Zwemmen in kristalhelder zijdezacht water!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Van restafval naar product
Advertisements

Gat in de ozonlaag Kristof Van Hauwermeiren Steven Heyse Bert Sedeyn
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
-Glucuronidase (GUS)
Ongewenste micro-organismen
Evaluatie van MS Exchange 2000 en opzetten van een server voor wereldwijde uitwisseling van projectinformatie Bertels David 3ICT1 Stageplaats: Acros Organics.
Inleiding Eigenschappen en voordelen van ÆGIS Microbe Shield
Heet u hartelijk welkom op deze presentatie Wij willen u kort meenemen om inzicht te geven in onze Visie. Hoe kijken wij naar de markt en wat kunnen wij.
BATTERYSPRAY.COM KenmerkenVoordelenMotievenBaten Batteryspray is bijzonder gebruiksvriendelijk, mobiel, draadloos en overal inzetbaar  Direct gebruiksklaar.
Hoe wordt alcohol door het lichaam opgenomen?
Water verwarming door aarde
BioComposiet Van restafval naar product BioComposiet groep : Perry van Adrichem Ricardo Struik Tim van Paassen Arno Droogers.
zonnefabriek = rendement
De kracht van CTB ICT Bouw BV
Risico-onderzoek Nouradine El Baz Afdeling Milieupolitie en bodem Methodologie voor verspreidingsrisico.
ZWEMBADOVERKAPPINGEN 30 jaar kennis, kwaliteit & mobiliteit.
•Een nieuw en doordacht verkoopconcept voor yucca’s, beaucarnea’s en cycas. •Producten met een sterke presentatie •Door verpakking en kleurgebruik eyecatchers.
Onity Advance by SELLOX
Energiezuinig huishouden
Priva horticulture.
Materialen en middelen Water en detergens.
Lozing van afvalwater in rivieren Gevolgen?
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
HoekscheWaardDuurzaam
Stofwisseling.
Interne standaard Door: Sam Compiet.
Onderwerpen van deze presentatie
WANNEER BEGINT DE VACCINATIE TEGEN FIJN STOF?.
Lennert Priem 2b.
Het NCH onderhoud- systeem en biologische behandeling van het afvalwater BioAmp™ + Free-Flow™ NCH BELGIUM Inc.
Bevat via nanotechnologie verkregen CoQ10. Wat is CoQ10? Co ë nzym Q10 of ubiquinon Een vetoplosbaar, vitamineachtig molecuul dat de energieproductie.
Nano technologie.
Uw welnessconsulent : Ivo Nuyens
Samenstelling bloed.
Aardrijkskunde Omgaan met natuurlijke hulpbronnen § 7 en 8 en 9 Water in natte gebieden.
Nefrotisch syndroom.
mol molariteit percentage promillage ppm
percentage promillage ppm
Hst 2: ZOA: Een regio in beweging Ifugao, een inheems volk op de Filipijnen. Kolossale rijstterrassen die dreigen te vervallen doordat boeren wegtrekken.
VOOR VELE ONDERGRONDEN
Medicijnen.
De nieuwe werkkostenregeling
Antwoorden Bouwbeurs Vraag 1 2 Unisupur Hellend dak sandwich dakelement met polyurethaan (PUR) als isolatiemateriaal SPECIFIEKE VOORDELEN Wit afgewerkte.
Toepassing van ontkalking in het UZA
Op iedere materiaalsoort, in eigen huis, een kleurcoating aanbrengen.
De ontwikkeling van leven
Water Meet Techniek Nederland. WMT-N Is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ( de naam zegt het al ) het meten van water, maar wij doen natuurlijk.
Bioweek 2015 van 6 tot 14 juni “Met bio investeer ik in de toekomst”
Hoorcollege 3 Overgewicht Diabetes Jelle Wijma
Proprioceptie Michelle borghers.
Installaties.
Wees wijs met water het kan echt op!.
Welkom bij de ‘Weet wat je eet en beweegt ’ quiz!
Aardvark Het nieuw automatisch systeem voor de biologische behandeling van de leidingen en netwerken van het afvalwater NCH Belgium.
Seveso III /BRZO 2015.
Verontreiniging en soortenrijkdom
‘Hoge Energiebesparing op gas’
Thema groeiomstandigheden
De PCR reactie.
Q koorts en laboratorium testen Geitenbedrijven worden via de tankmelk getest op Qkoorts Er kan getest worden op antigeen: de Qkoorts bacterie (Coxiella.
Welkom Boekel 13 november Agenda Samenwerking in de regio Wie/wat is MACE Werking installatie Verkeer Geur Gezondheid Vragen.
Welkom Schoolcaf é : ‘Andere Tijden’. Doel van de avond  Kennismaken met de verschillende mogelijkheden wat betreft schooltijden  In gesprek over voorkeursmodel.
Gebr. Bac Anti maaislab Gebr. Bac Oud-schaik 33a 4141 JA Leerdam
De mens en zijn milieu ZW4 Hoofdstuk 4. §1 De mens en het milieu Milieu: de omgeving waarin een organisme leeft Mens en milieu: de mens en zijn omgeving.
Urine Geproduceerd in nieren
INGEBRUIKNAME & TESTEN
Het uitbesteden van overheidstaken aan de particuliere sector
Water en watergeefsystemen
Water en watergeefsystemen
Transcript van de presentatie:

