De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fietstunnel Julianalaan Welkom Programma Ontvangst Voorstellen Doel van de avond Minder Hinder Wat gaan we maken en hoe doen we dat Afsluiting.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fietstunnel Julianalaan Welkom Programma Ontvangst Voorstellen Doel van de avond Minder Hinder Wat gaan we maken en hoe doen we dat Afsluiting."— Transcript van de presentatie:

1

2 Fietstunnel Julianalaan Welkom

3 Programma Ontvangst Voorstellen Doel van de avond Minder Hinder Wat gaan we maken en hoe doen we dat Afsluiting

4 Voorstellen Projectleider: Matthijs Numan Aannemer: MNO Vervat

5 Doel van deze avond Informeren van belangstellenden over het project fietstunnel Julianalaan. Wat gaan we maken? Hoe doen we dat? Wat merkt u er van?

6 Programma Vrij-Baan Rijkswaterstaat, Provincie Fryslân en Gemeente Leeuwarden werken samen om de stad en de regio bereikbaar te houden. Zodat deze sociaal- economisch kan groeien.

7

8

9 Investering van €800 miljoen 2010 - 2020 39 projecten Autowegen, rotondes, fietspaden fietstunnels, fietsenstalling, voetpaden, aquaduct, vaarwater, openbaar vervoer.

10 Vrij-Baan

11 MinderHinder MinderHinder manifest – ondertekend door de 3 Vrij-Baan partijen: Rijkswaterstaat, Provincie Frysland en gemeente Leeuwarden. Onderdeel van Vrij-Baan De Minderhinder aanpak gaat over de werkzaamheden die alle wegbeheerders op het wegennet in en rondom Leeuwarden gaan uitvoeren.

12 Ambitie Het zoveel mogelijk voorkomen van hinder in het algemeen en van onnodige hinder in het bijzonder. Tijdige en duidelijke informatievoorziening De overlast van werkzaamheden aan de weg wordt bij die weggebruiker neergelegd die er in de eindsituatie profijt van heeft. Het doorgaande verkeer ondervindt geen hinder van werkzaamheden in de binnenstad en omgekeerd. De wegbeheerders zijn een betrouwbare partner voor de weggebruiker en voor elkaar

13 Bereikbaarheid Op parallelle en omleidingsroutes vinden, in principe, geen gelijktijdige, zware hinder veroorzakende (weg)werkzaamheden plaats. Het functioneren van het huidige verkeersysteem blijft zoveel mogelijk intact, het volledig afsluiten van de invalswegen (Drachtsterweg, Overijsselselaan, Newtonlaan etcetera) vindt beperkt en in het weekend plaats.

14 Vragen of opmerkingen Heeft u vragen of opmerkingen? Iedere woensdag van 16:00 tot 17:00 kunt u terecht in de bouwkeet. Wilt u liever per telefoon uw vraag stellen? – Toezichthouder Gemeente: Harold Rakers: 058-233 8656 – Gemeente Leeuwarden Algemeen: 14 058

15 Wat en hoe? MNO Vervat Wubbo Buhrs


Download ppt "Fietstunnel Julianalaan Welkom Programma Ontvangst Voorstellen Doel van de avond Minder Hinder Wat gaan we maken en hoe doen we dat Afsluiting."

Verwante presentaties


Ads door Google