AFKOPPELINGSPROJECT STREUKELERZIJL

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer.
Advertisements

Nr. 2, maart 2012 ‘Ruimte om te leven met water’ PROJECT KOSTVERLORENSTRENG en KLOOSTERZIELSTRENG De Kostverlorenstreng en Kloosterzielstreng zijn twee.
Groenploeg Landschap Noord Holland
Informatiebijeenkomst voor bewoners
Realisatie onderdoorgang Megensebaan spoor ‘s-Hertogenbosch - Nijmegen
Stand van zaken A15 MaVa-project Jan van de Meene 21 september 2011
Uitvoering A15 MaVa-project Christine Davidse 29 september 2011
WELKOM informatie avond groot onderhoud 10 oktober
Waterschap Vechtstromen
Fietstunnel Julianalaan Welkom Programma Ontvangst Voorstellen Doel van de avond Minder Hinder Wat gaan we maken en hoe doen we dat Afsluiting.
Vervangen riool in de Berlagestraat en de Kramerstraat Donderdag 12 mei 2011 Informatieavond.
JAARPROGRAMMA 2014 KBO GELDROP
Gemeente Rotterdam Ontwikkelingsbedrijf - Dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting - Gemeentewerken.
Waterakkers Breda Wat gaan we doen? Imagine the result.
- Herinrichting Wijnhofpark -
Waarom? Werk een instrument uit waarmee informele kennisdeling gestimuleerd wordt Verminderen adviesvragen die aan Coördinerende Archiefdienst worden gesteld.
Uitvoering Rioolvervanging en Herinrichting Ulicotenseweg en omgeving
Inloopavond Húns 19 juni 2012 N359 Bolsward-Leeuwarden Kruispunt Húns-Leons 1.
Informatieavond bestemmingsplan herontwikkeling maisonnettes aan de Malvert 81e – 91e straat 13 juni 2013 Welkom!
Structureel Onderhoud N8 Avelgem
Nr. 1, december 2010 Inleiding Het stelsel van waterlopen in Salland voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. In het verleden zijn aanpassingen aan.
Informatieavond N622 en aansluiting N622/A50 Definitief Ontwerp en fasering Uitvoering 8 april 2013.
Planstudie Uitbreiding Sluis Eefde
Reconstructie Energieweg
Nr. 3, augustus 2013 ‘Ruimte om te leven met water’ PROJECT KOSTVERLORENSTRENG en KLOOSTERZIELSTRENG Waar staan we nu? In de afgelopen periode is gewerkt.
JAARPROGRAMMA 2012 KBO GELDROP. JAARVERGADERING VAN KBO GELDROP OP 19 APRIL OP DONDERDAG 19 APRIL ZAL IN GEMEENSCHAPSHUIS ZESGEHUCHTEN ONZE JAARVERGADERING.
Aquafin partner for all wastewater projects 1 COLLECTOR WORTEGEM De werken starten op maandag 30 januari 2012 en zullen in totaal ongeveer 19.
JAARPROGRAMMA 2013 KBO GELDROP. De jaarvergadering op donderdag 18 april wordt voorafgegaan door een eucharistieviering om 13 uur in de kerk van Zesgehuchten.
I N F O R M A T I E B I J E E N K O M S T Vlootbeek – van grens tot spoor/A73 en Putbeek benedenstrooms 22 januari 2009.
Aanleg rotonde de Kluis te Geleen “beknopte versie” Zalencentrum "De Hanenhof" Geleen, 7 augustus 2013.
Inleiding Doelstelling Organisatie Planning Projectonderdelen Fasering
ZANDWETERING SCHALKHAAR
‘Ruimte om te leven met water’
Ombouw Amstelveenlijn
Gemeente Nijmegen Informatiebijeenkomst Hervorming gesubsidieerde arbeid 13 januari 2011 Mark van der Velden projectleider.
Molenstraat – Muldersweg - Groeneweg
Veelgestelde vragen Omlegging N215 bij Melissant
Herstructurering Molenstraat te Mussel Datum: 18 oktober 2012 Herstructurering Molenstraat te Mussel 1.
Presentatie omwonenden CineCity
Informatiebijeenkomst voorlandkering Polder Nieuwland.
Presentatiemiddag/avond Kadewerkzaamheden Enkele Wiericke
Herinrichting Burgemeester Wijnenstraat en omgeving
Inloopavond gemeente Leek 9 september 2015 Proefproject Openbare Verlichting gemeente Leek (beleving presentatie)
Welkom bij de informatieavond Groot onderhoud N491: Maasdam–Strijen.
Dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl
Wegenis- en Rioleringswerken Project: Watermolen – Liefkenshoek Bewonersvergadering 18 september 2014.
Nieuwe lokale brug over de Vecht bij Muiden Irma Brandsma, projectleider Muiden, 14 december 2011.
24 februari 2016 Den Herd, Bladel Platform Informele Zorg.
Welkom.  Aannemersbedrijf in grond-, weg- en waterbouw ->grondwerk, rioleringen, persleidingen, drainage, bestratingen, verhardingen, beschoeiingen,
` Thema avond gemeenteraad Neder-Betuwe Bestemmingsplan Waalwaard en mogelijke verplaatsing De Beijer BV Patricia van Eijndthoven 29 maart 2011.
Reconstructie Energieweg Bewonersavond: 14 februari 2012 Door: Hendrik-Jan Punt (Heijmans)
30 maart 2015 Grimbergen Herinrichting Brusselsesteenweg (N202) en Wolvertemsesteenweg (N211)
23 maart 2015 Feestzaal Fenikshof Grimbergen Herinrichting Brusselsesteenweg (N202) en Wolvertemsesteenweg (N211)
Welkom bij de informatieavond Kruiningen- en Zimmermanpolder.
Welkom bij de Informatieavond Groot onderhoud N mei 2016.
KRW maatregel polder Stededijk
Informatieavond wateroverlast Yerseke 1 september 2016 Agenda 1.Opening 2.Stand van zaken gemeente Reimerswaal 3.Stand van zaken Waterschap Scheldestromen.
WAAR VINDT GROOT ONDERHOUD PLAATS?
Bewonersavond Herstraten Hoogstraat westelijk deel-Veerstraat
Werkzaamheden aan Geepstraat Steurweg, Makreel-straat, Spieringstraat
Werkzaamheden Westpunt Lex Hussaarts Projectleider gemeente Rotterdam
Wegeniswerken Waverse Steenweg
PROJECTEN IN HET BARGERVEEN
REALISATIE VOORPLEIN en ONDERDOORGANG HAREN
Oeververvanging, waarom?
Bergse Linker Rottekade
Tijdelijke fietsbrug Itteren
Reconstructie Looierstraat en Gulp
Informatie avond Reconstructie Broekdijk Incl. Eikelkampen en Hooidonk
Uitnodiging bewonersoverleg
Transcript van de presentatie:

AFKOPPELINGSPROJECT STREUKELERZIJL Nr. 2, maart 2013 AFKOPPELINGSPROJECT STREUKELERZIJL In de nieuwsbrief van november 2012 lieten wij u weten waarom er werkzaamheden in het gebied worden uitgevoerd en dat wij u door middel van nieuwsbrieven op de hoogte houden over de ontwikkelingen. Inmiddels is het zover dat wij u meer informatie kunnen verstrekken; reden voor deze tweede nieuwsbrief. Aannemer, directie en opening De opdracht voor de werkzaamheden is inmiddels verstrekt aan W. Zielman BV uit Zwartsluis. De directievoering is ondergebracht bij Arcadis. Elders in deze nieuwsbrief vindt u de contactgegevens. Op 4 april 2013 vindt de officiële starthandeling plaats. Werkzaamheden De aannemer is gestart met het maken van diverse plannen voor het verkeer, transport voor de vrijkomende grond, omgaan met flora en fauna en een Veiligheid- & Gezondheidsplan (V&G-plan). Wat gaan we doen? De uit te voeren werkzaamheden staan in de projectplannen, die voor de beide deeltrajecten zijn opgesteld. U vindt de volledige plannen op onze website: www.wgs.nl/streukelerzijl Deeltraject De Bese-Hoevenweg In dit deel worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd: Het kappen van bomen en andere snoei- werkzaamheden Verbreding van de watergang langs De Brandt over een lengte van ca .1 km. Aanleg van een nieuwe watergang van ca. 1,5 km tussen de Ankummerdijk en de Hoevenweg. Realisatie van ca. 5 ha waterberging. Aanleg van twee vispasseerbare stuwen, een klein opvoergemaal en nieuwe duikers.

Globale planning 2013 Deeltraject Hoevenweg-Veldweg Dit deeltraject omvat de volgende onderdelen: Aanleggen/verbreden van 3,3 km watergang. Realisatie van 3,3 km natuurvriendelijke oever Aanpassen van 4 duikers en aanleg van een nieuwe duiker. Realisatie van 4,5 ha waterberging in de vorm van 3 vlakbergingen. Vervanging van 2 stuwen. De nieuwe stuwen zijn breder dan de huidige en worden vispasseerbaar gemaakt.   Wie zijn de gezichten tijdens de uitvoering Henri Wijngaards verzorgt het dagelijks toezicht vanuit het waterschap . Hij is bereikbaar op tel. 06-27060146. of per e-mail: hwijngaards@wgs.nl Bij hem kunt u terecht voor vragen over de uitvoering en planning van het werk. Voor W. Zielman BV is Arie Jan Graafland de uitvoerder. Hij is bereikbaar op 06-11308792. Arie Jan Graafland Henri Wijngaards Globale planning 2013 Mrt-aug Ontgraven watergang, Vervoeren grond en zand Aanleg duikers en stuw op het traject Hoeven weg – De Brandt (fase 1) Jul-aug aanleg gemalen de Brandt en Hoevenweg Aug-nov Ontgraven watergang Vervoeren grond en zand Aanleg duikers en stuwen op het traject Hoevenweg – Veldweg (fase 2) Directieverblijf en spreekuur Het directieverblijf vindt u aan de Hoevendwarsweg 1, 7722 PP Dalfsen. Iedere dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur kunt u met uw vragen terecht op het spreekuur. Meer informatie en contact Voor algemene informatie over het Afkoppelingsproject Streukelerzijl kunt u contact opnemen met de projectleider van het waterschap Wim Valk, tel. 038-4557311, e-mail: wvalk@wgs.nl Voor de afdeling Grondzaken van het waterschap is Arjen Siebenga de contactpersoon: tel. 038 – 4556686, e-mail: asiebenga@wgs.nl.