Zwemmen in kristalhelder zijdezacht water! E-Clear.eu Productpresentatie 2011 WELKOM! Het innovatieve E-Clear waterbehandelingssysteem maakt chloor overbodig. Zwemmen in kristalhelder zijdezacht water!

E-Clear Hoe is de E-Clear technologie ontstaan? Hoe werkt het? Voorwaarden voor een gegarandeerd resultaat Het E-Clear concept (Totaaloplossing) Voordelen van het E-Clear systeem

Hoe is de E-Clear technologie ontstaan Natuurlijke regeneratie van water Sinds 1989 Gepatenteerde technologie Bezorgdheid voor mens & milieu www.e-clear.eu

Hoe werkt de E-Clear waterbehandeling? www.e-clear.eu

Hoe werkt de E-Clear waterbehandeling? www.e-clear.eu

www.e-clear.eu

Elektronische koperionisatie Koperionisatie werd ontwikkeld door NASA voor drinkwaterbehandeling. Het is het meest effectieve en natuurlijke proces met een sterke antibacteriële, fungicide en algen dodende werking. Het residu in zwembadwater wordt op ca. 0.5 mg/l gehouden, ver onder de maximale toegelaten waarde voor drinkwater (2,0 mg/l). UV- desinfectie (optioneel) De E-Clear technologie levert de meest effectieve, non-toxische bescherming tegen bacteriën, virussen en algen en beantwoord aan de WHO normen voor drinkwaterbehandeling. www.e-clear.eu

www.e-clear.eu

Het E-Clear demonstratiezwembad www.e-clear.eu

Voorwaarden voor een gegarandeerd resultaat Pompdebiet: 3 keer per etmaal Turnover: < 4 uur www.e-clear.eu

Filtratietechniek Doorstroomsnelheid/filtersnelheid Particuliere installatie Publieke installatie Diepbedfilter Hoogbedfilter www.e-clear.eu

GFM+ het beste GlasFilterMedium De voordelen van het gebruik van het E-Clear glasfiltermedium spreken voor zich: Een levensduur van maar liefst 9 jaar 100% recycleerbaar Verlaagd watergebruik 25% betere prestaties 20-30% minder filtermateriaal nodig Verminderd chemicaliëngebruik Hoog gebruikerscomfort 0.5 - 1.0 mm 1.0 - 3.0 mm 3.0 - 6.0 mm www.e-clear.eu

Ideale fysische omstandigheden creëren pH- correctie: 6.8 – 7.2 (ideaal: 7.0) E-Clear Biophos: fosfaatverwijdering E-Clear Biofloc: vlokkingsmiddel   Ideale fysische omstandigheden creëren www.e-clear.eu

E-Clear Concept Turn-over en Pompdebiet GFM+ E-Clear Biophos en Bioflock pH-correctie www.e-clear.eu

E-Clear VOORDELEN De voordelen zijn dat er GEEN nadelen zijn Geen geur- en smaakhinder Geen oogirritatie en ademhalingsmoeilijkheden Geen huidirritatie Volkomen gezond Aangenaam klimaat in en rond het zwembad Na zwemmen douchen niet nodig Gebruiksvriendelijk, ook voor de installateur … www.e-clear.eu

Yas Marina Hotel Abu Dhabi Installaties op maat gemaakt www.e-clear.eu www.e-clear.eu

Waarom kiezen voor een E-Clear waterbehandelingssysteem? Uw zwembad, filter, pomp en leidingen gaan langer mee U rekent af met de talrijke nadelen van chloor Uw zwembadwater is vrij van bacteriën, zout en toxines U verbruikt minder water en hoeft geen chemische stoffen toe te voegen U geniet van zijdezacht en kristalhelder zwembadwater Het superieure E-Clear waterbehandelingssyteem is uitgebreid getest en heeft zijn doeltreffendheid wereldwijd bewezen op meer dan 10.000 installaties. www.e-clear.eu

Dankt u voor uw aandacht! E-Clear.eu Dankt u voor uw aandacht!