Gods feestdagen en zijn profetische betekenis.  Toekomst van het verleden  Bezoek aan Israel/Jeruzalem  Boekje “Pagan christianity exposed”  Nadere.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Leven in de kracht van de Heilige Geest
Is er leven na de dood?.
Ark naar Jeruzalem.
“De woonplaats van God...”
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Efeze 2:19-22 Tekstboekje Hoofdstuk 11
Koninkrijk van God.  Amos 9:11 Te dien dage zal Ik de vervallen hut van David weder oprichten, Ik zal haar scheuren dichten en wat daarvan is ingestort,
Profetie. De woorden die de HEER tot Israël heeft gesproken bij monde van Maleachi.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
VERBOND “opdat het u welga !”.
Bestemming God eren ….
BEWOGENHEID VOOR JERUZALEM
profetische tijden “het herstel van alles waarvan de profeten hebben gesproken” (Egypte, Syrië, Libanon, Perzië, Israël, Jeruzalem, ‘Filistijnen’, etc.)
Stop! Sta eens even stil..
IS ER MEER? ONTDEK HET ZELF!.
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag
Paulus en Israël Romeinen Want met het hart gelooft men tot gerechtigheid.
Zegen & vloek deel II.
het laatste wereldrijk
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
1. 17 En nu, broeders, ik weet, dat gij uit onkunde hebt gehandeld, gelijk ook uw oversten; 18 maar zo heeft God in vervulling doen gaan wat Hij bij monde.
1 19 dec Rijnsburg 19 dec Rijnsburg. 2 Hebreeën 8 1 De hoofdzaak VAN ONS ONDERWERP is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is.
ALSJEBLIEFT! Romeinen 10.
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
| Jezus kussen ?. ik/wij God Love is the currency of the kingdom genade aanbidding.
Godsdienst.
The GREAT escape De grote ontsnapping Deceptie van de Maya’s Maya Deception.
Om te genezen wie gebroken van hart zijn…
God is trouw Hij gaf zijn woord
God zegent je zodat je zult heersen 1.
God maakt zijn zegen waar 1.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
24 augustus 2014 Tollebeek. 'DE TWAALF ARTIKELEN VAN HET ALGEMEEN ONGETWIJFELD CHRISTELIJK GELOOF'... Die geleden heeft onder Pontius Pilatus, is gekruisigd,
‘De weg, de waarheid en het leven’?
Welkom Israelzondag.
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
1 16 jan Rijnsburg 16 jan Rijnsburg. 2 de vorige keer:  "de hoofdsom van het gezegde" (8:1)  de aankondiging van een nieuw verbond (8:8)
Zie het lam Gods... Johannes 1:29.
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
? ! Gods gerechtigheid... 1.
De gekruisigde Christus 1 Corinthiërs 1: :10 Maar ik spreek jullie aan, broeders, door de naam van onze Heer Jezus Christus, opdat jullie allen.
Niets zonder Gods zegen
Toekomst Heden Verleden Jaar wisseling 2014/2015.
Paulus en Israël Romeinen 9-11.
Zingen Vers 1 God is een toevlucht en een sterkte,
“ Mijn handen hebben de hemelen uitgespannen, Ik riep het sterrenleger te voorschijn” Jes.45:12.
Zingen Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon,
Esau en Jakob Genesis 25:19-34 eerstgeborene.
GOD BELOOFT EEN NIEUW EN BETER VERBOND Jeremia 31:31-34.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
6 sept Urk. en Hij is een verzoening voor onze zonden 2 en Hij is een verzoening voor onze zonden en niet alleen voor de onze, maar ook voor die.
Jochem Schermers DE PIJN VAN GOD. JEREMIA 2: Het woord van de HEERE kwam tot mij: 2. Ga ten aanhoren van Jeruzalem: Zo zegt de HEERE: Ik denk aan.
3 oktober 2015 Garderen. Openbaring 20 5 De overige doden werden niet weder levend, voordat de duizend jaren voleindigd waren. Dit is de eerste opstanding.
JEREMIA'S JUK Les 9 voor 28 november, 2015.
Ik was verheugd, toen men mij zei: Laat ons naar 't huis des HEREN gaan, om voor Gods aangezicht te staan. Kom, ga met ons en doe als wij. Jeruzalem, dat.
Kinderen van het Licht Wandel in het Licht II. 1 Thess.5:1Maar wat de tijden [?] en de gelegenheden [?] betreft, broeders, is het voor u niet nodig dat.
Nieuwjaarsborrel Zaterdag 2 januari uur GKV Middelburg – Kruiskerk KliK presenteert: Van harte welkom! KliK?? Zie kerkblad.
Achtergrondartikel E. D E S MET, Het Onzevader Onverwachts in het Nieuw, in Kerk en Leven, 10 september 2014, p
Er is gelegenheid tot het stellen van vragen na de preek.
Les 9 voor 28 mei “Wie zich dan zal vernederen als dit kind, die is de belangrijkste in het Koninkrijk der hemelen.” (Mattheüs 18:4) Wat betekent.
Zonde = ‘je doel missen’ Je wilt het doel toch niet missen?
Brief aan de Galaten -21- geloof – zegen- belofte-verbond.
In de wolken!.
Paulus & de verbonden (2)
Transcript van de presentatie:

Gods feestdagen en zijn profetische betekenis

 Toekomst van het verleden  Bezoek aan Israel/Jeruzalem  Boekje “Pagan christianity exposed”  Nadere kennismaking met Michael Rood  Idem Nehemia Gordon/Keith Johnson  Profetische betekenis van Gods kalender  Campagne tegen de ban op Gods Naam

 Toekomst van het verleden  Futurisme (premil)  Historisme (a-mil)  Preterisme (postmil)  Bezoek aan Israël/Jeruzalem  Bart Repko/Jan Willen van der Hoeven  Zie  Desert Ark / “ Waarom ik?”  Tempelinstituut

 Pagan-Christianity exposed   A Christmas video  Pagan Traditions in Passover?  Mystery of Iniquity  Coming out of Babylon  Geërfde leugens: Jeremia 16:19 HERE, mijn sterkte en mijn burcht, mijn toevlucht ten dage der benauwdheid, tot U zullen volken komen van de einden der aarde en zeggen: Enkel leugen hebben onze vaderen bezeten, nietigheid, waaronder niet één, die baat kon brengen.

 1 Thess 5:1 Maar wat de tijden en de gelegenheden betreft, broeders, is het voor u niet nodig dat men u schrijft...  De Astronomisch en agrarisch gecorrigeerd Bijbels Hebreeuws Kalender wordt duidelijk omschreven op basis van de oude Hebreeuwse geschriften - en het ritme van het leven wordt ritmisch door de bestemde tijden van de Almachtige. De Ruach HaKodesh werd gegeven als onze trooster en als onze gids om ons te leiden in alle waarheid. De hemel wordt het herstel van wat verloren was. We hoeven niet langer onwetend te zijn van Zijn tijden en seizoenen.

 Kolossenzen2:16