oro Hallo allemaal Wat leuk dat je een kijkje maakt.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Advertisements

Gesprekjes….
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
De doos
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij
Opvoeding.
Woorden en tijd.....
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
PSV Eindhoven Kelly meulendijks.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Vrouw vs. man -.
Een romantisch sprookje
Een verhaal om te onthouden
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Hoi dit is de tweede jongens Oro. Wij hopen dat jullie hem leuk vinden. Ook deze keer staat die vol met een blunder moppen pols een prijsvraag en weetjes.
Presentatie over: Konijnen
Anne-Frank.
Ab Kan Restaurant beheerder.
Vrouw contra man.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Proef nummer Sanedu De sanedu club is leuk !!!!!!!!!!!!!!!
Rattery Gismo Presenteert: Het I-nest Druk op F5 om de voorstelling te beginnen en klik gewoon met de muis om naar de volgende dia te gaan.
Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …
EEN VERRASSING KRIJGEN
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Drie echtparen willen toetreden tot een kerk.
Zinsdelen zijn net puzzelstukken!
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Dagboek van een vrouw.
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Wat is het verschil tussen Ajax en de smurfen?
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Een man staat bij de receptie van het hotel
LOVE IS IN THE AIR Hoe het allemaal begon Er was eens een vrolijke jongen die hield van scouts,uitgaan en een goei pint pakken met zijn vrienden. M.a.w.
Een bekende spreker toonde aan zijn toehoorders een briefje van € 50 vóór hij zijn conferentie begon en vroeg: ‘Wie heeft dit graag?’ Iedereen stak zijn.
Ik trouwde met vrouw Right. Ik wist niet dat haar voornaam ALWAYS was!!!
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Op de veemarkt lopen op de veemarkt Een man en vrouw
Uitleg persoonsvorm (pv)
Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
Herinneringskamp Westerbork
Altijd online!.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Kriebels of vlinders in je buik Ik moet steeds aan hem denken Zij is knap, lief, grappig en slim Ik word zo vrolijk van hem Als hij in de buurt komt word.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.
Wat is het verschil tussen Ajax en de Smurfen?
mijn papa heeft zo,n hekel aan oppassen op mij ,maar hij is ook heel
Wat is het verschil tussen Ajax en de Smurfen?
Wat is het verschil tussen Ajax en de Smurfen?
Transcript van de presentatie:

oro Hallo allemaal Wat leuk dat je een kijkje maakt. Er wordt een man aangehouden door een agent waarop de man vraagt hoezo wilt u mij arresteren? Zegt de agent u rijdt te hard. U moet alcoholtest ondergaan, zegt de man oke in welk restaurant beginnen we? Hallo allemaal Wat leuk dat je een kijkje maakt. Inde oro vind je : Grappige foto s, prijsvraag , moppen , blunders En weetjes.

BLUNDER VAN Romi ik wou ‘s avonds nog lezen, maar dat mocht niet. Dus toen mama benden was, ging ik lezen en later moest mama douchen dus zag ze het ligt aan dus kwam ze bij me en toen zij mama je mag niet lezen en toen moest ik stoppen

MOPPEN er komt een man bij het stadion van zwolle hij legt 50 euro op de toonbank de man achter de toonbank: wat wil je hebben een speler of een seizoenkaart waarom heeft de kuip geen dak antwoord : dan kunnen ze echte sterren kijken wat is verschil tussen de smurfen en Ajax? de smurfen hebben maar 1 klungel Ajax wel meerdere wat doet een Duitser als hij het WK voetbal heeft gewonnen??? .................... .................... .................... hij zet zijn Playstation uit en gaat slapen

Konijnen weetjes In het wild leven konijnen onder de grond, in holen. Deze holen hebben altijd 2 uitgangen zodat konijnen altijd kunnen vluchten bij gevaar. Bekende konijnen zijn onder andere: Nijntje, Roger Rabbit, Bugs Bunny, Stampertje en,Peter Rabbit Het oudste konijn heeft de leeftijd van 24 jaar behaald, Helaas is de gemiddelde leeftijd van een konijn in Nederland maar 3 jaar oud. De tanden van een konijn groeien wel 1 tot 2 mm per dag Een konijnenmoeder zorgt maar 2 keer per dag ongeveer 5 minuutjes voor haar jongen Konijnen zijn het gelukkigst met een soortgenootje Konijnen zijn geen knaagdieren, maar haasachtigen Konijnen houden van speelgoed. Een simpele pluche knuffel of een wc rolletje kan een konijn al uren speelplezier geven Hooi is erg belangrijk voor een konijn, konijnen mogen dit onbeperkt hebben, hooi is heel goed voor de konijnendarmen. Als een konijn niet goed word vastgehouden kan hij zijn rug breken! Een jong konijn word ook wel lamprei genoemd

einde Heb je wat gewonnen ……………………………………………………………………………………………………… Mening …………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………….. Ideën ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................