Een non-profit maatschappelijke organisatie sociale dienst van de westelijke regio van Rusland “De woestijn zal bloeien als een roos" Onder auspiciën van.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Senegal Senegal.
Advertisements

workshop geld zoeken loont
60+ Gezond en Wel in Drijber, Spier en Wijster 9 NOVEMBER 2012.
project Bijzondere vriendschappen
Verbouwing Radboud Centraal Annet Elzenaar - Corio Bas Corstiaensen - BAM Utiliteitsbouw 18 maart 2014.
NIEUWBOUW Zorgcentrum Op den Toren, Nuth BAM Utiliteitsbouw
Presentatie Centrum voor Jeugd en Gezin Hattem
Hans Leutscher | 21 september Grote sprong voorwaarts!
De inhoud en invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) DATUM1 december 2005 PLAATSNISB Bewegen als levenslange uitdaging.
De Vonk van Hoogezand-Sappemeer Woldwijkcentrum 13 maart 2013.
Global e-Society Complex België - Regio Vlaanderen e-Regio Provincie Limburg Stad Hasselt Percelen.
Kringloop Organisatie Tynaarlo een jonge maatschappelijke organisatie ontstaan door de belangstelling van inwoners van de gemeente Tynaarlo. 112 januari.
Regiopartnerschappen Schoolbesturen internationaliseren in samenwerking met scholen en andere organisaties in de omgeving Judith Dayus-Brouwer.
Blackboard Forum Observatieonderzoek 06 februari 2009 Projectgroep 7.
Presentatie: Jan Paddenburg Manager Sportplan Niels Balke
Meer dan Voetbal 17 november 2010 VSG Zuid De maatschappelijke rol van voetbal.
ASVZ Samen doen van A tot Z 2 Bijeenkomst Kansplus 14 maart 2012.
INHOUDSOPGAVE Inleiding Ontwerp Planning Bouwplaatsinrichting Contact.
De Gouden Glans van MaS Effecten van maatschappelijke stages voor stagebiedende organisaties in Amsterdam.
voorzitter Johan Cruyff Foundation
Programma Welkom en doelen bijeenkomst Het gebouw, korte toelichting traject Waar staan we voor? Waar gaan we voor? Samenvatting met vragen en reacties.
1 European Union Regional Policy – Employment, Social Affairs and Inclusion EUROPEES SOCIAAL FONDS OPERATIONEEL PROGRAMMA Disclaimer: deze info.
Invloed vanuit de cliëntenraad
Het Landelijk Platform GGz heeft van het Ministerie van VWS in 2006 het project Programma Lokale Versterking toegewezen gekregen.
Een project van Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen vzw i.s.m. de lokale besturen.
Sportcafé Amsterdam Zuid
Nieuwe kansen voor jongeren met autisme in het Fort bij Krommeniedijk
Uitdagingen voor de cliëntenparticipatie Alliantiedagen 2011 CliP.
Samenwerken in burgerschap
Convenant Opmaak strategisch plan operationeel actieplan 2008 Opmaak strategisch plan operationeel actieplan 2008.
Moslims in Nederland De moskee.
Opbouw Wat is Rotaract Organisatie Praktijk Commissies Afsluiting Rotaract met elkaar, voor elkaar! ROTARACTROTARACT.
India, Tamil Nadu TsunamiTsunami Earth aid IndiaEarth aid India Gehandicapten projecten locale NGO’sGehandicapten projecten locale NGO’s Hulp.
Utrecht, 20 februari Centraal Bureau voor de Statistiek Contrast in vertrouwen Presentatie De Nederlandse Samenleving november 2010 Jan.
