Programma 10u: Deel 1 – Praktische tips door Ninnin Michaël

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT en plaatsbeschrijving
Advertisements

Haal meer uit de toetsen met ParnasSys
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
- Administratie - Analyse - Actie -
Introductie POP-applicatie (MLB) Loopbaanbegeleiding
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting
Een vennootschap met 1 €…
Klanteninformatie Uitgebreide en degelijke informatie over Klanten en Leveranciers vormt voor elk zichzelf respecterend boekhoudpakket de hoeksteen van.
OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT
De onderneming als boekhoudkundige entiteit
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Lucas, uw partner bij uitstek
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Sportservice Zuid-Holland
De rechten van een aandeelhouder
DSH : praktische afspraken Leuven 2 februari 2009.
Vennootschapsbelasting Aj 2011
Gebruiksvriendelijkheid Alles in Count-e is er op gericht u zo handig en zo vlug mogelijk te laten werken. Daarbij houden we er rekening mee dat uw werkvoorkeuren.
Internet boekhouden in de praktijk Kennismaken met Noordzij Online.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
First Jaarrekeningen.
Een gratis website voor uw appartement - waarom?
Wat zit er achter BIZTAX Wat zit in BIZTAX
Financial Systems 2014.
Handleiding TURBOCASH
First! Quick demo tour.
Startsimulator Startinstructeur – Sessie 1
Excellent Financieel Plan
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Een aankoop boeken Vanuit het modulescherm, tab ‘Boekhouden’, gaat u naar het gewenste aankopendagboek. Link \ Manage © / 14.
Een gestructureerde manier van rapporteren en analyseren
Wat zit er achter BIZTAX Wat zit in BIZTAX
Procesintegratie staat voorop!
Bart Pellens & Jens Veraa
Centrum voor proces- en productontwikkeling Samenhang taxonomie XBRL-NL met Auditfile en Winstaangifte.
Agenda  Lessen 34 tm 35  7 en 8 december 2011  hs 31  bestuderen 31.1 tm 31.4 maken 31.1 tm 31.5.
SBR: een toekomstvaste aanpak
Van Vensoc tot Biztax Vennootschapsbelasting Aj 2011.
Van Vensoc tot Biztax Vennootschapsbelasting Aj 2011.
Presentatie Kwaliteitscholen KWALITEITSCHOLEN is een compleet en integraal systeem voor:  strategievorming en kwaliteitscontrole  meten van tevredenheid.
De boekhouding. Boekhouding ? Verzameling documenten Ingave Synthese Facturen, souches, bankuitreksels, contracten,… Dagboeken, rekeningen, balans, fiscale.
Samenhang taxonomie XBRL-NL met Auditfile en Winstaangifte
TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting
HELDER ZICHT OP HET KIND EN DE RESULTATEN
Algemene Vergadering vergadering 20 juni Algemene Vergadering: opening Samenstelling van het bureau 2 stemopnemers Secretaris.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
Aangifte RPB Zet je geluid op een stem zal je verder begeleiden Handleiding bij het indienen van rechtspersonenbelasting (RPB) Aanslagjaar.
Bedrijfsnaam Bedrijfsplan. Missie Vertel hier jouw missie op lange termijn. Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
DE NAYER Master industriële wetenschappen Financieel Beleid.
{ Bedrijfsnaam Bedrijfsplan.  Vertel hier jouw missie op lange termijn.  Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
DS WebUren presentatie. DS WebUren Sumatra DS WebUren is een Webbased urenregistratie oplossing, waarmee (externe) medewerkers op een snelle en gebruiksvriendelijke.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Copyright © 2010 Welkom bij Welkom bij AlertPlan Wij nemen u mee op korte rondleiding in deze voor IBM ontwikkelde web-tool, te benaderen middels
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Infine Samensteldossier Presentatie Infine Samensteldossier.
Aangifte RPB 2017.
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Hoe werkt bibliografische software?
Tax-on-web Training Gebruikersgids.
Aangifte RPB 2018.
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
CitaVista 2018 Utrecht, 31 januari 2019.
Aangifte RPB 2019.
Transcript van de presentatie:

Programma 10u: Deel 1 – Praktische tips door Ninnin Michaël Waarom werken met het centraal dossierbeheer? ACCON Plus : een tool voor de neerlegging van uw jaarrekeningen ACCON Plus : een beheerstool ACCON Plus : de jaarrekening als basis voor uw analyses ACCON Plus is nog zo veel meer…

