René Frijters @rfrijters / #knab Knab, Fit for the Future René Frijters @rfrijters / #knab.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
H5 Financiële Rekenkunde
Advertisements

Hoeveel pensioen krijg ik straks?
PowerPoint presentatie hypotheken
Verzekeringen, hypotheken en financieringen. Met een spaarloonregeling kunnen werknemers met loon uit tegenwoordige dienstbetrekking belastingvrij een.
De zin en onzin van escrow
Leads voor boekhouders, administratiekantoren en accountants
‘SMS’ Studeren met Succes deel 1
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Hoe ontstond dit initiatief ?
Wat betekent de FLEX BV voor u ? 4 oktober 2012 Mr (H.) Erik Linssen Mr Astrid C.M. Fokkema-Schute Heemraadssingel CD Rotterdam.
Welkom.
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Inhoud Ontzorgen Rekenvoorbeeld: gezin van 4 personen
Case Knab Nationaal NPS Event 2014
H 14: Enkelvoudige interest
Info obligaties aanschaf Probounce banen 8 en 9
SAUNAVOORDEELPAS Jamal Atide
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
De Belastingdienst Leuker kunnen we het niet maken... Ook in Wognum
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
JochemKoole.nl Sociale media zijn niet het gouden ei.
Dienstverlening Dyade in het kader van SEPA. Overzicht Quick scan Projectmanagement Advies acceptgiro’s Machtigingenadministratie.
Boxenstelsel.
Welkom e.v.a.. Energie Gilze Rijen is een initiatief van Club Klimaatneutraal Gilze- Rijen Opgericht in 2009 met als doel een beweging te starten naar.
De hypotheekadviseurs van “Hypotheek 4 Ieder” bepalen voor iedereen de laagste hypotheek rente, en tezamen met andere kortingen resulteert dit in de goedkoopste.
Christen-zijn op je Werk Hoe Jezus’ volgelingen de maatschappij kunnen veranderen Aanbid God met je Werk.
Welvaart Hoofdstuk 4.
In het jaar 2007 kon je dit kopen voor €100: In het jaar 2012 kon je dit kopen voor €100: Koopkracht = Het geld wordt minder waard.
Waarom doen wij wat we doen ! Toekomst visie Observatie systeem AchterAchter KantKant Uw Adviseur Dienstverlening Aan u als consument Uw Adviseur Back-office.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Vanzelfsprekend hebben wij, voor u de hypotheekrente tarieven van Hypotrust, maar wij hebben die ook van vele andere hypotheekverstrekkers.
Welvaart Hoofdstuk 4.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Levensloop voor tussentijds verlof en / of eerder stoppen met werken
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
Inkomen les 20 Begrippen & opgave 100 t/m Begrippen Collectieve lasten Geheel van belastingen en sociale premies.
Inkomen 22 Begrippen H7.
Lesplanning Binnenkomst Intro Vragen huiswerk Uitleg docent 2.2
Blz Prioriteiten stellen betekent dat je de belangrijkste dingen eerst koopt/ betaalt. Huishoudelijke uitgaven zijn producten die je vaak koopt,
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Dmv de startersregeling wil de gemeente Almere de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Almere. In de.
De beste hypotheek tegen de laagste kosten! Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek u.
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
Het beste hypotheek advies voor starters Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek starters.
Voorrangsregels bij rekenen (1)
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Samen een goed merk promoten
OM OVER NA TE DENKEN.
19 augustus 2014 Nu en in de toekomst Samen uw woonwensen realiseren.
Student Advantage SLBdiensten & APS IT-diensten Charles Stork
Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?
Samenvatting hoofdstuk 1
Get 5 Get Rich Get 5 Rich. © 2001 Goovaerts & Menick Wat Zou u Doen of Kopen Als u Zoveel Geld Zou Hebben en Niet Op De Prijzen Zou Hoeven Letten?
Wij zouden u erg graag de rente tarieven van de Rabobank hypotheek willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
Ster van Succes.
Hoe zet jij de black box Aangifte Inkomstenbelasting om in een geldpot dat je blij maakt? Elma de Bruijn zelfboekhouden.org We starten om 10 uur Nog even.
SpaarBV presentatie november 2015 Algemeen telefoonnummer:
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
PROGRAMMA ^ Adminance in het kort ^ Grijs kenteken regeling ^ Bijtelling grijs kenteken.
Domein Verhoudingen 11 Rente van spaartegoeden 2 Rente van spaartegoeden Als je geld op een spaarbankrekening stort en voor langere tijd laat staan,
Netwerkmarketing Hoe vindt je nieuwe klanten? In deze training 1.Je 100+ lijst 2.Je dagelijkse bezigheden 3.Verandering van denken.
Mijn doel is om taboes te doorbreken, schulden te verminderen en sparen cool te maken voor zoveel mogelijk jongeren.
(Bijna) iedereen doet het
Maatschappelijke geldhoeveelheid
Fit voor de zorg Als organisatie toekomstbestendig zijn door (nog) slimmer en efficiënter te werken. Precies daarover gaat het programma Fit voor de zorg.
Transcript van de presentatie:

