Voskamp Beveiligingen BV EMKA Safarm beveiligingen BV

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Onze kernwaarden.
Advertisements

Herwers en ZE Jos Herwers.
Casus workshop domotica
1 Situatie begin 2011 • Tekort op leges • Bezuinigingen proces • ABC methode (inzicht in kosten) • Respect voor het vak en regelgeving • Systeeminnovatie.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Simon van der Burg productmanager “domotica” Agenda domotica + modern hang- en sluitwerk wat is domotica? toelichting producten en toepassingen maatschappelijke.
Hennekens Glasbedrijf Beek
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Aannemingsbedrijf H.J. Jurriёns B.V. te Utrecht. Nils Blom.
Licht... Zoals U dat wenst..... Het licht speelt een belangrijke rol in het leven van de mens. Onze huidige maatschappij stelt steeds hogere eisen aan.
Navigate JPhM 1april2003 ®. Navigate JPhM 2april2003 Wat doet Site Support Management. Organiseren van directe facilitaire dienstverlening (bv onderhoud,
CEO & Managind director Syntegro
Onroerend Goed investeren en beheren
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Introductie 2MT, een technische ondersteunende organisatie Dienstverlening aan bedrijven. Uw eigen (externe) technische dienst. Ondersteuning technische.
Kwaliteit volgens Sportfondsen! Optimale Waarde ® Voor alle belanghebbenden Constante verbetering.
Studiedag: vernieuwing, ook in onderwijs vreemde talen via ICT Vrijdag 19 maart 2010.
Blue Turtle Business Partners Samen bouwen aan een sterkere en betere onderneming.
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
BEVEILIGINGSTECHNIEK
Welkom 8 februari Agenda  Bedrijfsprofiel  Producten en diensten  Veiligheid en verantwoordelijkheden  Het project  Het proces  Stelling.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Trias Energetica: Verduurzamen: Veel besparen en daarna eventueel vernieuwen Megens Installaties - S2H Raadgevende ingenieurs – Schekman Elektrotechniek.
1 BEDRIJFSINTERNE PRIJSVERREKENING CENTRALISATIE OF DECENTRALISATIE?
Vereniging Eigen Huis Eigen Huis Nieuwbouwcoach. Doelstelling belangenbehartiging (toekomstige) eigen woningbezitters.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
Workshop De ingenieur als projectmanager 11 maart 2008.
Bouwkundig Beveiligen. Soliditeit van de mechanische en bouwkundige voorzieningen Kwaliteit van het aangebrachte hang- en sluitwerk Constructie van de.
Door M.J.Roos Hogeschool Rotterdam Cluster Ribacs
Samen werken aan een gezonde regio!
Convenant Rotterdam Half Time Tribune MKB-Rijnmond 1 1.
Producten & Werkprocessen
SELLACQ-Holland BV NewLine presentatie. Inhoudsopgave Professionele apparatuur Professionele begeleiding Maatwerk oplossingen Impressie NewLine Compact.
Van AWBZ naar Wmo Individuele Begeleiding Dagbesteding Vervoer
Het traineeship van de Ter Steege Groep. Het traineeship van de Ter Steege Groep.
Presentaties – 6x7 minuten
19 juni 2008 E-depot: de Rotterdamse praktijk Josje Everse Projectleider E-depot.
TraceNet CLIFFORD Electronics Benelux B.V.
Opleidingscentrum Jonkers Welkom bij PowerPoint. Presentatie gemaakt door: auteur.
Oudere migranten en eenzaamheid Een vergeten thema? September 2015 Harry Moeskops.
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
VvE Beheer. Wie zijn wij Landelijke organisatie; Platte organisatiestructuur; Uitgebreide technische kennis van zowel installatietechnische, bouwkundige.
SAMENWERKING HAASNOOT & POLARIS Een sterke partner voor de vishandel.
Combinatie functie Regeling namens ministerie OC&W en VWS In fte voor combinatie functionarissen – 1250 fte om sportverenigingen te versterken.
Huiskamers van de Buurt, Amsterdam. Huiskamer van de Buurt Een collectieve voorziening in de vorm van dag(deel)arrangementen voor mensen met een beperking.
Stand van zaken proces GOR bij GGD’en Resultaten inventarisatie april 2012 Laura Rust GGD Nederland
REKENEN We gaan met de metro. Bij het beginpunt stappen 5 mensen in de trein. Reken jij met me mee? Let goed op hoeveel mensen instappen en uitstappen.
Doelstellingen, Implementatie en Ervaringen met Single Sign On.
Kennisdelen en samenwerken via GGD Kennisnet.. Hoe het begon… Eerste GGD Kennisnet in 2001 Doel: platform voor professionals die bij GGD’en werken zodat.
Presentatie. Wie zijn wij? Sun & Wind energy solutions B.V. Geschiedenis Vestigingen CO 2 -neutraal Project: Benut je ZON.
Opgericht in 2004 en bestaat uit : sympathisanten, adviseurs, gidsen, experts en doeners. Mensen die op een of andere wijze ooit hun medewerking hebben.
Produceren, Installeren en Energie. “PIE”
Sociale wijkteams en verslavingspreventie Zaalverhuur7 Utrecht Werkconferentie Sociale wijkteams en verslavingspreventie 1.
Projectvoorbereider WSi-techniek
Elektronische kennisgeving van geboorte
Open Data PMA 3 december 2015 Om het onderwerp open data wat levendiger te maken willen we een korte presentatie geven, met daarin: een concreet voorbeeld.
Architectuur.
De diensten die een onderneming kan bieden aan haar klanten, leveranciers en eigen medewerkers zijn direct afhankelijk van haar IT-infrastructuur. In het.
ZIVVER introductie implementatieaanpak
Procesmigratie van ITIL naar ISM
Inzicht krijgen in Ethiek
Scafom-rux is een toonaangevend internationaal familiebedrijf die haar klanten in de bouw en industrie, wereldwijd bedient met geavanceerde en moderne.
Servitisation of data analytics models: strategic options and challenges Inspiratiesessie SLF Summit 2018.
Presentatie switch naar gasloos bouwen
Bouwen aan succesvolle teams LSD en Casuïstiek
Transparante en Open Provincie - Subsidies op de kaart
Transcript van de presentatie:

