen hij amper 8 jaren oud was. Hij heeft 13 jaren lang langs de kust van New Jersey.
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
British studies Wouter Brink Raymond Pourier. Food and drink On the continent people have good food; in England people have good table manners. You can’t.
Matteüs DAN 1 DAN zal het Koninkrijk der hemelen vergeleken worden met... 2.
Next page The Shadows was een instrumentale muziekgroep, actief vanaf de jaren '50 tot begin deze eeuw. Als band legden ze de basis voor de klassieke.
Duitsland, is gekleurde land.
pater damiaan Yutan Verbelen 6de leerjaar Mater Dei Centrum
New York Sam Maintz.
Het ziekenhuisvenster.
Anne frank.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2000 Rueben Morgan/Hillsong Publishing 1/4 GOD SO LOVED THE WORLD (Rueben Morgan) 1. God so.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Historisch Overzicht: Europa en de wereld
Bastille ( gestileerd als BΔSTILLE ) zijn een Engels rock band opgericht in Londen in Ze begon als een solo project van singer- songwriter Dan Smith,
Kleding,muziek,provo en dolle mina’s!
ec en begin In Nederland wordt hard gewerkt om na de watersnood (1953)alles weer op orde te krijgen De Rotterdamse haven was toen al een en al bedrijvigheid.
De Republiek in een tijd van vorstenH4.3 Stadhouder-koning Willem III Karel II was familie van Lodewijk XIV en wilde ook een absolute koning worden Hij.
Pablo Picasso Door Jolien.
Napoleon Bonaparte Door LENKA en SOPHIA.
Adolphe sax Door Zoë.
Kunstproject over Pablo Picasso
gemaakt door: Eshan-joshua & Priya
MAX de gelukkigste hond van de wereld
CLICK THE END EINDE THE END May peace be with you EINDE Moge de vrede met jou zijn Next time I’ll present you the alphabet Volgende keer bied ik je het.
Paragraaf 3 Rock around the clock.
Zondag 8 juli 2012 Doop Feline Vernooij Heer onze God, Gij hebt de aarde tot aanzijn geroepen uit de wateren van de oervloed. Gij hebt met Uw schepping.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Diversen in hedendaagse muziek. TURF Fragment In de tijd van Tv en Internet kunnen ook ‘gewone’ mensen een gooi doen naar de sterrenstatus. In America’s.
NAH BIJ EEN KIND ONTREGELT HET HELE GEZIN…. ÉN LANG
Anne-Frank is in Duitsland geboren in Frankfurt, ze had ook een zusje die heette Margot.
Mijn museum Gemaakt door Xander.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
Adolf Hitler Door: Naomi & Boy.
Fotoalbum New-Mexico – Santa fe door Elena en Jan.
Koningin Emma H.M. Koningin Adelheid Emma Wilhelmina Theresia.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
De Amazone.
Men denkt aan foto’s maar het zijn SCHILDERIJEN !
De koning van de kikkers
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.
Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha.
Welkom in deze kerkdienst
Buddy Holly – Rave On 1:49 Buddy Holly – Listen To Me 2:26 Buddy Holly – Because I Love You 2:40 Buddy Holly – Oh Boy ! 2:05 ProCorSoft
Inhoudsopgave Inleiding Waar komt motown vandaan? Wat is Motown?
gemaakt door Ruben en Wout
Gemaakt door Emma & Hannah
POPMUZIEK ROCK & ROLL CHUCK BERRY.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Wat is geschiedenis en wat heb je eraan? § 1.3
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Seizoensthema … GRAPES Gratie Genade GUNST.
The Beatles Hallo allemaal en welkom bij mijn presentatie over de Beatles.
Gemaakt door: Thomas Mineur Klas: IT15AMO1B
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
De zanger van de Britse popband Queen, Freddie Mercury, overlijdt op 24 november 1991 aan de gevolgen van AIDS. Freddie.
Heineken in Elburg Geschiedenis van Heineken begint in Elburg.
De humor van ( ) Zijn echte naam is Samuel Clemens. Hij werd geboren in 1835 in Missouri en gestorven in 1910 na carrière als schrijver en humorist.
Jan Havickszoon Steen werd in 1625 of 1626 in Leiden geboren en ook begraven in 1679… Hij was de oudste van acht kinderen, toen heel normaal..
Piet Mondriaan Nederlandse schilder.
Michael Jackson De King of Pop
Presentatie gemaakt door: Alida
Ec en begin 60’s.
Transcript van de presentatie:

Bill Haley (echte naam: William John Clifton Haley) (Harlingen Park (Michigan) 6 juli 1925 – Harlingen (Texas), 9 februari 1981) was een Amerikaanse Rock-’n rollzanger. Hij is, samen met zijn groep Bill Haley & His Comets, vooral bekend van het nummer Rock around the Clock. Bill Haley werd als kind thuis omringd met muziek: zijn vader speelde banjo en zijn moeder speelde piano. In 1938 begon hij met optredentjes geven. Toen zong hij en speelde daar gitaar bij. Op 22-jarige leeftijd trouwde hij met Dorothy Crowe. Op 12 april 1954 nam Bill Haley met zijn band The Comets in New York het nummer Rock around the clock op. Dit was het begin van de hele rock 'n’ roll-geschiedenis. Mede door de (dans)film Rock around the Clock uit 1956, waarin Haley's nummer was opgenomen, verspreidde de rock 'n' roll zich snel over de wereld. De optredens van Bill Haley en zijn band in de jaren 1954 tot 1958 in Europa werden als sensationeel ervaren en leidden soms zelfs tot gewelddadigheden. Bill Haley was in de jaren ’70 verslaafd aan alcohol. Hij overleed in 1981 aan een hersentumor. In februari 2006 werd door de International Astronomical Union ter gelegenheid van de 25ste herdenking van Haley's sterfdag een planetoide naar hem vernoemd: Billhaley Voor de muziek

18 wav Files Downloaden *Enkel privé gebruik *Rock Around The Clock *Shake Rattle & Roll *Choo Choo Ch'Boogie *Razzle Dazzle *The Saints Rock & Roll *Burn That Candle * Joeys Song *R.O.C.K *Rip It Up *A.B.C. *Rock A Beatin Boogie * See You Later Alligator