G OOGLE D OCS. In COMPUlinks 2008/4 vindt u een uitgebreide werkbeschrijving. Met behulp van Google Docs kunt u eenvoudig presentaties maken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uitleg Toverdoos, D. van Hunnik,
Advertisements

Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Hoe maak ik een mooie presentatie?
Les5. • Als een dia uit een presentatie het goed zou doen in een andere presentatie, kun je de dia kopiëren naar de nieuwe voorstelling en gebruiken wanneer.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Een plattegrond van de klas maken
Powerpointtraining Hunkemoller
Een digitaal verhaal maken
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Presentaties •Leerjaar 1 Informatiekunde - Presentaties maken.
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
Uitleg toets [Artikel]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Artikel] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
De Schoolkrant illustreren
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Een plattegrond van de klas maken
Naam: angelo Mijn sport : skaten Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam: HUPKES Mijn hobby : GAME Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam: Mijn hobby : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Klik met de linker muisknop voor het volgende scherm
Digitale Bibliotheek Zoekresultaten bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Kassabon aanmaken In deze presentatie wordt uitgelegd hoe je een kassabon moet aanmaken met WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je.
Titel Klik hier voor het invoegen van tekst en/of afbeeldingen
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Handleiding ClassDojo
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
ComputerClubBodegraven - ccbodegraven.nl Opslaan van bestanden in de PC In de PC bevindt zich geheugen/opslag: 1. Interne opslag; wordt intern geheugen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Blond vs. Donker Juliane Palm Alexandra Bidler Hannah Kort
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND.
GOOGLE & YOUTUBE MADE BY MARC VLENDRÉ Z1D
Slide type ZUYD HUISSTIJL KLEUREN Terwijl je een object geselecteerd hebt, navigeer naar het tabje “hulpmiddelen voor tekenen” Klik nu op “opvullen van.
1 De werkomgeving van autocad instellen nadat we het programma geopend hebben. Klik rechtsonder op workplace switching.
ACTIVATIE SELFIEACTIE TASKFORCE. Hoe werkt dit? 1. Open het meegestuurde bestand (Powerpoint) 2. In het menu ‘Invoegen’, klik op ‘Afbeeldingen’ (hier.
KWS opstarten Bekijk deze presentatie in ‘afspeelmodus’: klik rechts onderaan uw scherm op het projectiescherm:
Een snelkoppeling maken naar uw patiëntenlijst (aanwezigheidsbeeld)
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Invoegen foto: Kies op tab Invoegen, Afbeelding
Instructie om een afspraken te plannen
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Uitleg Toverdoos 2007 via deze presentatie, D. van Hunnik
Robert Tamburello Vicepresident Fabrikam Dorpsweg 1 | Elders, 0000 AA
Een plattegrond van de klas maken
Deze dia in uw presentatie invoegen
Klassiek fotoalbum.
Instructie onderwerp SmartArt-afbeelding met foto's tegen een rode achtergrond (gemiddeld) Ga als volgt te werk als u de SmartArt-afbeelding op deze dia.
Een plattegrond van de klas maken
Titelindeling Ondertitel.
Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker.
Deze dia in uw presentatie invoegen
Titelindeling Subtitel.
Deze dia in uw presentatie invoegen
Telefoon | adres | Webadres
Creëer een mooie folder
Roberto Tamburello Vicepresident Contoso Pharmaceuticals
Indeling titel met afbeelding
Deze dia in uw presentatie invoegen
DFX Laren stappen.
Deze dia in uw presentatie invoegen  
Sjabloon voor socialemedia-afbeelding
H Pas dit vaandel aan met uw eigen bericht. Selecteer de letter en voeg uw eigen tekst toe. U kunt per dia één teken gebruiken.
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
onderschrift Wijzig de foto: Klik op de foto en dan op backspace om een nieuwe foto in te voegen Om deze uitleg te verwijderen selecteer je het tekst.
Transcript van de presentatie:

G OOGLE D OCS

In COMPUlinks 2008/4 vindt u een uitgebreide werkbeschrijving. Met behulp van Google Docs kunt u eenvoudig presentaties maken.

Stap 1. Om een tekstballon in te voegen handelt u als volgt: Klik in de dia waar u een tekstballon wilt invoegen, klik daarna op Invoegen en klik vervolgens op Vorm in het dialoogvenstertje dat geopend wordt klikt u de tekstballon aan. Deze wordt vervolgens op een willekeurige plaats in de dia ingevoegd. Klik bijv. hier

Stap 2 Wanneer u met de muisaanwijzer boven de tekstballon hangt en de muisaanwijzer verandert in een plusteken met aan pijltjes aan de uiteinden, dan kunt u door de linker muisknop ingedrukt te houden de tekstballon verslepen naar de gewenste locatie. Door op een van de witte vierkantjes te klikken verandert de muisaanwijzer in een liggend streepje met pijltjes aan de uiteinden. Door de linker muisknop ingedrukt te houden en te slepen kunt u de tekstballon groter en kleiner maken.

In COMPUlinks 2008/4 vindt u een uitgebreide werkbeschrijving. Met behulp van Google Docs kunt u eenvoudig presentaties maken.