Voskamp Beveiligingen BV EMKA Safarm beveiligingen BV Totaaloplossingen in toegangsbeheer en beveiliging

Voskamp Groep Almelo Amsterdam Utrecht Apeldoorn Enschede Rijssen Hengelo Assen Rotterdam Eindhoven Roosendaal Soest Voskamp Groep De Voskamp Groep heeft 12 vestigingen door heel Nederland en heeft 300 medewerkers. De divisie beveiliging is in 2 plaatsen gevestigd, te weten Almelo en Soest

Bouw en industrie Projecten divisies Kracht van het samenwerken Deurtechniek Beveiliging Aluminium Bouw en industrie Industrie en techniek Kracht van het samenwerken Projecten divisies

Bouw en industrie: Bouw en Industrie Ankerwerk Bevestigingsmaterialen Bouwgereedschappen Bouwmachines Hang/ en sluitwerk IJzerwaren Keetbenodigheden Kitten en lijmen Persoonlijke beschermingsmiddelen Schoonmaakmiddelen Bouw en Industrie

Aluminium: Aluminium Balkonhekken Gevelsystemen Koepels Kozijnen Lekdorpels Plaatmaterialen Vliesgevels Vouw- en schuifdaken Aluminium

Toegangstechniek: Overheaddeuren Automatische entreepuien Slagbomen Terreinafsluiting Snelroldeuren Draaideur automaten Brandwerende deuren Service en onderhoud Toegangstechniek

Voskamp beveiligingen EMKA Safarm beveiligingen Voskamp Beveiligingen en EMKA Safarm beveiligingen helpen bedrijven, instellingen en particulieren met hun beveiligingsvraagstuk Levering, montage en bedrijfsklaar opleveren van een beveiligingssysteem geheel op maat gemaakt. Gebruiksvriendelijk Het combineren van bouwkundige en elektronische oplossingen, welke op een effectieve en correcte wijze gecombineerd dienen te worden met de wettelijke vereiste voorzieningen. Hiervoor trachten wij complete oplossingen aan te bieden naar zowel de aannemer, installateur als eindgebruiker van het gebouw. Voskamp beveiligingen EMKA Safarm beveiligingen

Elektronische beveiligingen Inbraaksignalering Intercomsystemen CCTV Brandmeldsystemen Elektronische beveiligingen

Elektro-mechanische beveiliging Elektrische sluitplaten en openers Elektronisch gestuurde meerpuntsvergrendelingen Panieksloten kluizen Pengrendels en kleefmagneten Elektro-mechanische beveiliging

Toegang via sleutel, tag, of pas On-line of off-line Toegangsbeheersystemen

Elektronisch lockerbeheer, een veilige en comfortabele omgeving Elektronisch sluitsysteem voor alle soorten lockers, postvakken, kasten, kluisjes of garderobekasten. Elektronisch lockerbeheer, een veilige en comfortabele omgeving Lockers

draaideurautomaten schuifdeurautomaten Deurautomatiek

gronddetectie rampalen Hek- en poortaandrijvingen Terreinbeveiliging

- Totaal advies op maat - Één aanspreekpunt - Omzetten van wens klant naar een beveiligingsplan - Samenhang en balans - Hosting van producten - Montage in eigen beheer - Service en onderhoud - Nazorg Voorkom wijzen naar elkaar Voordelen

Voskamp / EMKA Safarm hebben een belangrijke coördinerende functie in het geheel. Deze begint bij de advisering, begeleiding en ondersteuning. Wij coördineren het geheel en maken aansluitschema’s, kabelplannen en grafische tekeningen die het beheer vereenvoudigen. Door de kennis van de verschillende disciplines en opgedane ervaringen met de verschillende combinaties zijn we in staat om veel fouten in het bouwproces te signaleren en kunnen we een toegevoegde waarde leveren door dubbele en eventueel overbodige bewerkingen te voorkomen. Zaken die niet onder de aannemer of installateur vallen vanwege de traditionele taakverdeling zijn de valkuilen in het bouwproces die vaak resulteren in meerwerk en noodoplossingen te plekke. De rol van Voskamp

Nike Elsevier Capgemini Abrona GGD & RAV Brabant Brunel Maasziekenhuis G-star (warehouse) McGregor Tomin Referenties