Op avontuur met groep 3A Schatten zoeken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Gemaakt door Odessa koorevaar
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
De kapitein.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Ferluci.
De beloning van de dwerg
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Het Trouwfeest.
Een romantisch sprookje
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Luna.
Wiebel Kees Nik’s boekbespreking 25 okt 2007 Inhoud: 1. Titel,
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
© Hoe voel ik mij ? blij droevig boos bang angstig benieuwd vies van… beschaamd.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
Voor intelligente vrouwen
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
IKL project door: Kiki Pappers
Schip schat schuil schuif.
Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …
Antwoord op vraag SOPO1-4
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
Gemaakt door: Esther, Oscar en Jaimie.
Voor intelligente vrouwen Een echtpaar ging een weekendje weg.
Mij sghat kan niemant vinden. Maar ik kan. Alleen de sghat vinden. Maar de draak wil de sghat. Maar hij kan de. Sghat niet vinden. Dan gaa ik met hem.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Ik ben Bob..
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Terugblik op de Toermalijn
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Leven na de dood.
muizemuis was zo alleen dat hij op weg ging om ‘n vriendje te zoeken.
Kroko op avontuur!. Kroko is een lieve Krokodil. Hij gaat naar school en dat vindt hij heel erg leuk! Maar soms is Kroko een beetje onhandig. Laatst,
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Interpreteren van data
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Er was eens een sultan Chiwawa. Hij leefde in Patoeland. Hij had vele mooie prinsessen en verscheidene huisdieren. Hij had 3 panda’s en een magische sprinkhaan.
De legende van de partyhut
Jezus roept de leerlingen
De Beer van Bram.
Watersport: verhaal 1 Niveau 5 Bewerkt door Tatu, Arne, Joeri
Geschreven door: Quinty Merel en Daphne. kerstmis.
Ja schat, ik luister Lieverd? Ik ga dood....is het niet??? Lieverd?? Niet praten, Maak je geen zorgen, ik ben bij je.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Piraatje Stef. Hier is mijn schat. Een kist vol met goud en zilver. Wat is de kist zwaar….. Poe! Poe! Ik zweet veel. De zon is heet. Het zand ook. Ahoy!
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Piraten.
Transcript van de presentatie:

Op avontuur met groep 3A Schatten zoeken

max De matrozen. We zijn op een onbewoond eiland We hebben een schat Wat is dat? een schip met piraten Ze willen de schat want er zit goud in. En wat is dat ? een inktvis Hij spuugt inkt. Het heele schip zit vol met inkt. Dat is pech Van max beyza .

joris Twee duizent jaar geledn toengingen we op zoek naar de schat. Op weg naar de schat Twee duizent jaar geledn toengingen we op zoek naar de schat. Wij kwaamen ergens in het bos tureget Toen gingen we graavun en daar was de schat Eindelijk heben we de schat. Een kroon en heel veel gout Einde.

juul De pieraten. Ze gaan op jagt. Oo ja we fiden een schat-kist jupie jupie we zijn rijk. Oo nee ons schip is gurzonken. Wat moeten we doen. Oo nee de haai kom naar ons toe. De haai gaat ons opeetun wij gaan doot. We schuilen voor de lant-haai op het ijlant waar we nu zijn. We finden heel veel hout. Met het hout gaan we een schip maken o nee we moeten nog meer heben o ja maar dat doen we. Juul en bedirhan

beyza De matrozen. We zijn op een onbewoond eiland We hebben een schat Wat is dat? een schip met piraten Ze willen de schat want er zit goud in. En wat is dat ? een inktvis Hij spuugt inkt. Het heele schip zit vol met inkt. Dat is pech Van max beyza .

niels Niels en job vinden een schat. Job en Niels zaten op een schip en ze vinde een schat. En ze maakun hem oope. Ze vindu er gout in. Dan komt er een groot schip aan! Oo nee! ze pakken on ze schat af! En ze waare weg . En er komt nog een schip aan die heeft ook een schat En die schat paken wij .

kim Op zoek naar een schat Kim en Romy gaan op zoek naar een schat. De dief wil de kroon stelen van kim en romy. Romy en kim hebben de kroon weer gevonden Hij hat de kroon verstopt Romy zet de kroon op

bedirhan De pieraten. Ze gaan op jagt. Oo ja we fiden een schat-kist jupie jupie we zijn rijk. Oo nee ons schip is gurzonken. Wat moeten we doen. Oo nee de haai kom naar ons toe. De haai gaat ons opeetun wij gaan doot. We schuilen voor de lant-haai op het ijlant waar we nu zijn. We finden heel veel hout. Met het hout gaan we een schip maken o nee we moeten nog meer heben o ja maar dat doen we. Juul en bedirhan

metin Rovers. De rovers zijn op zoek naar de schat. maar zij moeten op Pasen voor de haai. Als ze rustig varen worden we niet op gegeten We zijn bijna bij de schat Met gouden munten We zijn rijk! goud brult de baas! Daar mee kunnen we een papagaai kopen Maar mijn vrienden hebben niets Nou dat vinden mijn vrinden niet leuk. Gelukkig heeft hij een plan vrinden!