Sociale vaardigheden in het basisonderwijs Werkgroep onderwijs.
Samen werken aan een gezonde regio!
Programma 29 juni 2009 ·19.30 Welkom ·19.40 Inleiding en voorstellen ·19.45 Presentatie ·20.10 Vragen stellen, ideeën uitwisselen ·21.00 Einde Herstel.
Welkom!. Opvoeding Maarsen, 14 november 2009 Opvoeding Vooraf, voor de jongeren (1/4): Hoe zou je de relatie met elk van je ouders waarderen? Uitstekend.
Wet Maatschappelijke Ondersteuning Januari Achtergronden (1) Vermaatschappelijking van de zorg. Mensen met veel zorgbehoeften willen in de maatschappij.
Informatiemiddag 14 februari 2012 uitgevoerd door: in opdracht van:
AdviesBrigade project in ontwikkeling Presentatie Arnhemse Sport Federatie, 17 juni 2013.
Adri de Gans Sectordirecteur vmbo 1 april 2011 Kees Nieuwenhuyzen Clusterdirecteur ICT/Elektro.
Start zondag Vanaf volgend jaar zal elke eerste zondag van september een start zondagdienst gehouden worden. Na alle vakanties weer in saamhorige eenheid.
SOTOS bouwt met U een school in Sindian in Senegal.
DEBAT De KRACHT van HAAGSE OUDEREN
1 Kwaliteitsvol en betaalbaar wonen voor iedereen Vlakbij binnenstad en in het groen Duurzaam en toekomstgericht.
Burgerinitiatieven.
Honoursprogramma voor propedeusestudenten
De WMO…, toch nog beter dan verwacht? Hans kuijpers 24 mei 2007.
Kiwanis International District Nederland Kiwanis University NL (KU-NL Juli 2008) Serving the Children of the World ®
Werkvakantie Bulgarije 20 juli tot en met 1 augustus 2015 Jongeren zetten zich in voor weeskinderen in Vratza - Bulgarije.
Workshop sponsoring Delft voor Elkaar
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
PRESENTATIE CLUSTER-KOORBEZOEKEN DOOR ADRY SLAGMEULEN
Over organisatieverandering via programmamanagement versus lean management Thea van den Berg Suzan Vos Rijkswaterstaat.
Transitiecommunicatie Dichterbij Belangrijk kenmerk: Onduidelijkheden en uitstel, veel vragen en onzekerheden. Uitdaging: Aansluiten bij de diverse doelgroepen.
Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?
Welkom! Ledenvergadering ChristenUnie De Marne 9 november 2011.
Stichting Veteranen Actief Veteranen met een missie 2.0 augustus 2011 GEWAAGD DOEL Waarheen gaan wij? HOGER DOEL Waarom bestaan wij? KERNKWALITEITEN.
Wijkvergadering Zoersel Project woon – en zorgcentrum Zoersel Woensdag 29 april 2009.
Dordt aan Zet. De gebruikswaarde van een voorziening maximaliseren door de behoefte van alle belanghebbenden centraal te stellen. Gemeentelijk Eigendom.
Internationalisering 2-talig onderwijs Inleiding 4 e leerjaar thavo
Rijk geschakeerd! Decentralisatie en participatie: trends, relaties en gevolgen Prof. dr. Kim Putters Waalwijk, 7 november 2014.
G e m e e n t e H a r d i n x v e l d - G i e s s e n d a m Bijeenkomst Onderzoek Maatschappelijke Agenda (MAG) 1 juni 2016.
Adviesraad Sociaal Domein
Kindcentrum 2020 in een nieuw gebouw…….
Adviesraad Sociaal Domein
Rijk van Nijmegen Bondgenotenbijeenkomst
De toolkit zingeving als scholingsinstrument
Transcript van de presentatie:

