Een introductie van De nieuwe website

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Inloggen in de VREG databank
Vragen over het leerportaal
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
Ga naar > Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Inleiding instructie MijnSmile
Inloggen in Bass Powerpointpresentatie: 6 pagina’s Gebruik pijltjestoetsen of muiswiel om te bladeren.
Handleiding Webbased CRF behorend bij BARTrial Voor meer informatie Deirdre van Imhoff Peter Dijk Christian Hulzebos UMCGroningen BARTtrialReducing BIND.
Werken met My-Mate Handleiding.
DEMONSTRATIE OUDERPORTAAL
Handleiding voor het updaten van de Pupillen competitie website V (22april 2010)
Geef uw zorgverlener toestemming voor het delen van uw medische gegevens! Informatiefolder gegevensuitwisseling voor zorgconsumenten in Zuid-Holland.
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
De website van KBO-brabant
Visweb Uitleg over de site. Waar heeft uw probleem betrekking op? (klik erop) Services Lid worden De indeling Anders.
De internet-encyclopdie voor kinderen
Invullen e-profiel Ga naar
Website Usability.
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
HOFVANTWENTE.NL is vernieuwd! Bekijk in deze presentatie de nieuwe functies!
Instructie leerling- activatiecode
Instructie eBook Pack via ELO.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
Waarom het ouderportaal?
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Prospero cursus Just getting started!
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
eXposure Schadegarant © 2016
In samenwerking met. PakketMail Connector installatie In de App store vindt u in de categorie ‘verzending’ de ‘PakketMail Connector’
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Instructie inloggen docent via Entree. Licentie bestellen Heeft u nog geen docentlicentie voor het digitale lesmateriaal? U kunt uw licentie bestellen.
Training. 21 (22) september De website 2 - Toegang tot besloten gedeelte 3 - Op de hoogte blijven (inloggen, wachtwoord) 5 - Praktijk (doen)
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via Entree.
Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Contactformulier Rechten
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Gegevens exporteren Handleiding
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Training: Op je mobiel zetten
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Training: Op je mobiel zetten
Student Portal Klik op de weblink Vind je onderwijsrooster
Instructie om een afspraken te plannen
Training: Op je mobiel zetten
ClupApp van HTV Berg & Dal
Bankkoppeling mEt ING stopzetten
Installeren van het Office pakket vanuit Office 365 in Google Chrome
Transcript van de presentatie:

Een introductie van De nieuwe website www.vecozo.nl

De homepage De nieuwe website is onder te verdelen in: Homepage Diensten Kennisbank Wilt u direct naar een dienst? Klik op Inloggen (1) en vervolgens op Diensten (2). Heeft u een vraag? Ga naar de Kennisbank (3).

Een dienstenpagina Na het inloggen verschijnt uw naam en gebruikersnummer rechtsboven in het scherm. Elke dienst heeft zijn eigen ‘homepage’ (4) waarmee VECOZO u op de hoogte houdt. Klik op de link van uw gebruikersnummer (5) voor het wijzigen van uw e-mailadres en wachtwoord (van uw certificaat).

AGB wijzigen Naast uw gebruikersnummer staat de AGB-code praktijk/instantie vermeld. Een zorgverlener kan hier een wijziging voor zijn individuele AGB-code aan Vektis doorgeven. Een contactpersoon mag wijzigingen doorgeven voor de AGB van de praktijk of instantie.

Vervolg dienstenpagina Klik op de naam van een dienst om het menu te openen. De opties verschijnen waarvoor u bent geautoriseerd (6)*. *Dit plaatje kan vanwege uw autorisaties afwijken van wat u op het scherm ziet.

Zorgpartijen Onder Zorgpartijen (7) zijn van zorg-verzekeraars en zorgkantoren de contactgegevens opgenomen. De link Zorgaanbieders (8) verwijst naar AGB raadplegen. Hier kunt u zorgaanbieders opzoeken die in het zorgverlenersregister van Vektis zijn opgenomen.

Certificaat aanvragen De formulieren voor een certificaat aanvragen of autorisatie wijzigen staan in de Kennisbank (10). In de ‘footer’ (de balk onderaan het scherm) (9) vindt u op elke pagina een directe link naar de formulieren. Ook staat hier een link naar de Kennisbank.

Kennisbank In de Kennisbank treft u (per dienst) artikelen en handleidingen. Om de Kennisbank te bekijken hoeft u niet ingelogd te zijn (in tegenstelling tot in het plaatje hiernaast).

Feedback… De basis van onze nieuwe website staat nu, maar de site blijft altijd in ontwikkeling. Met uw hulp kunnen we de website in de toekomst blijven verbeteren. Komt u dus op een pagina iets tegen waarvan u denkt: ‘dat kan anders of beter’, of wilt u enkel een positief geluid laten horen over onze nieuwe website, gebruik dan de Feedback-button. U komt de button op elke pagina tegen. Wij horen graag uw ervaringen!