rens Het schip van de rovers Het schip is al weg Hij vaart naar het eiland Het eiland van rosa del bosa Het vaart weer weg Het schip gaat naar wal Aan wal is het leeg Dat is gek! Dan gaan we weer weg We gaan op zoek naar de schat De schatkaart helpt Aan wal was het leeg De schat is hier Dan gaan we hem opgraaven Van Youri en rens

romy Op zoek naar een schat Kim en Romy gaan op zoek naar een schat. De dief wil de kroon stelen van kim en romy. Romy en kim hebben de kroon weer gevonden Hij hat de kroon verstopt Romy zet de kroon op

job Niels en job vinden een schat. Job en Niels zaten op een schip en ze vinde een schat. En ze maakun hem oope. Ze vindu er gout in. Dan komt er een groot schip aan! Oo nee! ze pakken on ze schat af! En ze waare weg . En er komt nog een schip aan die heeft ook een schat En die schat paken wij .

youp Op weg naar de schat Twee duizent jaar geledn toengingen we op zoek naar de schat. Wij kwaamen ergens in het bos tureget Toen gingen we graavun en daar was de schat Eindelijk heben we de schat. Een kroon en heel veel gout Einde.

esmee De besten piraaten Piraat Esmee en piraat muzeyyen zoeken een schat vol goud en zilver. En we gaan er iets mee doen we gaan een boot kopen. En dan gaan we naar een eiland gaan we lekker kletsen. En dan gaan we naar de baas van het eiland Dan laten we de schatkist aan de baas zien

mustafa /Schip Een schat op een eiland! De rovers gaan naar het eiland De rovers zijn op het eiland Ze jatten de schat van de andere rovers Ze gaan allemaal naar het schip Ze vechten op het schip En ze hebben gewonnen! En ze hebben de schat! Ze gaan naar aafriekaa Toe en daar deelun Ze de schat . Derya en mustafa

youri Het schip van de rovers Het schip is al weg Hij vaart naar het eiland Het eiland van rosa del bosa Het vaart weer weg Het schip gaat naar wal Aan wal is het leeg Dat is gek! Dan gaan we weer weg We gaan op zoek naar de schat De schatkaart helpt Aan wal was het leeg De schat is hier Dan gaan we hem opgraaven Van Youri en rens

müzeyyen De besten piraaten Piraat Esmee en piraat muzeyyen zoeken een schat vol goud en zilver. En we gaan er iets mee doen we gaan een boot kopen. En dan gaan we naar een eiland gaan we lekker kletsen. En dan gaan we naar de baas van het eiland Dan laten we de schatkist aan de baas zien

kelly Schatkaart Kelly en robin Gaan Op Zoek Naar Een Kroon. Waar ligt die kroon op een eiland Dan gaan we graven. wouw een kroon !! Wat komt er aan? Rovers De rovers willen wat gaan stelen! oo de rovers heb de kroon zu gaan vechtun om de kroon. robin en Kelly heb gu wonu van Kelly en robin.

dani Op weg naar de schat Twee duizent jaar geledn toengingen we op zoek naar de schat. Wij kwaamen ergens in het bos tureget Toen gingen we graavun en daar was de schat Eindelijk heben we de schat. Een kroon en heel veel gout Einde.

derya /Schip Een schat op een eiland! De rovers gaan naar het eiland De rovers zijn op het eiland Ze jatten de schat van de andere rovers Ze gaan allemaal naar het schip Ze vechten op het schip En ze hebben gewonnen! En ze hebben de schat! Ze gaan naar aafriekaa Toe en daar deelun Ze de schat . Derya en mustafa

robin Schatkaart Kelly en robin Gaan Op Zoek Naar Een Kroon. Waar ligt die kroon op een eiland Dan gaan we graven. wouw een kroon !! Wat komt er aan? Rovers De rovers willen wat gaan stelen! oo de rovers heb de kroon zu gaan vechtun om de kroon. robin en Kelly heb gu wonu van Kelly en robin.

onno Onno en Troy vinden een groten schat. Ik ben een piraat en ik ga op jacht. En wij vinden alle bij een heleboel diamanten . En met diamanten kopen wij een grote boot. En een grot kasteel . En met die boot gaan wei op vakantie. We gaan naar duitslant.

isa Rovers. De rovers zijn op zoek naar de schat. maar zij moeten op Pasen voor de haai. Als ze rustig varen worden we niet op gegeten We zijn bijna bij de schat Met gouden munten We zijn rijk! goud brult de baas! Daar mee kunnen we een papagaai kopen Maar mijn vrienden hebben niets Nou dat vinden mijn vrinden niet leuk. Gelukkig heeft hij een plan vrinden!

troy Ik ben een piraat en ik ga op jacht. En wij vinden alle bij een heleboel diamanten . En met diamanten kopen wij een grote boot. En een grot kasteel . En met die boot gaan wei op vakantie. We gaan naar duitslant.