Een non-profit maatschappelijke organisatie sociale dienst van de westelijke regio van Rusland “De woestijn zal bloeien als een roos" Onder auspiciën van het ministerie van Missionary "sociale dienst" van de West- Rusland unie Tula regio. Shchekinsky District, MO Golovenkovskoe, p Maisky, 18, 18A Registratienummer Tel , Contact: Fedotov Nikolai

vertegenwoordigt Ontwerp bouw van een revalidatiecentrum voor werkzaamheden ten behoeve van de aanpassing van personen vrijgelaten uit gevangenschap, alcohol-en drugsverslaafden

Doelstellingen: • sociale dienst en zendingswerk • evangelische opvoeding en de opleiding van personen in hechtenis, ex-gedetineerden, verslaafden, ouderen en gehandicapten • schepping en de bijdrage aan de rehabilitatie centra voor gedetineerden, ex-gedetineerden en verslaafden, gehandicapten en ouderen, opvanghuizen voor wezen, enz • geestelijke en morele opvoeding van de burgers op basis van de christelijke moraal • uitvoering liefdadigheid • bijdragen aan de heropleving en goedkeuring in de samenleving van de beginselen van de christelijke liefdadigheid en filantropie door te werken in de sociale diensten voor de armen

Kenmerken van het perceel? Adres: Tula regio. Shchekinsky Wijk, MO Golovenkovskoe, p Maisky, 18, 18A Locatie: De dichtstbijzijnde stad: stad Schekino, Tula Oblast - 1,3 km Verkeersbereikbaarheid: De route Moskou-Simferopol M 2 - 0,7 km Spoorlijn zuiden richting van de Moskou-Simferopol - 1,3 km

Dit bouwgebied van het rehabilitatie centrum m 2 (is eigendom van de organisatie). Voor de agrarische behoeften van de rehabilitatiecentrum is een extra perceel van 5000 m2 gehuurd. Op de bouwplaats staat een huis (bouwjaar 1963) № 18 tot 59, 1 m2 van het totale areaal

Kenmerken van een nieuw gebouw Totale oppervlakte gebouw: 140 m2 (14,2 x 10,1 m2) Verdiepingen: 4 verdiepingen (inclusief souterrain) Leefruimte: 280 m2 Mogelijkheid tot verblijf tot 30 personen Start van bouw: juli 2009 Op de foto: de fundering van het gebouw

De bouw wordt uitgevoerd met de actieve deelname door rehabilitanten. In het kader van zelf-financiering, te zorgen voor voedsel, bewaking van het rehabilitatiecentrum, plannen te organiseren voor tuinieren, pluimvee, enz. Daarnaast zijn bij de organisatie van de geplande bouw rehabilitanten betrokken.

Montage van de 1e verdieping

Project van het gebouw rehab centrum in het dorp van Maisky, Tula regio

Deelname aan het opbouwen door vrijwilligers. Foto: Mazunov Anatoly, die in jaar werd.

Geestelijke lezingen en voordrachten over een gezonde levensstijl, bezoek aan de bouw van leiders van de christelijke kerken. Op de foto een zendeling uit Tadzjikistan: Sergei PopoB.

Al tijdens de bouwperiode is er geestelijk en educatief werk met rehabilitanten: een gezamenlijk gebed, Bijbelstudie, films kijken over geestelijke onderwerpen.

Montage van de 2 verdiepingen

Met de deelname van rehablilitanten biedt de organisatie sinds 2001, geestelijke en materiële bijstand aan de 2-m weeshuizen in het dorp Obidimo (directeur weeshuis Tolordava TN) en het dorp van Noord- Ageevske (directeur Khalturin VI) in de Tula regio

Wij leren door het uitwisselen van ervaringen met andere rehabilitatie centra: in de steden van Perm, Kjachta (Buryat Republiek), Surgut. Op de foto: het gebouw van het Perm rehabilitatiecentrum, bijeenkomst.

Met Gods hulp hebben we dit gebouw voltooid, en het dak geplaatst. Het interieur is nu aan de beurt en de aanleg van communicatie, en waterleiding. De centrale gas leiding ligt op 58 m van het huis, de centrale waterleiding op 50 m. Als het materiaal beschikbaar is, is de geplande oplevering van het gebouw in augustus 2010.

Vanaf juli 2009, sinds het Perm rehabilitatiecentrum actief is, hebben meer dan 500 personen deel genomen aan het programma, van wie 97 mensen zijn gestopt met het gebruik van drugs en actieve medewerkers werden in het rehab centrum. Op de foto: bezoek rehab centrum in de stad Lys'va Perm regio.

In de toekomst Organisatie van rehabilitatie centra in de steden van Voronezh, Ostasjkov (Tver regio) Wij accepteren de hulp van allen voor wie het lot van een medemens niet onverschillig is