Harmonie van smaak en textuur Brood Harmonie van smaak en textuur Henk Snellink Marc de Wit
Ambitie Als je je op doel concentreert vervagen de grenzen Missie WP Haton b.v. is wereldwijd de meest succesvolle aanbieder van deegverwerkingsprocessen. Visie Wij willen de klant optimaal van dienst zijn door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de geautomatiseerde broodproductie beschikbaar te stellen. Wij realiseren een meerwaarde door samen met onze klanten deegverwerkingsmachines te ontwikkelen waarbij het gehele proces centraal staat. Als je je op doel concentreert vervagen de grenzen Als je je op de grenzen concentreert vervaagt het doel Aad van Nes
De gustibus non est disputandum Smaak De gustibus non est disputandum
Smaak De inspirator voor onze klanten! De specialist in… Deegverwerkingsmachines voor de bakkerij Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
Smaak Communicatie in brood en niet in machines Van aanbod gestuurde productie.. Naar vraaggestuurde dienstverlening Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
Smaak Tools Ingredients People Process Machines Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
Smaak Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
Smaak Proces Elke verandering in proces, recept of machine leidt tot verandering van textuur. Textuur is bepalend voor de smaak, het mondgevoel, de knapperigheid en de stevigheid. Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
Smaak Hoofdgrondstoffen Meel – bloem Gist Zout Water Hulpgrondstoffen Broodverbetermiddelen Suiker Vetten – oliën Melkpoeder Eieren … Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
Smaak Glutenvorming Onoplosbaar tarwe – eiwit Water Energie Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
Smaak Textuur Bepalende factor voor de smaak Mondgevoel Knapperigheid, stevigheid, kauwbaarheid Dit zorgt voor smaak beleving Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
Smaak C-cell meting voor textuur Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen Volume van de cellen Cellen in aantal Foto boterham Structuurloop Helderheid Afmeting
} Smaak Korstkleur Korstgeaardheid Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen } Kruimkleur Kruimstructuur
Niemand verdwaalt op een rechte weg Concurrentiepositie Strategie Niemand verdwaalt op een rechte weg Prijsstelling
Be the change you wish to see Organisatie Be the change you wish to see Ghandi
Marketing & Cultuur Deel je brood en het smaakt beter Met respect voor brood als cultuurdrager wordt het door ons ontwikkelde productieproces onder herkenbare namen als Crustica©, Baguetta™ en Classica™ op de markt gebracht. Deel je brood en het smaakt beter Deel je geluk en het wordt groter Phil Bosmans
The fundamental basis of exchange Service The fundamental basis of exchange
Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald Export Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald
Export Easy Toast