Programma Deel 2 - Bedrijfsrevisor Alain Chaerels licht u toe welke methodes u het best gebruikt bij de opmaak van een financieel plan voor starters 12u: Broodjeslunch

Waarom werken met het centraal dossierbeheer? Centralisatie van al uw dossiergegevens Unieke ingave van uw gegevens Dossiergegevens kunnen aangewend worden in onze verschillende softwarepakketten Enkel de correcte en actuele gegevens worden geïmporteerd naar onze softwarepakketten Voorbeeld: Enkel de bestuurders van wie de mandaten nog niet verstreken zijn worden geïmporteerd in ACCON Plus Automatische update van alle vaste gegevens Adressen van de verschillende administraties Beheer van de algemene vergaderingen Up-to-date houden van alle datums Lijst algemene vergaderingen Andere nuttige lijsten

ACCON PLUS : een tool voor de neerlegging van de jaarrekening Inladen van de boekhoudkundige gegevens uit vrijwel alle boekhoudprogramma’s Importeren van een balans U kunt de rekeningen hier nog nakijken Mogelijkheid om correctie door te voeren Zelfs om diverse boekingen uit te voeren Ingave van de jaarrekening in meerdere talen Ingave van teksten en rapporten in meerdere talen 1 enkel dossier kan in meedere talen afgedrukt worden Uitgebreide controles

ACCON Plus : een beheerstool Naast de verplichte controles en de bijkomende controles zijn er ook specifieke controles aangaande het Wetboek Vennootschappen Afdruk van gedetailleerde jaarrekeningen Gegevens kunnen eenvoudig gekoppeld worden met de andere applicaties van Kluwer software: Jaarverslag Algemene vergadering Superfisc Vennootschapsbelasting Waardebepaling …

Kluwer stelt al meer dan 20 jaar Superfisc vennootschapsbelasting ter uwer beschikking. Onze BIZTAX module was al klaar begin 2011 Sinds BIZTAX hebben we 40% meer gebruikers van Superfisc Vennootschapsbelasting Software voor de fiscale berekening en simulaties Link met ACCON Plus Import van nuttige gegevens om de grootte van de vennootschap te bepalen Import van het eigen vermogen voor de berekening van het risicokapitaal

Software als hulpmiddel om uw aangifte in te dienen Kluwer stelt al meer dan 20 jaar Superfisc Vennootschapsbelasting ter uwer beschikking. Software als hulpmiddel om uw aangifte in te dienen Boekhoudgegevens importeren in de juiste vakken Beheer van uw gegevens en dit jaar na jaar Hulpschermen: zowel voor de aangifte als het beheer van de bijlagen Optimalisatie van de aangifte Maar Superfisc Vennootschapsbelasting is ook: Tool met controles: verplichte en aanvullende controles Tool ter voorbereiding van uw BIZTAX bestand En tevens ook: Beheer van de bijlagen

ACCON Plus : de jaarrekening als basis voor uw analyses Vergelijking van uw jaarrekening tot 5 jaar Gedetailleerde financiële analyse Mogelijkheid tot het importeren van XBRL bestand Om de cijfers van uw cliënt, leverancier of concurrent te analyseren

Import XBRL

Import van een XBRL bestand

Import van een XBRL bestand

Import van een XBRL bestand

Import van een XBRL bestand

Import van een XBRL bestand

Import van een XBRL bestand

Import van een XBRL bestand

Import van een XBRL bestand

Importeren XBRL via ACCON Plus

Importeren XBRL via ACCON Plus

Financiële analyse op geïmporteerde gegevens

Financiële analyse op geïmporteerde gegevens

ACCON Plus is nog zo veel meer… Een softwarepakket om een financieel plan op te maken Tool om prognoses te maken Manuele ingave van de cijfers en prognoses Eénmaal alles ingegeven is, kunt u meteen een geprojecteerde balans zien tot max. 5 jaar Rapporteringstool Opmaak van een financieel rapport Opmaak van geprojecteerde balanssen Voorbereiding van een rapport voor de bank of uw cliënt Tool voor de presentatie van uw financieel plan Bijlage toevoegen in PDF bij uw details Integratie van een gedetailleerd financieel rapport Tool met ingebouwde controles Om u attent te maken op problemen en incoherenties