De dode hoornlaag met respect behandelen want zij leeft.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Natuurlijk of Biologisch
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Is er leven na de dood?.
Bijbeltekst: 1 Samuël 20: 1-17
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Dr. Wilbert Linnemans Human Sense Consultation
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
De gevolgen van de zonde
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
Klik voor de volgende dia
Wat is Alpha? Alpha is een kennismaking met het Christelijk geloof die voor iedereen toegankelijk is in een ontspannen setting. Tien inhoudelijke wekelijkse.
Zonde, de grootste vijand
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Listige minnaars in de liefde
Een verhaal om te onthouden
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Levensvragen Over geluk…..
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Anne frank.
Woord van Leven December 2011.
Gedragscode Koninklijke Landmacht
Krantenbeurt Van Ploon Vrijdag 28 oktober 2011
Wij gaan op reis met ……… Lot.
Paardensport en fokbedrijf Kajutzhoeve VOF
Dit zijn de simpele bloemetjes van de spirea, die vroeg in de lente bloeien. De struik waaraan ze groeien is robuust en moet ieder jaar duchtig worden.
Genade en veroordeling
Deel II verzoening.
Johannes 9. 1 En voorbijgaande zag Hij een man, die sedert zijn geboorte blind was. 2.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Roncalli en Mas. Inhoud 1.Wat is maatschappelijke stage 2.Urenverdeling 3.Wat kun je van je stage verwachten 4.Stageplaats 5.Wat moet je zelf regelen.
Godsdienst.
Is het allemaal wel waar?
Gesprek in de laatste levensfase: taboes rondom ziekte en dood
BACTERIËN.
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Lezen: Deut. 18:9 t/m 14 Zingen : Gezang 5:8
De HEER maakt je aan het lachen Sara’s lach: 1. een verwonderde lach; 2. een aanstekelijke lach. Genesis: boek van de geboorten. God belooft ook Abram.
Hebreeën 6 : 18 t/m 20 Hebreeën 4 : 14 t/m 16 Hebreeën 10 : 19 t/m 23
Interpreteren van data
Leviticus 15:25 Wanneer bij een vrouw lange tijd bloed vloeit … dan zal zij gedurende al de tijd dat zij vloeit, onrein zijn.
Gebruik de pijltjestoetsen
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
Voor Aranka... Van Aart.
Preek Tekst: Johannes 20: 5-9.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
OP REIS IN ONZE BOEIENDE WERELD
Goedendag computerbezitter!
22 maart 2015 Zoetermeer 1. terugblik...  de relatie van Christus & de ekklesia wordt ten voorbeeld gesteld aan man & vrouw;  Hoofdschap = voorop gaan,
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Thema voor vanavond: Je ouders
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Europascouts Nederland
Kerstavond 2015 Het contrast van de twee koningen.
Wat is zonde?! Hebr.4: Nu wij dan een grote Hogepriester hebben, Die de hemelen is doorgegaan, namelijk Jezus, de Zoon van God, laten wij aan.
Zonder spieren en botten kun je niet ravotten Jacob van der Veen.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Muziek bestaat sinds de mens op de wereld is, maar de dieren, de atomen en de sterren maken ook muziek.. Karlheinz Stockhausen maar de dieren, de atomen.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Transcript van de presentatie:

De dode hoornlaag met respect behandelen want zij leeft

Wie is Henny Heuff •1976 Schoonheidsspecialiste Stivas gediplomeerd •1977 Cidesco gediplomeerd •1979 Diploma Ismakogiedocent •1979 Ismakogielessen via de Volksuniversiteit in Doetinchem •1984 Oprichting Nederlandse Anne Seidel Ismakogie Vereniging •1985 Op voorspraak van Lida Klap en Adry Hermans toegetreden tot de internationale werkgroep Lindauer Kreis •1985 Kennismaking met de familie Rosel Heim •1989 Alleenimporteur voor Nederland van Rosel Heim biologische cosmetica Mooi jong, prachtig oud

•Een oud geslacht van natuurgenezers. Rosel Heim leefde van 1902 tot •Rosel leerde van haar vader: “Alleen in samenwerking met de natuur kun je succes boeken, nooit tegen de natuur.” •Sinds 1935 maakt Rosel cosmetica, later geholpen door haar dochter Mimi en nog later door de kleinkinderen dr. Rike Heim arts, dr. Nana Heim biochemicus en Dominic Schüler managent. •Een traditie van natuurgeneeskunde + moderne wetenschap.

Regulerende huidtherapie

Immuunsysteem

Huidbacteriën als schaapjes in de wei

Dode hoornlaag beschadiging

Dode cellen niet dood

Respect voor de huid •dode cellen zijn ‘cornified envelops’ liggen dakpansgewijs aaneengesloten als een afweerstelling. •vet, vocht en stofwisselingsproducten van de bacteriën vormen de hydrolipide-film. •huideigen bacteriën houden deze film in stand en onze huid prachtig egaal. •voor een gezonde en mooie huid is het belangrijk deze beschermende hoornlaag intact te houden. •behandelingen zoals peelen, scrubben en dermabrasie zijn uit den boze. •Rosel Heim schoonheidsspecialistes reinigen de huid oppervlakkig met een reinigingsproduct op basis van melkzuur.

Nana Heim de biochemicus •Tijdens het Cidesco-congres in Amsterdam op 18 november 2000 vroeg Nana aan de collega's in de zaal: "Kun je ons vrouwen ‘dood’ noemen wanneer wij ons na de menopauze niet meer vermeerderen? We leven in ieder geval nog en we kunnen nog steeds functioneren als volwaardige en nuttige deelnemers aan de maatschappij." •Nana Heim is mentor van de Society for Investigative Dermatology, een wereldwijde organisatie van wetenschappers die zich bezighoudt met onderzoek naar ziekte en gezondheid van de huid. •Vanuit de hele wereld worden aan Nana vragen gesteld over verantwoorde huidverzorging en advies gevraagd over allergieën en eczemen.

Ooit heb ik een ’SCHOONHEIDSPECIALISTEN BEROEPSEED’ bedacht: •IK BELOOF DE HUID VAN MIJN CLIËNTEN NAAR MIJN BESTE KUNNEN TE VERZORGEN, •REKENING HOUDEND MET DE BIOLOGISCHE PROCESSEN IN EN OP DE HUID. •IK BELOOF DAT IK DE AAN MIJ TOEVERTROUWDE HUID NIET ZAL BESCHADIGEN, •OOK NIET OP VERZOEK, DAAR DE HUID VAN GROTE INVLOED IS OP HET GEHELE MENSELIJKE ORGANISME.

Mooi jong, prachtig oud Voor meer informatie bezoek onze stand DermaFair 9 oktober 2011