René Frijters @rfrijters / #knab Knab, Fit for the Future René Frijters @rfrijters / #knab

IT achtergrond. In 1991 verantwoordelijk geweest voor NMB 1999 Alex opgericht -> klanten de mogelijkheid geven om zelf te beleggen Geleerd: Je moeten een visie hebben en je dromen achterna gaan Doe alles in het belang van de klant Blijf innoveren Draag zorg voor een ondernemende cultuur

Wat heb ik tot nog toe geleerd Visie en geloof zijn basis voor succes Doe alles in het belang van de klant Blijf innoveren, anders ga je dood Zorg voor een ondernemende cultuur

Waarom nu gestart met Knab Banken blijven denken vanuit producten Grote onderzekerheid onder consumenten omtrent financiële situatie Consumenten moet meer en meer zelf verantwoordelijkheid nemen Veranderend advieslandschap Grote druk op inkostenmodel banken

Hoe spelen wij in op deze veranderingen Kennis ontsluiten naar klant Tools beschikbaar stellen Maximale transparantie Klant zelf laten beslissen Innovatie Nieuw fee business model in greenfield operatie Wendbaarheid Robuustheid

Heeft de bank het beste met u voor?

Feiten Nederlanders hebben gezamenlijk 55 miljard op Rekening Courant staan! Bij ABN AMRO, Rabobank en ING krijgt u géén rente op uw betaalrekening. Een gemiddeld gezin heeft dus € 7300,- op haar betaalrekeningen. Bij ABN AMRO, Rabobank en ING krijgt u daarover geen rente, bij Knab zou u per jaar € 79,- ontvangen.

Feiten Nederlanders staan voor 10,1 miljard rood. 80% hiervan heeft geld op zijn spaarrekening staan! De gemiddelde kosten voor roodstand bedragen 14%. Een gemiddeld gezin betaalt 190,- euro per jaar aan rente voor rood staan. Bij Knab is onnodig rood staan verleden tijd.

Voelt u zich een nummer bij de bank?

En wat doet Knab anders….. Knab werkt vanuit uw financiele situatie en niet vanuit de producten en burocratische regels Knab deelt kennis en bouwt de bank samen met klanten Knab geeft ongeëvenaarde service Knab werkt met een volledig nieuw en transparant verdienmodel

Knab werkt vanuit uw persoonlijke financiële situatie

Slimme alerts.... U bent 50 jaar en heeft een leaseauto met een fiscale bijtelling van 10.000 euro. U zit in de hoogste belastingschijf van 52%. Is er fiscaal voordeel te behalen aan uw leaseauto?

Feiten Over het bedrag van uw fiscale bijtelling bouwt u geen pensioen op. U kunt per jaar 17% van de bijtelling extra sparen voor uw pensioen. U kunt deze storting dit jaar als aftrekpost opvoeren. U betaalt minder belasting als u met pensioen gaat en tot die tijd betaalt u geen belasting over dat bedrag in box 3. Het totale belastingvoordeel is 470 euro (besparing box 3 en uitkeren tegen lager belastingtarief).

Knab deelt kennis en bouwt de bank samen met klanten

Co-creatie: samen met de klant bouwen we de bank

Maar ook online…

Knab geeft ongeëvenaarde Service

Ongeëvenaarde Service Klantenservice is hart van de organisatie Zit in de genen van mensen Moet je dus nooit uitbesteden Zonder scripts, keuze menu’s, tijdslimieten Met verassingen Geen afdeling Betalen/Sparen/Hypotheken/Beleggen, maar een afdeling KLANT Knab is genomineerd voor de Nationale Contact Center Award. De “oscars” voor de beste klantenservice van Nederland.

Wij helpen u zoals de klant dat wilt… Het kanaal (ook Twitter/Facebook) Op bijna elk moment (7x16) Wanneer hij/zij dit naluistert En alle vragen bij 1 persoon te stellen

En bepaalt of we het goed doen..

Knab werkt met volledig transparant verdienmodel

Knab werkt met een volledig transparant verdienmodel Bank Knab Product Push Verkoopadviseur Reactief Versleutelde kosten Aanbieden Oplossingen Onafhankelijk Advies Pro-Actief Transparant Tarief Bij Knab betaalt u 15 euro per maand!

Float like a butterfly – sting like a bee De financiële dienstverlening moet zijn kennis ten dienst van de klant stellen en belang van klant voorop gaan stellen; een fee business model is dan noodzaak Een Greenfield operatie als Knab creëert kansen voor Aegon om te veranderen in een bestaande omgeving

Kennismakingsactie Profiteer nu! Schrijf u nu in en maak de rest van dit jaar GRATIS gebruik van een Knab rekening als u een deposito OF Gemaksbeleggingsrekening opent vóór 1 augustus. Stuur nu een e-mail Frijters.Rene@knab.nl met uw contactgegevens en geniet van deze unieke Knab kennismakingsactie die speciaal voor u geïntroduceerd is.